Retket, Sunny Beach

Tervetuloa lomalle! Lähde mukaan jollekin jännittävistä retkistämme. Henkilökuntamme on yhdessä paikallisten yhteistyökumppaneidemme kanssa koonnut ja testannut retkiohjelmamme, jota seuraamme huolella. Voimme myös tehdä uudistuksia asiakkaidemme avulla ja siksi teemmekin asiakaskyselyitä, joissa sinä ja muut vieraat voitte jättää kommentteja. Sen ansiosta voimme aina tarjota ajankohtaisia ja kiinnostavia kokemuksia.

On monta hyvää syytä varata retket Tjäreborgilta. Voit olla varma siitä, että kaikki vakuutukset ovat kunnossa ja myös kaikki turvallisuusmääräykset on huomioitu. Sen lisäksi retkien muutoksia ja peruutuksia koskevat ehdot ovat selkeät, ja mikäli ongelmia ilmaantuu tai olet tyytymätön retkeen, tiedät aina kenen puoleen voit kääntyä. Kaiken tämän saat kaupan päälle, kun varaat retket Tjäreborgilta.

Lazy Day - Veneretki

Lazy Day - Veneretki

Lähde mukaan Mustallemerelle nauttimaan rentouttavasta päivästä, ottamaan aurinkoa ja uimaan suolaisessa merivedessä.

Lue lisää Pienennä

Aamulla sinut haetaan hotellilta Nessebar Yacht Clubille, jossa nousemme veneeseen. Mikäli tuulet ovat suosiollisia, nostamme purjeen ja purjehdimme rannikkoa pitkin ohi Nessebarin ja Sunny Beachin. Matkan varrella pysähdymme kokeilemaan kalaonneamme.

Lounasaikaan saavumme rauhalliseen lahdenpoukamaan, jossa miehistö laskee ankkurin. Sillä aikaa kun miehistö kattaa maukkaan lounaan nautittavaksemme, voit halutessasi pulahtaa meriveteen tai vain rentoutua. Lounasbuffet sisältää mm. salaattia, kanaa ja hedelmiä.

Noin kahden tienoilla on aika lähteä paluumatkalle, ja jos tuulta on riittävästi, purjehdimme takaisin Nessebariin, jonne saavumme aikaisin iltapäivällä.

Hintaan sisältyy:
Edestakainen kuljetus hotellin ja Nessebar Yacht Clubin välillä. Yllä mainittu lounas, sisältäen ruokajuoman: olut, virvoitusjuoma tai mineraalivesi.

Hyvä ottaa mukaan:
Uimavarusteet, aurinkovoidetta, kamera.

Muuta:
Alaikäraja 5 vuotta. Lasten tulee olla aikuisen seurassa. Retki voidaan toteuttaa jollakin seuraavista veneistä: Nerva, Destiny ja Santa Anna. Kaikissa veneissä on sekä purje että moottori.

Meriretki - Perheristeily - Voidaan varata jo ennen matkaa

Meriretki - Perheristeily - Voidaan varata jo ennen matkaa

Ihana koko perheen päivä merellä uiden ja auringosta nauttien! Lounas ja ruokajuoma sisältyy hintaan.

Lue lisää Pienennä

Kukapa ei haluaisi ruskettua lomalla? Tervetuloa mukaan laivalle viettämään päivää merirosvojen kanssa ja nauttimaan viihdeohjelmasta sekä erilaisista lapsille ja myös aikuisille suunnatuista leikeistä ja kilpailuista.

Aluksi purjehdimme Nessebarin ja Sunny Beachin edustalla, joten sinulla on mahdollisuus rentoutua ja ottaa aurinkoa. Noin tunnin kuluttua laskemme ankkurin, ja sinulla on mahdollisuus käydä uimassa – voit laskea liukumäkeä laivan kannelta alas Mustameren aaltoihin! Tai halutessasi voit myös vain paistatella päivää ja nauttia auringosta laivan aurinkokannella. Sen jälkeen on vuorossa lounasbuffet, josta jokainen löytää taatusti jotain mieluisaa syötävää. Paluumatkalla pääset vielä nauttimaan upeasta taikashowesityksestä.

