Matkat – Limassol

Kypros, Kypros
Limassol, Kyproksen toiseksi suurin kaupunki, tunnetaan myös Kyproksen Dubaina pilvenpiirtäjiensä ansiosta. Uppoudu saaren kulttuuriin ja historiaan.
Limassolissa on kaikenlaista tekemistä, niin viihdettä, ravintoloita kuin shoppailua. Kaupungin vanhimmissa osissa on kapeita kujia, joilla voi nähdä käsityöläisiä ja katsella kauppoja. Kun olet kierrellyt kaupungilla muutaman tunnin ympäriinsä, törmäät melko varmasti vilkasta elämää kuhisevaan kauppahalliin, ja voit vaikka käydä lounaalla jossain lähistön viihtyisistä tavernoista. Ehdoton vierailukohde on Byron Street -kadulla sijaitseva arkeologinen museo. Ja Rikhard Leijonamielen sanotaan viettäneen kuherruskuukauttaan vanhalla linnoituksella, jossa kannattaa myös vierailla. Tai käy Kourionin historiallisilla raunioilla. Kourion oli tärkeä kaupunkikeskus antiikin aikaan. Ayios Andreas Street ja Anexartisias Street ovat hyviä ostoskatuja, joiden varsille suurin osa kaupoista on keskittynyt. Vaikka Limassol on saaren toiseksi suurin kaupunki, kaikki on kätevästi kävelymatkan etäisyydellä. Limassolin Vanhastakaupungista on myös lyhyt matka Makarios Avenue -kadulle ja sen ympäristöön, jonne kaupungin trendikäs huvielämä on keskittynyt. Tänne kannattaa suunnata halusitpa sitten syödä hyvin tai pyörähdellä tanssilattialla.

Ylellistä asumista Kyproksella

Kun matkakohteesi on Limassol, Tjäreborgin kautta valittavanasi on joitakin Kyproksen parhaita hotelleja, jotka sijaitsevat merenrannalla muutama kilometri Limassolin ydinkeskustan ulkopuolella. Näissä hotelleissa on kaikkea mitä vain voit lomaltasi toivoa: spa-osasto, uima-allas, upea merinäköala ja ravintolan ruokalistalla Välimeren keittiön herkkuja.

Näe enemmän Kyprosta

Limassol sijaitsee keskellä saaren etelärannikkoa ja täältä on helppo lähteä kiertelemään ja tutustumaan saaren nähtävyyksiin omin päin. Vuokra-autolla huristelet kätevästi ylös Troodosvuoriston viileiden pinjametsien suojiin, Pafoksen arkeologisille kaivauksille tai saaren sisäosien pieniin kyliin. Turistitoimistosta saat hyviä vinkkejä markkinoista ja muista nähtävyyksistä.
Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • Hotelleja aikuisille
  • Luksushotelleja
  • Kaupunki- ja rantaloma samalla matkalla
  • Hyvät ostosmahdollisuudet
  • Ravintoloita ja yöelämää

Muiden mielipiteet kohteesta Limassol

Tee matkahaku – Limassol