Tunnelmaa Lontoon joulumarkkinoilla

Joulutunnelmaa kaupunkilomalla

Joulumarkkinat - tunnelmalliset joulutorit

Suurkaupungit kuten Lontoo, Praha tai New York tarjoavat aivan omanlaistaan joulun taikaa. Jouluinen kaupunkiloma on myös hyvä tilaisuus hankkia joululahjoja läheisille. Tunnelmallisilla joulumarkkinoilla on kiva maistella paikallisia jouluherkkuja ja nauttia joulun odotuksesta ja monella Euroopan joulutorilla on jo pitkät perinteet. Tjäreborgin kaupunkihotellit sijaitsevat hyvillä, keskeisillä paikoilla ja lähellä nähtävyyksiä.

Vai kaipaatko joulunaikaan valoa ja lämpöä? Tutustu joulumatkoihimme.

PARHAAT JOULUMARKKINAT

Marraskuun puolivälissä avautuvat Euroopan joulutorit. Olemme koonneet tähän suosituimmat kaupunkikohteiden joulutorit.

Berliini – joulumarkkinoita moneen makuun

Berliini – joulumarkkinoita moneen makuun

Berliinin joulutorit tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet tehdä joululahjaostoksia. Nauti joulutunnelmasta Kaiser Wilhelm Gedächtniskirchen kupeessa olevilla markkinoilla tai maistele ekologisesti tuotettuja jouluherkkuja Kollwitzplatzilla.

Lontoo – jouluostoksia ja luistelua

Lontoo – jouluostoksia ja luistelua

Kiertele tunnelmallisessa Covent Gardenissa, joka on koristeltu mistelinoksin ja suurin joulupalloin. Winter Wonderland Hyde Parkissa tarjoaa tapahtumia ja tekemistä niin lapsille kuin aikuisille.

Pariisi - Marché de noël

Pariisi - Marché de noël

Jos matkustat Pariisiin ennen joulua, kannattaa ehdottomasti piipahtaa joulumarkkinoilla – marché de noël. Maista ranskalaisia erikoisuuksia ja osta niitä myös kotiin ja hienoiksi lahjoiksi.

Praha – joulumarkkinat Vanhassakaupungissa

Praha – joulumarkkinat Vanhassakaupungissa

Prahan suurimmat joulumarkkinat löytyvät Vanhankaupungin aukiolta. Maistele perinteisiä tšekkiläisiä joulumakeisia, ihastele käsintehtyjä koristeita ja nauti jouluisesta musiikista.

Wien – jouluista idylliä

Wien – jouluista idylliä

Makea piparkakkujen tuoksu, jouluruoat ja hehkuviini houkuttelevat Wienin monille joulumarkkinoille. Raatihuoneen kupeessa olevilta joulumarkkinoilta löydät varmasti monta mukavaa lahjaa pukinkonttiin.

Rooma – joulumarkkinat

Rooma – joulumarkkinat

Joulun alla Italian pääkaupungissa törmää kaikkialla pieniin kojuihin, joissa myydään italialaisia jouluherkkuja ja kauniita joulukoristeita. Suurimmat joulumarkkinat ovat Piazza Navonan kulttuurihistoriallisessa ympäristössä.

New York – värikästä joulutunnelmaa

New York – värikästä joulutunnelmaa

Joulua edeltävinä viikkoina joulumarkkinat valtaavat myös New Yorkin. Heittäydy mukaan joulutunnelmaan, hämmästele runsaita koristeita ja tee löytöjä pukinkonttiin.