• perheystävällinen

Sunwing Sandy Bay Beach

UUTUUS!Tervetuloa entistäkin parempaan Sunwing Sandy Bay Beahiin! Kesäksi 2024 Sunwing Sandy Bay Beachin kaikki huoneistot kunnostetaan täysin. Kaikkien
huoneistoiden kylpyhuone, keittiö, lattia, sängyt, sohvat, tekstiilit ja ulkokalusteet uusitaan. Lisäksi hotelliin tulee lisää erittäin suosittuja huoneistoja, joista on pääsy yksityiseen
uima-altaaseen. Lisäksi Lime Bar, vastaanotto ja lounge sekä Mini Market saavat uuden ilmeen.
Sunwing Sandy Bay Beach on ehdottomasti suosituin perhehotellimme aurinkoisella Kyproksella. Valittavanasi on kuusi uima-allasta, joista kolme on lastenaltaita. Halutessasi pulikoimaan suolaisempaan veteen, lähimmälle rannalle, jossa myös lapset viihtyvät, on alle 100 metriä. Ja täällä voit myös lähteä snorklaten tutustumaan merenalaisiin maisemiin.
Sunwing Sandy Bay Beachin matalat rakennukset saavat hotellialueen tuntumaan pieneltä kreikkalaiselta kylältä. Ja valinnanvaraa on myös majoitusvaihtoehtojen suhteen. Kun haluat nauttia tosi mukavasta ylellisyydestä, niin silloin kannattaa varata sviitti, josta pääsee suoraan omaan, jaettuun uima-altaaseen, ja uimaanmeno ei ole silloin ainakaan matkan pituudesta kiinni.
Andrea's Kitchen -ravintolassa on tarjolla sekä välimerellisiä ruokia että kansainvälisen keittiön herkkuja. Illalla voit nauttia virvoittavan juoman Lime Baarissa ja samalla voit seurata ammattitaitoisten esiintyjen showesityksiä näyttämöllä.
Fitness & Spa -osastolla on tarjolla laaja valikoima erilaisia ohjattuja liikuntatunteja sekä kauneushoitoja. Ja kuten kaikissa muissakin Sunwing Family Resortseissamme, myös täällä on paljon erilaista ajanvietettä lapsille - Lollo & Bernie Club sekä Play & Chat, jossa voit pelata PlayStationilla sekä surffata netissä.
Hienolla allasalueella riittää tekemistä kaikille, sillä altaita on useita sekä isommille että pienemmille vieraille. Täällä on myös vesiliukumäkiä, joista tulee taatusti kaikkien lasten suosikkeja loman aikana.
Sunwing Sandy Bay sijaitsee rauhallisella alueella, meren rannalla. Hotellin ulkopuolella on jonkin verran ravintoloita sekä muutamia kauppoja. Ayia Napan ravintoloihin, kauppoihin ja huvittelumahdolliuksiin on hotellista noin 2,3 kilometriä.
Internet
Ilmainen WiFi* kaikissa Sunwing Family Resorts -hotelleissa. Ota mukaan oma älypuhelin, iPad, tabletti, pc, mac ja kirjaudu nettiin.
*Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.
MySunwing
Hotellin omilta MySunwing-infosivuilta-infosivuilta voit lukea treeni- ja aktiviteettiohjelmasta, lisätietoa erilaisista ateriapaketeista sekä hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MySunwing-infosivulle pääset kätevästi Tjäreborgin sovelluksesta, josta voit myös lukea paljon muuta hyödyllistä tietoa.
Palvelumme
Henkilökuntamme hotellissa tekee kaikkensa, jotta lomastasi tulee mahdollisimman onnistunut. Sunwing Family Resorts -hotellin vieraana Help Deskin palvelut ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Voit esimerkiksi varata retkiä ja vuokrata auton. Help Deskin henkilökunta antaa mielellään myös vinkkejä kaikesta mahdollisesta, olipa kyse hotellin palveluista, parhaista ostospaikoista tai hienoimmista rannoista. Pyrimme luonnollisesti myös ratkaisemaan kaikki käytännön kysymykset, jotta voit jatkaa rentouttavan loman viettoa.
