Hotellit (81)

Matkat – Kypros

On monia syitä matkustaa Kyprokselle - täällä on ihania hiekkarantoja, kristallinkirkasta vettä, hyvää ruokaa, upeita hotelleja ja paljon nähtävää.

Kypros on kaiken lisäksi aurinkovarmempi kuin monet muut Välimeren kohteet, ja täällä lämpöä riittää aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Tjäreborgin kohteet sijaitsevat saaren etelä- ja itärannikolla. Kyproksella on jokaiselle jotain, sillä täällä on monipuolinen valikoima ravintoloita, baareja, huvittelumahdollisuuksia, nähtävyyksiä, kauppoja sekä aktiviteetteja – Kyproksella viihtyvät kaiken ikäiset lomailijat.

Lasten kanssa Kyprokselle

On monia syitä, miksi lasten kanssa kannattaa matkustaa Kyprokselle. Täällä on paljon leveitä, matalia hiekkarantoja, jotka ovat kuin tehtyjä leikkeihin, hiekkalinnojen rakenteluun ja pallopeleihin. Tjäreborgin valikoimassa on useita lapsiystävällisiä hotelleja, joista useissa on lastenkerho, All Inclusive ja vesiliukumäkiä. Kyproksella on myös hauskoja koko perheen retkikohteita, kuten esimerkiksi Euroopan suurin teemapuisto Ayia Napa WaterWorld.

Aikuisten hotellit Kyproksella

Jos matkustat ilman lapsia ja kaipaat erityisen mukavaa ja rentouttavaa lomaa, Kyproksella on sekä aikuisille suunnattuja hotelleja että todellisia luksushotelleja. Jos vilkas yöelämä on sinun juttusi, kannattaa kohteeksi valita Ayia Napa, jossa menoa riittää.

Nähtävyyksiä ja aktiviteetteja

Kyproksella on kaikenlaista nähtävää, joten jos haluat vaihtelua rantaelämään ja lähteä tutustumaan saareen lähemmin, mahdollisuuksia on monia. Täällä on paljon pieniä kyliä ja kaupunkeja, joihin voit lähteä kokemaan paikallista arkea. Kristallinkirkkaiden vesien ansiosta Kypros on täydellinen lomasaari myös veneretkien tekemiseen sekä sukeltamiseen ja snorklaamiseen. Voit myös lähteä jeeppisafarille tai tutustumaan saaren mielenkiintoiseen pohjoisosaan.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Kyproksella?
Kyproksella vallitsee Välimeren ilmasto - kesät ovat lämpimiä ja kuivia, talvet viileitä. Tjäreborgin kaikki lomakohteet, Ayia Napa, Protaras/Fig Tree Bay, Larnaka sekä Limassol, sijaitsevat etelärannikolla. Keväällä, maalis-huhtikuussa, sää muistuttaa Suomen kesää ja lämpötila on noin 20 astetta tai jopa yli. Heti toukokuun lopussa ja kesäkuun alussa lämpötila alkaa lähennellä 30 astetta, ja heinä-elokuussa asteet kipuavat jopa 35 asteeseen. Syyskuussa, lokakuussa ja marraskuussa ilman lämpötila on suunnilleen samoissa lukemissa kuin kesän alussa, ja vesi on 22-27 asteista. Sateisimmat kuukaudet ovat joulukuu, tammikuu ja helmikuu, mutta etelärannikolla lämpötila päivällä laskee vain harvoin alle 16 asteen. Vuorilla saaren keskiosissa saattaa toki sataa myös lunta.
Passi ja viisumi
Suomen kansalaisilla tulee olla voimassa oleva passi tai poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti. Passin/henkilökortin tulee olla voimassa matkan ajan. Viisumia ei tarvita alle 90 päivän lomamatkoilla.

Mikäli et ole Suomen kansalainen, tarkista mahdollinen viisumitarpeesi/passivaatimukset Kyproksen lähetystöstä/konsulaatista. Sellaisia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole alkuperältään suomalaisia, saattavat koskea muut säännöt ja sinun kannattaa tarkistaa säännöt suoraan Kyproksen suurlähetystöstä/konsulaatista. Kyproksen suurlähetystö, Helsinki, p. +358 9 69 62 820.

