Matkat – Fuengirola

Fuengirola houkuttelee matkailijoita kansainvälisellä tunnelmallaan ja upealla pitkällä hiekkarannallaan. Tervetuloa yhteen Aurinkorannikon suosituimmista lomakohteista!
Fuengirolassa on ihana pitkä hiekkaranta, paljon hyviä ravintoloita sekä useita koko perheelle sopivia aktiviteetteja. Jos kaipaat lomallasi myös hyviä ostosmahdollisuuksia, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Fuengirolassa järjestetään joka tiistai Aurinkorannikon suurimmat markkinat. Kauniilla rantapromenadilla kävellessäsi voit ihastella upeita merimaisemia.

Nähtävyydet Fuengirolassa

Fuengirolassa tekemistä riittää koko perheelle. Täällä on vesipuisto, eläintarha, lukuisia vesiurheilulajeja sekä mahdollisuus lähteä tutustumaan kaupunkiin kävellen. Suosittelemme myös vierailemaan Fuengirolan varhaisimmilla asutuksilla, jotka sijaitsivat Sohail-linnaa ympäröivillä kukkuloilla. Mainio vierailukohde on myös viereinen Los Bolichesin kylä, joka hurmaa vieraanvaraisella tunnelmallaan, kapeilla kaduillaan, valkeilla taloillaan ja paikallisilla kaupoillaan.

Tjäreborgilla Fuengirolaan

Tjäreborgilla matkustaessasi päätät itse matkasi pituuden ja ajankohdan. Näin voit suunnitella omanlaisesi loman, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Hotellivalikoimamme on monipuolinen, ja useat hotellit sijaitsevat kävelyetäisyydellä lapsiystävälliseltä hiekkarannalta.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Upeita rantoja
  • Paljon ravintoloita
  • Lapsiystävällisiä rantoja

Muiden mielipiteet kohteesta Fuengirola

Tee matkahaku – Fuengirola