Sunwing sosiaalisessa mediassa
Tiesithän, että voit seurata Sunwing Sandy Bay Beachia sosiaalisessa mediassa.
Tykkää Sunwing Sandy Bay Beachistä Facebookissa.
Savuton hotelli
Sunwing Sandy Bay Beachistä on täysin savuton hotelli. Tupakointikielto koskee myös sähkötupakkaa. Hotellialueella on kuitenkin muutamia erillisiä tupakointialueita, joilla tupakointi on sallittu.
Lääkäripalvelut
Lääkäri on tavattavissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista saat Help Deskiltä. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli sinun tarvitsee kääntyä lääkärin puoleen vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys Help Deskiin niin he tilaavat sinulle lääkärin. Käynnit lääkärin vastaanotolla & lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.
Sopivuus liikuntarajoitteisille
Hotellissa on huoneistoja, jotka sopivat myös liikuntarajoitteisille. Sopivat huoneistot löytyvät kohdasta Small Family ja Family.
Hotellialueella on rampit. Sporttialtaaseen sekä Funpooliin on raput sekä kaide. Funaltaaseen pääsee myös ramppia pitkin (ei kaidetta, kalteva pohja).
Kausi
Hotelli on avoinna huhtikuusta marraskuuhun. Kesäkaudella suurin osa hotellivieraista saapuu Pohjoismaista.
Keväisin ja syksyisin hotellissa saattaa olla paljon erilaisia aktiviteetti- ja treeniryhmiä. Lue lisää Tjäreborgin ohjatuista aktiivilomista.
Häät Sunwing Family Resortsissa
Oletko ajatellut mennä naimisiin ulkomailla? Häät Sunwing Family Resorts -perheparatiisissamme on itsestään selvä valinta silloin, kun lapset ovat mukana häämatkalla. Mikäli sinulla on häihin liittyvää kysyttävää, lähetä meille englanniksi kirjoitetty sähköposti niin kerromme sinulle lisää: sandy.bay@sunwing.net
Muuta
Resort Service/Help Desk: Avoinna 24 t/vrk. Sisäänkirjautuminen klo 15 jälkeen saapumispäivänä ja uloskirjautuminen klo 12 lähtöpäivänä. Lähin pankkiautomaatti n. 100 metrin päässä hotellilta. Itsepalvelupesula lisämaksusta.
Rakennettu: 1989-1990
Kunnostettu: Lollo & Bernie Suites -huoneet kunnostettiin 2013, muut huoneistot 2014 ja 2015.
336 huoneistoa. 2 kerrosta.
Ilmastointi: Kyllä.
Keskuslämmitys: 1.11.–15.4. klo 16-10
Parkkipaikat: Rajoitettu määrä parkkipaikkoja hotellin alueella.
Hotellinjohtaja
Constantinos Victoras
Hotellin virallinen luokitus on A.
Sunwing
 • Huoneita, joista on pääsy uima-altaaseen
 • Lähellä rantaa
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
 • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Suomenkielistä henkilökuntaa lastenkerhossa sekä Lollo & Bernie
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIA -liikuntatunteja
 • Babypool aurinkokatoksen alla
 • Travelife-sertifioitu hotelli
 • Matkatavaroiden lähtöselvitys paluulennolle hotellissasi, kun lennät Sunclass Airlinesin lennolla Helsinkiin
Hotellitiedot
 • Uima-allas
  4 kpl
 • Lastenallas
  2 kpl
 • Ravintola
  3 kpl
 • Baari
  2 kpl
 • WiFi
  On
 • Hissi
  Ei
 • Ilmastointi kaikissa huoneissa/huoneistoissa
  Kyllä
 • Minimarket
  Kyllä
 • Siivous (krt/vk)
  5
 • Paikallinen keskusta
  0 m
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  50-200 m
 • Vesiliukumäki
  On