• perheystävällinen

Ocean Beach Club - Kypros

 • Sviittejä, joista suora pääsy uima-altaaseen
 • Lähellä merta
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
Katso saatavilla olevat huoneet
skip links

Perheluksusta meren rannalla

Hieman ylellisempi, hieman enemmän designia, ja kaikki on harkittu pienintäkin yksityiskohtaa myöten, jotta koko perhe voi viettää mahdollisimman mukavan loman. Hotellialueella vallitsee rauhallisempi ilmapiiri kuin useimmissa muissa perhehotelleissa. Jos kaipaat aktiviteetteja, voit suunnistaa Sunwing Sandy Bay Beach -sisarhotelliin, jossa kaikki aktiviteetit ja palvelut ovat käytössäsi. Ocean Beach Club – Kypros -hotellissa on sviittejä, jotka on sisustettu vieraidemme toiveiden mukaan – vaaleat, raikkaat huoneet ja fiksut yksityiskohdat, jotta lomastasi tulee kaikin puolin onnistunut. Hotellissa on myös useita sviittejä, joista on pääsy uima-altaaseen, joten pääset kätevästi altaaseen suoraan terassiltasi.

Hotellitiedot

 • Uima-allas
  On
 • Ravintola
  On
 • Baari
  On
 • Hissi
  Kyllä, rajoitetusti
 • Ilmastointi kaikissa huoneissa/huoneistoissa
  Kyllä
 • Paikallinen keskusta
  200 m
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  50-100 m
Suurempi CLUB POOL SUITE, 2 huonetta, iso terassi allasalueelle päin ja pääsy yksityiseen, jaettuun uima-altaaseen
Lollo & Bernie toivottavat sinut tervetulleeksi Ocean Beach Club - Kypros -hotelliin
Ocean Beach Club
Ocean Beach Clubissa on kaikki edellytykset viettää onnistunutta perhelomaa rannan tuntumassa. Asut modernissa sviitissä, voit rentoutua allasalueella ja nauttia spa-hoidoista sekä halutessasi kuntoilla ja nauttia maukkaista menuvaihtoehdoista. Lapsille on Lollo & Bernie.
 • Sviittejä, joista suora pääsy uima-altaaseen
 • Lähellä merta
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
 • Sviittejä jopa 6 hengelle
 • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Babypool aurinkokatoksen alla
 • Travelife-sertifioitu hotelli
 • Matkatavaroiden lähtöselvitys paluulennolle hotellissasi, kun lennät Sunclass Airlinesin lennolla Helsinkiin

