Matkat – Nerja

Nerja on viehättävä andalusialainen kaupunki Välimeren rannalla, alle sadan kilometrin päässä Malagasta. Kaupungin taustalla kohoaa Sierra Nevadan vuoristo.
Nerja eroaa monista muista Costa del Solin kohteista. Täällä talot ovat matalia, elämänmeno on paikallisempaa ja kaupunki houkuttelee kävijöitä sekä kesäisin että talvisin. Sen lisäksi Nerjassa on aina hieman lämpimämpää kuin Malagassa. Kaupunki sijaitsee Sierra Nevadan ja Välimeren välissä, mistä johtuen täällä vallitsee mikroilmasto, jossa lämpötila on muutaman asteen lämpimämpi. Sen vuoksi Nerjassa on mahdollista viljellä myös sellaisia eksoottisia kasveja, kuin avokadoa, papaijaa ja mangoa. Kaupungin tunnetuin maamerkki on Balcon de Europa – keskustassa oleva näköalatasanne, josta on upeat näköalat sekä merelle että rannikolle.

Rantaelämää Nerjassa

Jos tykkäät viettää lomaa rannalla ja haluat testata erilaisia rantoja lomasi aikana, on Nerja täydellinen lomakohde. Täällä on riittämiin rantoja, ja useat niistä sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä Nerjan keskustasta. Playa Burriana on vain kymmenen minuutin matkan päässä keskustasta itään, ja länteen päin mentäessä vastaan tulee useita pienempiä ja suurempia rantoja, joista voit valita mieleisesi. Voit hyvin viettää rannalla vaikka kokonaisen päivän – ruokaa ja juomaa voit ostaa pienistä chiringuito-rantabaareista.

Tjäreborgilla Nerjaan

Tjäreborgilla matkustaessasi löydät varmasti mieleisesi hotellin laajasta valikoimastamme. Lomaillessasi lasten kanssa mainio vaihtoehto on Family Selection -hotelli Marinas de Nerja Beach & SPA, joka sijaitsee rannalla. Hotellissa on myös lastenkerho ja asuntoja, joissa on tilaa jopa viidelle hengelle. Ilman lapsia matkustaville sopiva vaihtoehto on esimerkiksi MB Boutique hotel, joka on pieni ja viihtyisä designhotelli Nerjan idyllisessä keskustassa. Hotellissa on ikäraja 13 vuotta. Tjäreborgilla matkustaessasi päätät itse matkasi ajankohdan ja pituuden, voit viipyä juuri niin kauan kuin itse haluat.

Tutustu Andalusiaan

Nerjassa on paljon nähtävää ja tekemistä. Kaupungin kujilla ja kaduilla kierteleminen on elämys jo itsessään, ja lähistöllä on lukuisia pienempiä ja suurempia retkikohteita: mahtavat Cuevas de Nerjan luolat, kaunis Acueducto del Águila, taiteilijakylä Frigiliana sekä upeat maurilaiset rakennukset Granadassa ja Alhambrassa, jotka sijaitsevat reilun tunnin ajomatkan päässä Nerjasta. Voit varata auton jo matkavarauksen yhteydessä. Näin pääset kätevästi tutustumaan ympäristöön ja olet nopeasti takaisin Nerjassa, jossa sinua odottavat monipuolinen ravintolavalikoima sekä paikalliset bodega-viinituvat.
Hyvä tietää
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Upeita rantoja
  • Paikallisia ravintoloita
  • Perhehotelleja
  • Hotelleja aikuisille

Muiden mielipiteet kohteesta Nerja

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Nerja