Matkat – Klong Muang

Klong Muangissa sinua odottavat pitkä hiekkaranta, ihana vesi ja rauhallinen tunnelma, joten voit viettää erittäin rentouttavan loman.
Klong Muang on Ao Nangin pohjoispuolella sijaitseva rauhallinen kalastajakylä, jossa vietät rentouttavan loman ylellisessä hotellissa lähellä rantaa. Koska Ao Nang on lähellä, pääset sitä kautta helposti veneretkille upeaan saaristoon. Klong Muang on muiden Krabin provinssin kalastajakylien tapaan tunnettu erinomaisista kala- ja äyriäisruuistaan. Kylässä on vain muutama yksinkertaisempi ravintola, mutta niistä kaikista saa erittäin hyvää thairuokaa. Hotellissa valikoimaa on enemmän, ja tarjolla on korkealaatuisia ruokalajeja maailman eri kolkista. Hotellissa syöminen on kuitenkin kalliimpaa kuin paikallisissa ravintoloissa. Kylän yöelämä rajoittuu muutamaan baariin, mutta hotellissa on usein mukavaa iltaohjelmaa, kuten musiikkia ja tanssia.

Rentoudu hiekkarannoilla

Klong Muangin pehmeä, hienohiekkainen ranta reunustaa kylää koko sen pituudelta. Vedenkorkeus vaihtelee paljon nousu- ja laskuveden mukaan, ja parasta on uida nousuveden aikaan, sillä veden ollessa matalalla esiin saattaa tulla koralleja. Rannalla on paljon tilaa, eikä siellä ole häiritseviä kaupustelijoita – se on siis ihanteellinen paikka rentoutumiseen ja lomasta nauttimiseen.

Majoitu ylellisesti

Klong Muang on täydellinen kohde sinulle, joka haluat asua ylellisesti lähellä rantaa. Hotellin uima-altaalla, spa-hoitolassa ja kuntosalilla saat mukavaa vaihtelua rantaelämään. Hotellin palvelu ja mukavuustaso ovat huippuluokkaa.

Klong Muang vuoden ympäri

Kun varaat matkasi Tjäreborgilta, voit matkustaa Klong Muangiin joko talvikaudella tilauslennolla tai joustavasti reittilennolla mihin aikaan vuodesta tahansa. Reittilennon valitessasi päätät itse matkasi ajankohdan ja keston ja vietät omatoimilomaa. Tilauslennolla matkustaessasi voit varata myös lentokenttäkuljetuksen, jolloin pääset helposti kentältä hotellille.
Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • Hotelleja, joissa spa
  • Yhdista eri kohteita
  • Upeita hiekkarantoja
  • Paikallisia ravintoloita
  • Rauhallinen lomakohde

Muiden mielipiteet kohteesta Klong Muang

Tee matkahaku – Klong Muang