Hotelli

Ocean Beach Club by Sunwing -hotelli on upea hotelli, jonka ylellisessä sisustuksessa on yhdistetty modernia designia ja ajattomia harmonisia värisävyjä
. Matkustitpa yksin, kaksin, tai perheen kanssa, hotelli sopii kaikille.
Voit perheesi kanssa asua kauniisti sisustetuissa sviiteissä ja käyttää Sunwing Sandy Bay Beach -hotellin tarjoamia
palveluja? Siinä tapauksessa sinun kannattaa varata lomasi Ocean Beach Club – Kypros -hotelliimme. Sviitit on sisustettu samaan tyyliin kuin kaksi aiempaa O.B.C.-hotellia: ne ovat valoisia sekä raikkaita. Niissä on myös fiksuja yksityiskohtia, kuten hyvät säilytystilat, jotta lomastasi tulee mahdollisimman helppo ja mukava. Monista sviiteistä on myös suora pääsy uima-altaaseen, joten pääset pulahtamaan veteen omalta terassiltasi.
Huom! Kesällä 2024 Sunwing Sandy Bay Beachin kaikki palvelut ovat toiminnassa 20.5. Lollo & Bernie Club, Teen Lounge, Spa, Kuntosali & Fitness ovat avoinna Sunwing Sandy Bay Beachissä 22.3. alkaen. Sunwing Sandy Bay Beachin uima-altaat ja muut palvelut ovat avautuvat 20.5.
Vuoden 2024 aikana Ocean Beach Clubin meren puolella olevalle naapuritontille rakennetaan kaksi kaksikerroksista huvilaa. Rakennustyöt tehdään vaiheittain. Talvella tehdään paalutustöitä sekä muita raskaita rakennusvaiheita. Keväällä, kesällä ja syksyllä huvilat rakennetaan valmiiksi. Rakennustyöt ovat käynnissä päivisin noin klo 8.30–17.30, ja ajoittain saattaa kuulua häiritsevää melua, pääasiassa blokkeihin 5, 8 ja 9. Tarkista täältä rakennustyömaan sijainti hotellialueella.
Mitäpä olisi loma ilman hyvää ruokaa ja juomaa? O.B.C.:n vieraana pääset nauttimaan molemmista vaihtoehdoista. Ocean Beach Club – Kypros -hotellissa on oma ravintola, jossa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen. Ruokalistalla on sekä kansainvälisiä suosikkiruokia että paikallisia herkkuja – kaikki huolellisesti valittuja ja hyvistä raaka-aineista valmistettuja. Voit myös käydä syömässä Sunwing Sandy Bay Beach -hotellin ravintoloissa. Tarjolla on sekä à la carte- että buffetravintoloita.
O.B.C.-Kyproksen vieraana vietät lomaa oman aikataulusi ja mielitekojesi mukaan. Hotellialueella on rauhallisempi ilmapiiri kuin useimmissa muissa perhehotelleissa. Jos kaipaat Lollo & Bernie Clubin tai Teen Loungen aktiviteetteja ja show-esityksiä, voit käyttää sisarhotelli Sunwing Sandy Bay Beachin kaikkia tiloja ja palveluita. Tapaat myös Lollo & Bernie -maskotit, joista tulee nopeasti sekä pienten että isompien hotellivieraiden suosikkeja. Jos sinä ja perheesi rakastatte rantaelämää, mukavan matkan päässä on useita hienoja rantoja. Sandy Bay ja Nissi Beach sijaitsevat hotellialueen molemmin puolin ja pääset niille helposti rantakatua pitkin.
O.B.C.-Kypros tarjoaa luonnollisesti myös hyvät mahdollisuudet aktiiviseen lomanviettoon. Ethän unohda suosittuja vesiaerobic-tunteja Sunwing Sandy Bay Beachin uima-altaassa, sillä tunti saa tavallisesti useimmat nousemaan aurinkotuoleistaan. Jos treenaat mieluummin sisällä, voit osallistua SATS ELIXIA -ryhmäliikuntatunneille ja käytössäsi on myös hyvin varusteltu kuntosali. Treenata voit ihan ilmaiseksi.
Mikäli otat mieluummin rennosti, voit nauttia ihanista hoidoista spa-osastolla. Spa-terapeuttimme ovat ammattitaitoisia ja käytämme hoidoissa laadukkaita Maria Åkerbergin tuotteita. Monia tuotteita on mahdollista ostaa mukaan kotiin spa-shopistamme.
Ocean Beach Club sijaitsee rauhallisella alueella, aivan meren rannalla. Hotellin ulkopuolella on joitakin ravintoloita ja muutamia kauppoja. Ayia Napan suuri ravintola-, ostos- ja viihdetarjonta ovat vain parin kilometrin päässä hotellilta.
Internet
Ilmainen WiFi* kaikissa Ocean Beach Club -hotelleissa. Ota mukaan oma älypuhelin, iPad, tabletti, pc, mac ja kirjaudu nettiin.
*Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.
MyO.B.C.
Hotellin omilta MyO.B.C.-infosivuilta voit lukea treeni- ja aktiviteettiohjelmasta, lisätietoa erilaisista ateriapaketeista sekä hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa ateriapakettien sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin. MyO.B.C-infosivulle pääset kätevästi Tjäreborgin sovelluksesta, josta voit myös lukea paljon muuta hyödyllistä tietoa.
Palvelumme
Henkilökuntamme hotellissa tekee kaikkensa, jotta lomastasi tulee mahdollisimman onnistunut. Ocean Beach Club -hotellin vieraana vastaanoton palvelut ovat käytettävissäsi klo 7-23. Voit esimerkiksi varata retkiä ja vuokrata auton. Vastaanoton henkilökunta antaa mielellään myös vinkkejä kaikesta mahdollisesta, olipa kyse hotellin palveluista, parhaista ostospaikoista tai hienoimmista rannoista. Pyrimme luonnollisesti myös ratkaisemaan kaikki käytännön kysymykset, jotta voit jatkaa rentouttavan loman viettoa. Yöllä voit tarvittaessa ottaa yhteyttä Sunwingin Help Deskiin.
Savuton hotelli
Ocean Beach Club – Kypros on savuton hotelli, jossa tupakointi on sallittu vain tietyillä erikseen merkityillä alueilla. Tupakointi ei ole sallittu huoneistoissa eikä myöskään parvekkeilla tai terasseilla, myös sähkötupakan käyttö on kiellettyä.
Lääkäripalvelut
Lääkäri on tavattavissa naapurihotelli Sunwing Sandy Bay Beachissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista saat hotellin vastaanotosta. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli sinun tarvitsee kääntyä lääkärin puoleen vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys vastaanottoon niin he tilaavat sinulle lääkärin. Käynnit lääkärin vastaanotolla & lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.
Sopivuus liikuntarajoitteisille
Hotellissa ei ole liikuntarajoitteisille sopivia sviittejä.
Hotellialueella tasoeroja ja rappuja.
Kausi
Hotelli on avoinna maaliskuun lopusta/huhtikuun alusta marraskuun alkuun saakka. Kesällä 2024 naapurihotelli Sunwing Family Resort avaa ovensa 20.5. Lollo & Bernie Club, Teen Lounge, Spa, Kuntosali & Fitness ovat toiminnassa 22.3. alkaen.
Kesäkaudella suurin osa hotellivieraista saapuu Pohjoismaista.
Häät Ocean Beach Clubissa
Oletko ajatellut mennä naimisiin ulkomailla? Häät Ocean Beach Club -perheparatiisissamme on itsestään selvä valinta silloin, kun lapset ovat mukana häämatkalla. Mikäli sinulla on häihin liittyvää kysyttävää, lähetä meille englanniksi kirjoitetty sähköposti niin kerromme sinulle lisää: cyprus@oceanbeachclub.net
Muuta
Vastaanotto: Avoinna klo 07.00-23.00. Muina aikoina voit ottaa yhteyttä Sunwingin Help Deskiin. Sisäänkirjautuminen klo 15 jälkeen saapumispäivänä ja uloskirjautuminen klo 12 lähtöpäivänä. Lähin pankkiautomaatti noin 200 metrin päässä hotellilta. Itsepalvelupesula lisämaksusta Sunwing Sandy Bay Beachissä.
Rakennettu: 2016/2017
118 sviittiä. Kerroksia: 3. Hissi: Kyllä, osittain. Päärakennuksessa oleviin sviitteihin ja ylimpien kerrosten sviitteihin rakennuksessa 1 sekä kaikkiin sviitteihin rakennuksissa 2-3.
Ilmastointi: Kyllä.
Pysäköinti: Rajoitettu määrä parkkipaikkoja naapurihotelli Sunwing Sandy Bayn alueella.
Vastaanotto
Vastaanotto on avoinna klo 7-23. Muina aikoina voit ottaa yhteyttä Sunwingin Help Deskiin. Hotellista uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00. Lähin pankkiautomaatti noin 200 metrin päässä hotellilta.
Hotellinjohtaja
Constantinos Victoras
Hotellin virallinen luokitus on A.

