Matkat – Torremolinos

Torremolinos on yksi Espanjan vanhimmista ja suosituimmista turistikohteista. Torremolinoksessa olet myös lähellä suosittua Malagaa.

Torremolinoksen vetonauloja ovat pitkä, leveä ranta sekä runsaat valikoimat espanjalaisia ja kansainvälisiä ravintoloita. Ruokalistoilla on paljon herkullisia kala- ja äyriäisruokia. La Carihuelan vanhassa kalastajakylässä on useita ravintoloita, joissa voit maistella malagalaista erikoisuutta Pescado a la salia eli suolattua kalaa. Talvisin Torremolinoksessa elämänmeno on hyvin rauhallista, kun taas kesäkuukausina yöelämä on loistossaan Puerto Marinan satama-alueella.

Tjäreborgin Torremolinos

Tjäreborgilla matkustaessasi voit valita mieleisesi hotellin Torremolinoksen monipuolisesta valikoimasta. Jos matkustat lasten kanssa, mainio vaihtoehto on Family Comfort -hotellimme Sol Príncipe, jossa on suuri ja hieno allasalue. Lisäksi hotellissa järjestetään viihdeohjelmaa, joka on saanut vaikutteita tunnetuista musikaaleista. Matkustaessasi ilman lapsia hyvä vaihtoehto on Prime Select -hotellimme Meliá Costa Del Sol, joka sijaitsee suoraan ihanan rantapromenadin äärellä. Tjäreborgilla matkustaessasi päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden.

Tutustu lähiympäristöön

Olitpa sitten rantaleijona, bilettäjä, hyvän ruuan ystävä, kulttuurinnälkäinen tai innokas golffari, Andalusiasta löytyy kaikki, mitä vain voit lomaltasi toivoa. Alueella on yli 50 golfkenttää, ja kulttuurinähtävyyksiä on riittämiin. Rannikolla on lukuisia ihastuttavia vuoristokyliä, maurilaisia linnoja ja katedraaleja. Lähistöllä on useita mielenkiintoisia vierailukohteita, kuten Malaga, Sevilla, Gibraltar ja Granada, ja laivalla pääsee käymään myös Marokossa.

Hyvä tietää
 • Vapaasti valittava matkan pituus
 • Upeita rantoja
 • Vilkas yöelämä
 • Paljon ravintoloita
 • Pitkä rantapromenadi
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Torremolinos

Ostokset
4,0
Ruoka & juoma
4,0
Yleisarvosana
4,0
Sää
 • tammikuu
17°9°
5
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
17°9°
6
Aurinkotuntia/pv
14°
Veden lämpötila
15
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
19°11°
6
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
20°12°
7
Aurinkotuntia/pv
15°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
23°15°
9
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
27°19°
11
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
29°21°
11
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
29
Sateettomia päiviä
 • elokuu
30°22°
10
Aurinkotuntia/pv
22°
Veden lämpötila
28
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
28°20°
8
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
24°16°
6
Aurinkotuntia/pv
19°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
20°12°
5
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
17°9°
5
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
Rannat
Torremolinoksessa on kaksi rantaa, joista toinen on kilometrejä pitkä El Bajondillo ja toinen La Carihuela. Rannoilla on mahdollista vuokrata aurinkovarjoja ja aurinkotuoleja.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Helsingistä noin 4 tuntia 45 minuuttia.

Näin matkustat tänne

Torremolinokseen voit matkustaa Tjäreborgin kautta reittilennolla mihin aikaan vuodesta tahansa.
Kun varaat Tjäreborgilta reittilennoilla toteutettavan pakettimatkan, voit myös ostaa useimmissa tapauksissa erikseen lentokenttäkuljetukset. Kuljetukset lentokentältä hotelliisi ovat useimmiten joko taksilla tai minibussilla. Lisätiedot varaamistasi kuljetuksista näkyvät matka-asiakirjassasi. Kuljetuksen hinta vaihtelee kulkuvälineen ja matkan pituuden mukaan. Tarkka hinta ilmoitetaan varausvaiheessa.

Ajoaika Malagan lentokentältä Torremolinoksen hotelleihin on n. 20-25 min (n. 7-10 km), riippuen muusta liikenteestä.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Torremolinoksessa on useita hyviä kansainvälisiä ravintoloita. La Carihuelan entisellä kalastajakylän alueella on useita viihtyisiä ravintoloita.
Noin 1,5 km päässä Torremolinoksesta on Puerto Marinan satama-alue, jossa on useita baareja ja vilkas yöelämä. Torremolinoksen lähellä on myös kasino.
Ostokset
Torremolinoksen keskustassa on hyvät ostosmahdollisuudet. Tunnetuin ostoskatu on Calle San Miguel, joka ulottuu pääkadulta alas kohti rantaa, ja jonka varrella on useita kauppoja ja baareja. Useimmista ruokakaupoista voit ostaa paikallisia herkkuja, kuten kinkkua, juustoa ja viiniä ja pitää vaikka oman tapasillan.
Kulkuyhteydet
Liikkuminen paikasta toiseen on helppoa ja vaihtoehtoja on monia. Bussiverkosto on toimiva, ja myös taksilla on kätevä matkustaa. Fuengirolan, Torremolinoksen ja Malagan välillä kulkee lähijuna. Malagasta voi matkustaa junalla myös Madridiin. Matka kestää 2 tuntia 45 minuuttia.
Kohdefakta

Palvelumme

Costa del Sol on omatoimikohde ilman opaspalveluja. Hotellivoucherissasi on tiedot mitä kautta hotellivaraus on tehty.

Kestävä matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa Kestävä matkailu Tjäreborgilla. Olemme jo useita vuosia olleet aktiivisesti yhteistyössä kansainvälisen Ecpat-järjestön kanssa, joka pyrkii monin eri tavoin parantamaan lasten elinolosuhteita erityisesti kehitysmaissa ja estämään lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Passi ja viisumi

Suomen kansalaisilla tulee olla voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Passin/henkilökortin tulee olla voimassa matkan ajan. Viisumia ei tarvita.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi/passivaatimukset Espanjan lähetystöstä/konsulaatista. Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan Espanjan lähetystöstä/konsulaatista
.... Espanjan suurlähetystö, Helsinki, p. +358 9 6877080.

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa/passport requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia. Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotukset ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Valuutta ja maksaminen

Euro (EUR). Pankkiautomaatteja on.

Aikaero

Suomen aika -1 tunti

Sähkö

220 V. Adapteria ei tarvita.

Kieli

Espanjassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta tietyillä alueilla myös katalaania ja mallorquiinia. Turistialueilla useimmat palvelualalla työskentelevistä puhuvat myös englantia.

Muuta

Keskusta on mäkistä aluetta, raput rannalle. Liikenne on ajoittain vilkasta. Pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa esimerkiksi retkiohjelmaa, -hintoja jne.
Tee matkahaku