Käytä tilaisuus hyväksesi ja lähde viettämään meripäivää!

Varaa jo kotimaassa etukäteen: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Ruoka ja juoma:
Buffetlounas ja ruokajuomat (vesi, virvoitusjuoma ja olut) sisältyvät hintaan.

Sisäänpääsymaksut:
Kaikki sisäänpääsymaksut sisältyvät hintaan.

Hyvä ottaa mukaan:
Lämmin pusero (merellä voi olla tuulista), uimavarusteet ja pyyhe sekä aurinkovoide.

Kesto:
Kokopäiväretki, n. klo 09.00–15.00

Opastus:
Englanninkielinen paikallisopas.

Pukeutuminen:
Yläosattomissa uiminen ja auringonottaminen on kielletty.

Muuta:
Mikäli olet liikuntaesteinen, ota yhteyttä Tjäreborgin oppaaseen ennen retken varaamista.

Action Aqua Park - Voidaan varata jo ennen matkaa

Action Aqua Park - Voidaan varata jo ennen matkaa

Action Aqua Park -vesipuisto Sunny Beachillä tarjoaa runsaasti vauhdikkaita vesiliukumäkiä sekä kaikenikäisille ja joka makuun sopivia uima-altaita. Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.

Lue lisää Pienennä

Mikäli kaipaat hieman jännitystä, hauskanpitoa ja seikkailua, suosittelemme käyntiä Action Aqua Parkissa. Täällä vierähtää helposti useampikin tunti, sillä puistossa on erilaisia vesiliukumäkiä, aaltoallas, lastenallas ja paljon muuta hauskaa.

Varaa jo kotimaassa etukäteen: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Ateriat ja juomat:
Eivät sisälly hintaan. Vesipuistossa on ravintola ja baari, joista voi ostaa syötävää ja juotavaa.

Sisäänpääsymaksu:
Kaikki laitteet ovat käytettävissäsi sisäänpääsymaksun hinnalla.

Hyvä ottaa mukaan:
Uimavarusteet, pyyhe ja aurinkovoide.

Retken kesto:
Koko päivä, klo 10.00–18.00, tai puoli päivää klo 15.00–18.00

Pukeutuminen:
Yläosattomissa uiminen ja auringonottaminen on kielletty.

Muuta:
Vesipuistoon on ilmainen edestakainen bussikuljetus.

Khan's Tent

Khan's Tent

Lähde mukaan nauttimaan Sunny Beachin upeimmasta, maailmanluokan showesityksestä! Illallinen ja ruokajuomat sisältyvät.

Lue lisää Pienennä

Suuntaamme hieman Sunny Beachin ulkopuolelle, ylös vuorille, josta avautuvat upeat näköalat Sunny Beachille ja Nessebarin suuntaan. Ilta huipentuu Khan's Tentissä, jossa pääset nauttimaan maailmanluokan showesityksestä samalla kun nautit herkullisen neljän ruokalajin illallisen ruokajuomineen.

Vauhdikas show sisältää tanssia, musiikkia, viihdeohjelmaa sekä akrobatiaa.

Khan's Tent on unohtumaton kokemus ja juhlailta koko perheelle.

Ruoka ja juoma:
Neljän ruokalajin illallinen, pullo viiniä, tervetulojuoma ja virvoitusjuoma (yksi aikuisille ja kaksi lapsille).

Kesto:
Iltaretki, n. klo 19.30-23.30

Opastus:
Skandinaavinen opastus

Viiniä ja kulttuuria Nessebarissa - Voidaan varata jo ennen matkaa

Viiniä ja kulttuuria Nessebarissa - Voidaan varata jo ennen matkaa

Iltapäivän aikana sinulla on mahdollisuus tutustua alueen historiaan ja paikallisiin traditioihin. Viininmaistelu tunnetussa viinikellarissa sisältyy hintaan. Ateriat eivät sisälly hintaan.

