Matkat – Fort Myers

Fort Myersissa voit keskittyä lomallasi rentoutumiseen ja kauniista rannoista nauttimiseen.
Fort Myers sijaitsee Meksikonlahdella, Floridan länsirannikolla. Lukemattomien saarien ja kauniiden rantojen ympäröimässä kaupungissa vallitsee rento tunnelma. Kaupunkiin oli ihastunut myös amerikkalainen keksijä Thomas Edison, jolla oli täällä 1800-luvulla laboratorio ja talviasunto.

Rantaelämää Fort Myers Beachillä

Hieman Fort Myersin ulkopuolella sijaitseva Fort Myers Beach houkuttaa matkailijoita rannoillaan ja rauhallisella tunnelmallaan. Juuri täällä sijaitsee myös suurin osa Tjäreborgin hotelleista. Fort Myersin rannat lukeutuvat Floridan parhaimpiin, ja niillä vallitsee samaan aikaan sekä rento että hienostunut tunnelma. Täällä voit tehdä kävelyretkiä ja katsella samalla hulppeita huviloita sekä ihailla upeita auringonlaskuja merenlahdella.

Lapsiystävälliset hotellit

Jos lomailet Fort Myersissa lasten kanssa, suosittelemme Pink Shell Beach Resort -huoneistohotellia, joka on kenties paras perhehotellimme koko Floridassa. Hotellissa on hyvin kattava palvelu, ja se sijaitsee suoraan valkealla hiekkarannalla. Pink Shell Beach Resort on myös vain kävelymatkan päässä keskustasta, joten huoneistoon on tarvittaessa helppo poiketa lasten kanssa päiväunille tai välipalalle.

Kulttuuria, nähtävyyksiä ja ostoksia

Fort Myersin suosituimpia nähtävyyksiä on Edison-museo. Edison antoi sysäyksen myös kuuluisalle McGregor Boulevardille, vajaan parinkymmenen kilometrin pituiselle puistokadulle, joka kulkee Fort Myersin halki. Edison istutti monia kadun varrella olevista palmuista kaupungin luvattua huolehtivansa niistä myös hänen kuolemansa jälkeen. Toinen kuuluisuus, joka ihastui Fort Myersiin, oli autotehtailija Henry Ford. Hänen talviasuntonsa toimii nykyään museona, jossa voi nähdä muun muassa kuuluisan T-Ford-mallin. Fort Myers ei tuota pettymystä myöskään ostosvalikoiman suhteen. Esimerkiksi kaupungin laidalla sijaitsevasta Miromar Outlet Mallista voi tehdä erinomaisia löytöjä.

Captiva- ja Sanibel-saaret

Fort Myersin edustalla sijaitsee kaksi ihastuttavaa lomasaarta, Captiva ja Sanibel. Saarilla voi kokeilla monia jännittäviä, merellisiä aktiviteetteja, kuten syvänmerenkalastusta, delfiiniristeilyjä ja sukellusta, sekä nauttia Floridan parhaimpiin kuuluvista rannoista, jotka ovat tunnettuja kauniista simpukoistaan. Saarilla on myös useita hyviä ravintoloita ja erinomainen ostostarjonta.

Unelmaloma Floridassa

Kun varaat matkasi Tjäreborgilta, voit myös yhdistellä lomaasi Floridan eri kohteita. Jos haluat kokea lomallasi paljon elämyksiä, suosittelemme viettämään esimerkiksi viikon Fort Lauderdalessa ja viikon Fort Myersissa. Voit aloittaa lomasi tekemällä retkiä Evergladesin luonnonpuistoon, Miamiin, Key Westiin ja Kennedy Space Centeriin ja pelaamalla golfia sekä tutustumalla huvituksiin ja ostosmahdollisuuksiin – ja viettää toisen viikon Fort Myersissä rannalla rentoutuen. Voit yhdistää Fort Myersissa oleskelun myös Miami Beachiin, Fort Lauderdaleeen, Clearwater Beachiin tai Orlandoon, jossa sijaitsee Disney World. Yksi asia on kuitenkin varma: aurinkoinen Florida, The Sunshine State, tarjoaa runsaasti unohtumattomia elämyksiä.

Sunnittele mieleisesi matka

Kun varaat Floridan-matkasi Tjäreborgilta, matkustat reittilennoilla ja päätät itse matkasi ajankohdan ja keston. Voit valita juuri sinulle ja matkaseurueellesi sopivat lennot, hotellit, lomakohteet ja nähtävyydet. Me autamme sinua toteuttamaan tämän kaiken, ja samalla voit varata myös vuokra-auton lomaasi varten.
Hyvä tietää
  • Upeita rantoja
  • Rauhallinen lomakohde
  • Hotelleja ja huoneistohotelleja
  • Perhehotelleja
  • Rantahotelleja
  • Hyvät ostosmahdollisuudet

Muiden mielipiteet kohteesta Fort Myers

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Fort Myers