Golf - Hurghada, Hurghadan alue

Hurghada on todellinen keidas, jossa sekä hotellit että golfkentät ovat huippuluokkaa. Kannattaa edottomasti käydä tutustumassa Madinat Makadi Golf -kenttään, jonka on suunnitellut John Sanford.

Madinat Makadi Golf
Maaliskuussa 2008 valmistuneelta Madinat Makadi Golf -kentältä avautuvat ihastuttavat näköalat Punaisellemerelle. Tämän mestaruustasoisen kentän on suunnitellut John Sanford. Kenttä on yksi Egyptin pisimmistä, 6880 metriä mestaruus-teeltä. JKenttä on upeasti suunniteltu, siellä on kolme suurta vesiestettä ja bunkkerit on sijoitettu strategisesti oikein. Juuri kentän pituus tekeekin siellä pelaamisen suhteellisen haastavaksi. 12:nelta reiältä avatutuu upea näköala merelle. Par 72. Täällä on myös 9-reikäinen kenttä, par 27. Klubirakennuksessa on mm. a la carté -ravintola sekä spa-hoitola.

El Gouna Golf & Country Club
Amerikkalainen Gene Bates ja golftähti Fred Couples ovat yhteistyössä saaneet aikaan vaihtelevan kentän, joka sopii kaikille. He ovat käyttäneet jokaisella reiällä viittä erilaista tiiauspaikkaa tehdäkseen radasta sopivan pitkän eritasoisille pelaajille. Tämän lisäksi kentän mausteina on käytetty bunkkereita, vesiesteitä sekä erämaan karheikkoa, josta selviää parhaiten välttämällä joutumasta sinne lainkaan. Tuloksena on korkeatasoinen kenttä, jossa kaikentasoiset pelaajat tasoituksesta riippumatta voivat nauttia haasteellisesta pelaamisesta ja samalla myös mukavasta pelikierroksesta. Usein tuuli on suurimpana syynä siihen, että tuloksesta ei tule paras mahdollinen. Mutta toisaalta tuulta voi myös pitää tervetulleena - se on kuin ihana tuuletin lämpimässä ilmastossa.

Mikäli haluat majoittua tosi hyvin golflomallasi Hurghadassa, suosittelemme sinulle Family Comfort-hotelli Grand Resortia.

Maailmankuulut nähtävyydet
Mikäli haluat vaihtelua golfin pelaamiseen, niin täällä siihen on hyvät mahdollisuudet. Voit pujelautailla, snorklata, uida tai sukeltaa Punaisenmeren syvyyksissä. Mikäli sinulla on jo sukellussertifikaatti, pääset tutustumaan maailman eturivin sukelluskohteisiin. Ja Hurghadan lähivesillä asustelee myös runsaasti delfiinejä. Mikäli kuitenkin haluat pysytellä kuivalla maalla, tarjolla on mahtavia ja mielenkiintoisia retkikohteita ja nähtävyyksiä, kuten Luxor, Karnakin temppeli ja Kuninkaiden laakso. Halutessasi voit myös lähteä käymään Kairossa ja näet Kairon pyramidit. Tai lähde vaikka kahden päivän retkelle, jolloin voit myös yöpyä Luxorissa tai Kairossa.

Muiden mielipiteet kohteesta Hurghada

Vieraiden arvosanat matkakohteelle Arvosana
Nähtävyydet
3,5
Ostokset
3,1
Ruoka & juoma
3,6
Harrastukset
3,7
Yleisarvosana
4

Arvosana 3,7

Perustuu 3072 arvosteluun

Suositut hotellit - Hurghada


0 / 5 matkakohteen golfhotelleista näkyvillä
Kaikki hotellit
0 / 5 matkakohteen golfhotelleista näkyvillä
Kaikki hotellit