Lue lisää Pienennä

Retki alkaa Nessebarista, yhdestä Euroopan vanhimmista kaupungeista. Historiallisen taustansa ansiosta kaupunki on listattu UNESCOn maailmanperintökohteeksi. 40-50 minuutin pituisen kävelykierroksen aikana näemme kaupungin tärkeimmät nähtävyydet, jonka jälkeen on omaa aikaa. Voit tutustua tarkemmin kiehtoviin nähtävyyksiin tai pitää pienen tauon yhdessä monista kala- ja äyriäisravintoloista.

Jatkamme matkaa pittoreskistä Nessebarista ja suuntaamme kohti Pomorien kaupunkia. Kaupungin historiallinen tausta on samanlainen kuin Nessebarilla, ja lisäksi Pomorie voi ylpeillä perinteisestä suolatuotannon tekniikastaan. Siksi pysähdymmekin Museum of Salt -museossa, jossa puolen tunnin aikana opimme lisää tästä perinteisestä tavasta valmistaa suolaa. "Valkoisen kullan" lisäksi Pomorie on tunnettu myös "mustasta kullasta", johon kenties oletkin törmännyt, jos olet vieraillut spa-hoitolassa lomasi aikana. "Musta kulta" on parantavaa savea, jota uutetaan Pomoriejärvestä. Savi on todella suosittua - saven sanotaan parantavan yli 90 eri sairautta.

Kun olemme tutustuneet Bulgarian historiaan ja paikallisiin traditioihin, on aika maistella viinejä ja oppia lisää alueen viinintuotannosta. Suuntaamme Pomoriessa sijaitsevaan tunnettuun viinikellariin, Via Ponticaan, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1932. Täällä teemme kävelykierroksen ja maistelemme valko-, puna- ja rosé-viinejä – kaikki Via Pontican omasta viinitarhasta.

Varaa jo kotimaassa etukäteen: Tämän retken voit varata jo ennen matkaa joko matkan varauksen yhteydessä tai Omien sivujen kautta.

Hintaan sisältyy:
Kuljetus, opastus ja viininmaistelu

Ruoka ja juoma:
Eivät sisälly hintaan

Kesto:
Puolipäiväretki, n. klo 13.00-18.30

Opastus:
Suomenkielinen/englanninkielinen opas

Hyvä ottaa mukaan:
Kamera, hyvät kävelykengät, taskurahaa ja vesipullo

Yhdistä kotimatka ja shoppailu Burgasissa

Yhdistä kotimatka ja shoppailu Burgasissa

Nyt voit lähteä kanssamme Burgasiin ja käyttää vielä jäljellä olevat levat shoppailuun, jotta sinun ei tarvitse vain odotella kotimatkalle lähtöä kirjauduttuasi ulos hotellista. Lupaamme, että aika tulee käytettyä hyvin!

Lue lisää Pienennä

Burgas on Bulgarian suurin satamakaupunki, jonne saapuu päivittäin useita kauppa-aluksia sekä kalastaja-aluksia. Bulgarialaisen mittapuun mukaan Burgas on moderni kaupunki, jossa sekoittuvat hyvin toisiinsa suuret ja leveät kadut, joiden varsilla on kauppoja, sekä kapeat ja kiemuraiset kujat.

Burgas on kulttuurin keskus, jossa on myös hyvät ostosmahdollisuudet. Tarjontaa on paljon ja hinnat ovat edulliset. Täältä voit ostaa sekä merkkitavaroita että paikallisia tuotteita.

Käymme Burgas Galeria Shopping Center -ostoskeskuksessa, jossa on useita tunnettuja merkkiliikkeitä, kuten Zara, H&M, Spirit ja Bershka.

Ateriat ja juomat:
Ruuat ja juomat eivät sisälly hintaan.

Hyvä ottaa mukaan:
Muista ottaa kaikki matkatavarasi mukaan!

Kesto:
Lähtö noin klo 14.30, saavumme lentokentälle viimeistään kaksi tuntia ennen koneen arvioitua lähtöaikaa.

Opastus:
Suomenkielinen opas