Matkat – Torremolinos

Torremolinos on yksi Espanjan suosituimmista turistikohteista, josta on noin puolen tunnin ajomatka Malagaan.
Torremolinoksen vetonauloja ovat pitkä, leveä ranta sekä runsaat valikoimat espanjalaisia ja kansainvälisiä ravintoloita. Ruokalistoilla on paljon herkullisia kala- ja äyriäisruokia. La Carihuelan vanhassa kalastajakylässä on useita ravintoloita, joissa voit maistella malagalaista erikoisuutta Pescado a la salia eli suolattua kalaa. Talvisin Torremolinoksessa elämänmeno on hyvin rauhallista, kun taas kesäkuukausina yöelämä on loistossaan Puerto Marinan satama-alueella.

Tjäreborgin Torremolinos

Tjäreborgilla matkustaessasi voit valita mieleisesi hotellin Torremolinoksen monipuolisesta valikoimasta. Lasten kanssa matkustaville suosittelemme lapsiystävällistä Sol Príncipe -hotellia, jossa on useita uima-altaita sekä omia showesityksiä, joihin on ammennettu inspiraatiota tunnetuista musikaaleista. Matkustaessasi ilman lapsia hyvä vaihtoehto on Popular Selection -hotellimme Meliá Costa Del Sol, joka sijaitsee pitkän ja ihanan rantapromenadin varrella. Tjäreborgilla matkustaessasi päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden.

Tutustu lähiympäristöön

Olitpa sitten rantaleijona, bilettäjä, hyvän ruuan ystävä, kulttuurinnälkäinen tai innokas golffari, Andalusiasta löytyy kaikki, mitä vain voit lomaltasi toivoa. Alueella on yli 50 golfkenttää, ja kulttuurinähtävyyksiä on riittämiin. Rannikolla on lukuisia ihastuttavia vuoristokyliä, maurilaisia linnoja ja katedraaleja. Lähistöllä on useita mielenkiintoisia vierailukohteita, kuten Malaga, Sevilla, Gibraltar ja Granada, ja laivalla pääsee käymään myös Marokossa.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Upeita rantoja
  • Vilkas yöelämä
  • Paljon ravintoloita
  • Pitkä rantapromenadi

Muiden mielipiteet kohteesta Torremolinos

Tee matkahaku – Torremolinos