Matkat – Benalmadena

Mukavassa Benalmádenan lomakohteessa löydät nopeasti omat suosikkipaikkasi.

Benalmádena on andalusialainen helmi, joka sijaitsee Malagan länsipuolella ja 35 kilometrin päässä suositusta Marbellan kaupungista. Benalmádenan alue tunnetaan miellyttävästä ilmastostaan, ja alue koostuu useista erilaisista osista, joista jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa.

Benalmádenan rantaelämä

Bendalmádena Costassa on ranta sekä vilkas satama, ja myös useimmat hotellit sijaitsevat täällä. Viihtyisän rantakadun varrella on kahviloita, baareja sekä lukuisia ravintoloita, joissa on tarjolla sekä paikallisen että kansainvälisen keittiön herkkuja. Ostoksilla voit käydä Arroyo de la Mielissä, jossa on muutamia kauppoja. Päivät kuluvat mukavasti hiekkarannalla, jossa on myös mahdollista harrastaa eri vesiurheilulajeja. Iltaa on mukava viettää kauniisti valaistulla Puerto Marinan satama-alueella, jossa on musiikkibaareja, diskoja, ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Meno jatkuu täällä myöhään yöhön.

Luonnonkaunis ympäristö

Benalmádenassa ollessasi kannattaa ehdottomasti käydä Benalmádena Pueblossa, joka on tyypillinen andalusialainen kylä valkoisine taloineen, joissa näkyy selvästi roomalaisen ja arabialaisen kulttuurin vaikutus. Kylä sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, jossa on mukava tehdä kävelyretkiä, katsella kaunista luontoa tai istuskella kahviloissa ja ravintoloissa maistelemassa maukkaita paikallisia herkkuja. Arroyo de la Mielin alueella on enemmän ravintoloita ja kauppoja.

Benalmádenan nähtävyydet

Benalmádenasta on helppo lähteä retkille. Jos haluat lähteä tutustumaan lähemmin näihin seutuihin, suosittelemme vuokraamaan auton, vaikka myös bussilla on mahdollista liikkua paikasta toiseen. Mielenkiintoisia vierailukohteita ovat esimerkiksi Torremolinos, provinssin pääkaupunki Malaga sekä Marbellan lomaparatiisi. Myös lähempänä on hyviä kohteita. Varsinkin nuoremmat lomailijat arvostavat varmasti tivolia ja Sealifea. Benalmádena on monipuolinen kohde, jossa tekemistä ja näkemistä riittää kaikenikäisille.

Tjäreborgilla Benalmádenaan

Tjäreborgilla matkustaessasi löydät varmasti juuri sinulle sopivan hotellin. Voit itse päättää matkasi ajankohdan ja pituuden. Tämän joustavampaa ei matkustaminen voisi olla.

Hyvä tietää
 • Vapaasti valittava matkan pituus
 • Upeita rantoja
 • Pitkä rantapromenadi
 • Paljon ravintoloita
 • Lapsiystävällisiä rantoja
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Benalmadena

Harrastukset
4,0
Ostokset
4,0
Ruoka & juoma
4,0
Sää
 • tammikuu
17°9°
5
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
17°9°
6
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
15
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
19°11°
6
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
20°12°
7
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
23°15°
9
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
27°19°
11
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
29°21°
11
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • elokuu
30°22°
10
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
28°20°
8
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
24°16°
6
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
20°12°
5
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
17°9°
5
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
Rannat
Playa Pil Pil on noin 400 metriä pitkä ja karkeahiekkainen ranta. Lähistöllä on myös Playa Torrequebrada.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Helsingistä noin 4 tuntia 45 minuuttia.

Näin matkustat tänne

Benalmádenaan voit matkustaa Tjäreborgin kautta reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa. Lento laskeutuu Málagaan.
Kun varaat Tjäreborgilta reittilennoilla toteutettavan pakettimatkan, voit myös ostaa useimmissa tapauksissa erikseen lentokenttäkuljetukset. Kuljetukset lentokentältä hotelliisi ovat useimmiten joko taksilla tai minibussilla. Lisätiedot varaamistasi kuljetuksista näkyvät matka-asiakirjassasi. Kuljetuksen hinta vaihtelee kulkuvälineen ja matkan pituuden mukaan. Tarkka hinta ilmoitetaan varausvaiheessa.

Ajoaika Malagan lentokentältä Benalmadenaan on n. 15-20 min (n. 12 km), riippuen muusta liikenteestä.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Rannalla on useita ravintoloita ja baareja. Useissa lähistöllä olevissa andalusialaisissa kylissä on myös paikallisia ravintoloita. Benalmádena Costassa sijaitsevassa Puerto Marinan satamassa on useita erilaisia ravintoloita, joissa on tarjolla ruokaa kaikista maailman kolkista.
Puerto Marinassa yöelämä on vilkasta. Täällä on useita diskoja, baareja ja ravintoloita, jonne kaikenikäiset ovat tervetulleita. Lähistöllä on myös Casino Torrequebrada.
Ostokset
Benalmádenassa on muutamia kauppoja.
Kulkuyhteydet
Liikkuminen paikasta toiseen on helppoa ja vaihtoehtoja on monia. Bussiverkosto on toimiva, ja myös taksilla on kätevä matkustaa. Fuengirolan, Torremolinoksen ja Malagan välillä kulkee lähijuna. Malagasta voi matkustaa junalla myös Madridiin. Matka kestää 2 tuntia 45 minuuttia.
Kohdefakta

Palvelumme

Omatoimikohde, jossa ei ole Tjäreborgin opaspalvelua. Hotellivoucherista käy ilmi minkä agentin kautta hotelli on varattu.

Kestävä matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa Kestävä matkailu Tjäreborgilla. Olemme jo useita vuosia olleet aktiivisesti yhteistyössä kansainvälisen Ecpat-järjestön kanssa, joka pyrkii monin eri tavoin parantamaan lasten elinolosuhteita erityisesti kehitysmaissa ja estämään lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Passi ja viisumi

Suomen kansalaisilla tulee olla voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Passin/henkilökortin tulee olla voimassa matkan ajan. Viisumia ei tarvita.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi/passivaatimukset Espanjan lähetystöstä/konsulaatista. Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan Espanjan lähetystöstä/konsulaatista
.... Espanjan suurlähetystö, Helsinki, p. +358 9 6877080.

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa/passport requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR). Pankkiautomaatteja on.

Aikaero

Suomen aika -1 tunti

Sähkö

220 V. Adapteria ei tarvita.

Kieli

Espanjassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta tietyillä alueilla myös katalaania ja mallorquiinia. Turistialueilla useimmat palvelualalla työskentelevistä puhuvat myös englantia.

Lisätiedot

Lue myös Hyvä tietää ja Matkaehdot.
Tee matkahaku