Matkat – Railay Beach

Railay Beach houkuttelee sekä auringonpalvojia että uimareita, mutta täällä viihtyvät myös kiipeilijät, snorklaajat sekä sukeltajat.
Railay Beach koostuu rannoista, joita ympäröivät mahtavan korkeat ja kauniit kalkkikivikalliot niemen molemmin puolin. Suurin ranta on useita satoja metrejä pitkä ja leveä West Railay Beach, jonka vesi on ihanan kirkasta. Tämä matala hiekkaranta soveltuu kaikista rannoista parhaiten uimiseen. Upean ympäristön lisäksi Railay Beachin hyviin puoliin kuuluu se, että rannalle ei ole tietä, jolloin myöskään liikenteestä ei ole häiriötä. Toinen hyvä puoli varsinkin rauhaa kaipaavalle on se, että rannalle pääsee ainoastaan veneellä Krabin kaupungista tai Ao Nangista. Nälän yllättäessä ruokapaikka löytyy varmasti, sillä lähes kaikissa bungaloweissa ja hotelleissa on oma ravintolansa. Thairuuasta pitävien kannattaa maistaa mereneläviä, mutta ruokalistoilla on myös tavallisimpia länsimaisia suosikkeja.

Kiipeily, sukeltaminen ja snorklaus

Railay Beachilla viihtyvät erityisesti nuoret ja kansainväliset turistit, jotka tulevat tänne kiipeilemään niemeä ympäröivillä upeilla kallioilla. Kiipeilykursseja järjestetään niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kiipeilijöille. Muita suosittuja aktiviteetteja ovat sukellus, snorklaus ja kanoottiretket.

Tjäreborgin hotellit

Useimmat Tjäreborgin hotellit sijaitsevat niemen kauniiden rantojen äärellä, joten sinulla on aina lyhyt matka virkistäytymään veteen. Hotelleja on kaikenlaisia, sekä yksinkertaisempia että ylellisempiä vaihtoehtoja, joissa on upeat puutarhat ja hyvin varustetut spa-osastot.

Kaksi kohdetta yhdellä matkalla

Tjäreborgilla matkustaessasi voit valita kaksi eri matkakohdetta ja viettää niissä kummassakin viikon. Voit vaikka aloittaa lomasi aktiivisella kiipeilyllä Railay Beachillä ja viettää sen jälkeen rentouttavan viikon Klong Muangin rannalla. Valikoimassamme on useita erilaisia vaihtoehtoja, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan loman.
Hyvä tietää
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Yhdistä eri kohteiden kanssa
  • Upeita hiekkarantoja
  • Paikallisia ravintoloita

Muiden mielipiteet kohteesta Railay Beach

Tee matkahaku – Railay Beach