Asuminen

Ocean Beach Club – Kypros sijaitsee rauhallisessa ympäristössä ja erinomaisella paikalla, lähellä yhtä Kyproksen parhaimmista rannoista.

O.B.C.:n huoneissa on useita lisämukavuuksia, jotka tekevät lomastasi vieläkin nautinnollisemman. Huoneissa on muun muassa Nespresso-kahvikone ja aloituspakkaus, tyynymenu, johon sisältyy kaksi ylimääräistä tyynyä, joista voit valita mieleisesi, rantakassi – sekä 1,5 litraa vettä päivittäin. Kaikissa huoneissa on Chromecast, jolla voit striimata matkapuhelimestasi tai tabletiltasi suosikkisarjojasi tv-ruudulle, jos haluat vaihtelua aurinkotuolissa loikoiluun.

Jotta lomastasi tulisi hieman ylellisempi, tervetulopaketti, johon sisältyy hedelmiä, snackseja, virvoitusjuomia, hiilihapollista vettä, olutta ja viiniä, sisältyy hintaan. Haluatko mieluummin alkoholittomia juomia? Kerro vastaanottoon saavuttuasi hotelliin, niin henkilökunta vaihtaa juomat alkoholittomiin vaihtoehtoihin.

Haluatko tietää missä sviittisi sijaitsee?
Tarkista tästä sviittisi sijainti.

Huom!Kesällä 2024 Sunwing Sandy Bay Beachin kaikki palvelut ovat toiminnassa 20.5. Lollo & Bernie Club, Teen Lounge, Spa, Kuntosali & Fitness ovat avoinna Sunwing Sandy Bay Beachissä 22.3. alkaen. Sunwing Sandy Bay Beachin uima-altaat ja muut palvelut ovat avautuvat 20.5.

Vuoden 2024 aikana Ocean Beach Clubin meren puolella olevalle naapuritontille rakennetaan kaksi kaksikerroksista huvilaa. Rakennustyöt tehdään vaiheittain. Talvella tehdään paalutustöitä sekä muita raskaita rakennusvaiheita. Keväällä, kesällä ja syksyllä huvilat rakennetaan valmiiksi. Rakennustyöt ovat käynnissä päivisin noin klo 8.30–17.30, ja ajoittain saattaa kuulua häiritsevää melua, pääasiassa blokkeihin 5, 8 ja 9. Tarkista täältä rakennustyömaan sijainti hotellialueella.

Haluatko tehdä lomastasi vielä astetta mukavamman? Tutustu tästä fiksuihin lisäpalveluihimme.

Compact Suite

Hyvinvarustellut ja mukavat sviitit, jotka ovat täydellisiä pienemmille perheille.

Compact Pool Suite

Hyvin varustellut sviitit, joissa ihana terassi ja pääsy uima-altaaseen. Sopii hyvin pienille perheille.

Club Suite

Club Suite on suosituin huonetyyppimme, joka on sisustettu fiksusti. Club Suitessa on kaksi tai kolme huonetta, joissa on tilaa jopa kuudelle.

Club Pool Suite

Ihastuttavat ja fiksusti sisustetut sviitit, ja omalta terassilta voit suoraan pulahtaa uima-altaaseen.

Ruoka ja juoma

Uiminen

Kuntoilu ja aktiviteetit

Spa

Lapset ja nuoret

Viihde

Sijainti ja liikkuminen