Important information for non-Finnish citizens
If you are not a Finnish citizen, please note that you may need a visa for the country you are travelling to. You will need to check your visa/passport requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Matkakohteet – Kypros

Kyproksella vallitsee Välimeren ilmasto eli kesät ovat kuivia ja lämpimiä, talvet puolestaan leutoja. Talvikaudella tulee myös valtaosa vuoden sademääristä. Lumisateet ovat tavallisia ylhäällä vuoristossa saaren keskiosissa. Kesällä lämpötila voi kohota etelärannikolla lähemmäs 35 astetta ja veden lämpötila noin 25-28 asteeseen. Keväällä ja syksyllä, eli maalis-huhtikuussa ja loka-marraskuussa, ilmasto muistuttaa Suomen kesää ja lämpötila on noin 20 astetta tai enemmän ja joitakin sadekuuroja voi myös esiintyä. Kaikki Tjäreborgin lomakohteet Ayia Napa, Protaras/Fig Tree Bay, Larnaka ja Limassol sijaitsevat etelärannikolla.
Ayia Napa
 • Yleisarvosana
 • Ruoka & juoma
 • Harrastukset
Ayia Napassa on Sunwing lapsiperheille ja Sunprime aikuisille. Lisäksi parikymmentä eritasoista hotellia vaatimattomasta ylelliseen, joko All Inclusivella tai ilman.
Protaras/Fig Tree Bay
 • Yleisarvosana
 • Ruoka & juoma
 • Harrastukset
Protaras/Fig Tree Bay on yksi Kyproksen pidetyimmistä lomakohteista. Täällä sinua odottaa perheystävällinen hotellimme Rising Star. Sunprime Protaras Beach sopii sinulle, joka matkustat ilman lapsia.
Larnaka
 • Ruoka & juoma
 • Harrastukset
 • Nähtävyydet
Larnaka on aito kyproslainen kaupunki, jossa koet paikallista elämää ja todellisia tunteita!
Limassol
 • Ruoka & juoma
 • Ostokset
Limassol on viehättävä satamakaupunki, jossa Tjäreborgin valikoimassa on yksi Kyproksen parhaimmista hotelleista: Londa. Limassolissa on kulttuuria, huvia ja ostosmahdollisuuksia sekä rento tunnelma.

VALIKOITU YHTEISTYÖKUMPPANI

Hotellivinkki Kyproksella

Capo Bay on moderni, elegantti ja korkeatasoinen hotelli, joka sijaitsee hyvällä paikalla rannalla.

Lue lisää

Hintaesimerkkejä – Kypros

SunConnect Rising Starsunconnectresorts
 • Perheille
SunConnect Rising Star
Protaras/Fig Tree Bay, Kypros, Kypros
 • 1 viikko
 • Lento + majoitus Yksiö, parveke ympäristön suuntaan
 • Lähtö 20.4.2020, lähtöpaikka Helsinki
Helsinki, 20.4.2020, 1 viikko
Sunwing Sandy Bay Beachsunwing
 • Perheille
Sunwing Sandy Bay Beach
Ayia Napa, Kypros, Kypros
 • 1 viikko
 • Lento + majoitus Small Family -yksiö, terassi,liikuntaesteisille sop.
 • Lähtö 13.4.2020, lähtöpaikka Helsinki
Helsinki, 13.4.2020, 1 viikko
Sunprime Protaras Beachsunprime
 • Aikuisille
Sunprime Protaras Beach
Protaras/Fig Tree Bay, Kypros, Kypros
 • 1 viikko
 • Lento + majoitus Classic Room,1 huone,parveke ympär./toisen rak.suunt
 • Lähtö 4.5.2020, lähtöpaikka Helsinki
Helsinki, 4.5.2020, 1 viikko

Vinkkejä – Kypros

Kesäloma Kyproksella

Kesäloma Kyproksella

Kypros on lapsiystävällinen lomasaari, joka on yksi kesän aurinkoisimmista Välimeren lomakohteistamme. Kyproksella on monia ihania rantoja, jotka houkuttelevat viettämään rentoa rantapäivää. Saarella voit herkutella niin kyproslaisen, kreikkalaisen kuin turkkilaisenkin keittiön herkuilla, sillä Kyprosta ovat asuttaneet monet kansat.
Kypros on suhteellisen pieni saari ja tieverkosto on hyvä, joten vasemmanpuoleisesta liikenteestä huolimatta saareen on helppo tutustua myös vuokraamalla auton. Tjäreborgin kautta voit matkustaa eläväiseen Ayia Napaan, rauhallisempaan Protarakseen/Fig Tree Bayhin, ranta- ja kaupunkielämän Larnakaan tai kulttuurikohde Limassoliin.

Tee matkahaku – Kypros