Matkat – Benalmadena

Mukavassa Benalmádenan lomakohteessa löydät nopeasti omat suosikkipaikkasi.
Benalmádena on andalusialainen helmi, joka sijaitsee Malagan länsipuolella ja 35 kilometrin päässä suositusta Marbellan kaupungista. Benalmádenan alue tunnetaan miellyttävästä ilmastostaan, ja alue koostuu useista erilaisista osista, joista jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa.

Benalmádenan rantaelämä

Bendalmádena Costassa on ranta sekä vilkas satama, ja myös useimmat hotellit sijaitsevat täällä. Viihtyisän rantakadun varrella on kahviloita, baareja sekä lukuisia ravintoloita, joissa on tarjolla sekä paikallisen että kansainvälisen keittiön herkkuja. Ostoksilla voit käydä Arroyo de la Mielissä, jossa on muutamia kauppoja. Päivät kuluvat mukavasti hiekkarannalla, jossa on myös mahdollista harrastaa eri vesiurheilulajeja. Iltaa on mukava viettää kauniisti valaistulla Puerto Marinan satama-alueella, jossa on musiikkibaareja, diskoja, ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Meno jatkuu täällä myöhään yöhön.

Luonnonkaunis ympäristö

Benalmádenassa ollessasi kannattaa ehdottomasti käydä Benalmádena Pueblossa, joka on tyypillinen andalusialainen kylä valkoisine taloineen, joissa näkyy selvästi roomalaisen ja arabialaisen kulttuurin vaikutus. Kylä sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, jossa on mukava tehdä kävelyretkiä, katsella kaunista luontoa tai istuskella kahviloissa ja ravintoloissa maistelemassa maukkaita paikallisia herkkuja. Arroyo de la Mielin alueella on enemmän ravintoloita ja kauppoja.

Benalmádenan nähtävyydet

Benalmádenasta on helppo lähteä retkille. Jos haluat lähteä tutustumaan lähemmin näihin seutuihin, suosittelemme vuokraamaan auton, vaikka myös bussilla on mahdollista liikkua paikasta toiseen. Mielenkiintoisia vierailukohteita ovat esimerkiksi Torremolinos, provinssin pääkaupunki Malaga sekä Marbellan lomaparatiisi. Myös lähempänä on hyviä kohteita. Varsinkin nuoremmat lomailijat arvostavat varmasti tivolia ja Sealifea. Benalmádena on monipuolinen kohde, jossa tekemistä ja näkemistä riittää kaikenikäisille.

Tjäreborgilla Benalmádenaan

Tjäreborgilla matkustaessasi löydät varmasti juuri sinulle sopivan hotellin. Voit itse päättää matkasi ajankohdan ja pituuden. Tämän joustavampaa ei matkustaminen voisi olla.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Upeita rantoja
  • Pitkä rantapromenadi
  • Paljon ravintoloita
  • Lapsiystävällisiä rantoja

Muiden mielipiteet kohteesta Benalmadena

Tee matkahaku – Benalmadena