Matkat – Key West

Floridan eteläisimmässä paratiisissa, Key Westissä, tunnelma on enemmänkin länsi-intialainen kuin amerikkalainen.
Key Westin viehättävä pikkukaupunki on aina houkutellut luokseen taiteilijoita ja seikkailijoita, ja se on myös gay-piirien suosiossa. Ihanan rannalla vietetyn päivän jälkeen monet kokoontuvat satamalaiturille ja vilkkaalle Mallory Squaren alueelle katselemaan auringonlaskua ja nauttimaan katutaiteilijoiden esityksistä. Old Town eli Key Westin Vanhakaupunki on toinen suosittu paikka, jossa ihana tunnelma, kulttuurillisesti arvokkaita rakennuksia ja viehättäviä ravintoloita sekä illanviettomahdollisuuksia. Suosittuja käyntikohteita ovat myös Duval Streetin ostoskatu sekä maailmankuulun kirjailijan, Ernest Hemingwayn koti sekä museo.

Asu rannalla

Key Westissä lomaillessasi voit majoittua rannalla sijaitsevassa hotellissa, vain muutaman askeleen päässä ihanista uintiretkistä. Tjäreborgin valikoimassa on hotelleja, jotka sijaitsevat keskeisellä paikalla Key Westissä ja samalla myös lähellä rantaa. Tarjolla on sekä perheille sopivia hotelleja kuin myös eritasoisia luksushotelleja.

Suunnittele unelmalomasi

Key Westiin matkustat Tjäreborgin kautta reittilennoilla, jolloin päätät itse matkasi ajankohdan ja keston. Voit varata meiltä matkavarauksesi yhteydessä myös vuokra-auton. Autolla pääset vapaasti liikkumaan paikasta toiseen ja retkeilemään saarelta toiselle Floridan Keysin saarilla.
Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • Yhdistelmämatkoja
  • Hotelleja keskustassa
  • Edullinen autonvuokraus
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Matkoja ympäri vuoden

Muiden mielipiteet kohteesta Key West

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Key West