Hotellit (24)

Matkat – Burgasin alue

Burgasin alue houkuttelee leveillä hiekkarannoilla, vilkkaalla huvielämällä, edullisella shoppailutarjonnalla ja erilaisilla aktiviteeteilla.
Tjäreborgilla matkustaessasi Burgasin alueelle valittavanasi on Nessebar tai Sunny Beach, joka sijaitsee muutaman kymmenen kilometrin päässä alueen pääkaupungista Burgasista. Monipuolinen Burgasin alue sopii erinomaisesti kaiken ikäisille matkailijoille. Täällä on lapsiystävällisiä rantoja ja koko perheelle sopivia aktiviteetteja, kuten minigolf ja vesipuisto. Yöelämä on todella vilkas lukuisine baareineen ja klubeineen. Lisäksi täällä on historiallisia nähtävyyksiä ja kulttuuria, joten Burgasin alueella jokainen viettää taatusti mieleisensä loman.

Edullisia ravintoloita

Merellisen sijainnin ansiosta Burgasin alueen ruokalistoilla on paljon tuoretta kalaa. Tarjonta riippuu päivän saaliista, mutta grillattua purotaimenta ja makrillia on yleensä saatavana. Monissa ravintoloissa tarjoillaan myös bulgarialaista ruokaa, joka on hyvin saman tyyppistä kuin kreikkalainen ruoka. Bulgariassa ulkona syöminen on edullisempaa kuin monessa muussa matkakohteessa, joten Burgasin alueella lomaillessasi voit hemmotella itseäsi.

Tjäreborgin matkat Burgasin alueelle

Tjäreborgilla on monipuolinen hotellivalikoima Burgasin alueella. Täällä on paljon erilaisia ja eritasoisia hotelleja. Useissa hotelleissa hintaan sisältyy All Inclusive, mikä takaa todella mukavan ja budjettiystävällisen loman.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – Burgasin alue

Matkakohteet – Burgasin alue

Sunny Beach
  • Rannat
  • Yöelämä
  • Lapsiystävällisyys
Sunny Beachillä viihtyvät yhtä hyvin niin pariskunnat, perheet kuin nuorisokin, sillä täältä löytyy jokaiselle jotakin - lapsiystävällinen hiekkaranta ja sykkivä yöelämä.
Nessebar
  • Lapsiystävällisyys
  • Rannat
  • Ostokset
Nessebar on mukava sekoitus nähtävyyksiä, rantoja ja kaupunkielämää. Mielenkiintoisen historian lisäksi täällä voi nauttia rantaelämästä. Lapsille sopiva, matala ranta on kaupungin uudemmassa osassa.