Matkat – Sunny Beach

Sunny Beachillä on hieno ranta, kauniita maisemia ja vilkas yöelämä. Tjäreborgin valikoimassa on kohteen parhaita hotelleja!
Monet pitävät yli 7 kilometriä pitkää, lapsiystävällistä Sunny Beachin hiekkarantaa yhtenä Euroopan upeimmista. Se on tietysti makuasia, mutta Sunny Beach on joka tapauksessa Bulgarian suurin ja suosituin rantalomakohde. Alue rakennettiin 1950-luvun loppupuolella ja siitä lähtien sen suosio on kasvanut tähän päivään saakka. Kohde sopii sekä pareille, lapsiperheille että juhlimisesta kiinnostuneille nuorille, jotka kaipaavat paljon ja monipuolista aktiviteettitarjontaa.

Sunny Beachin ruoka ja huvitukset

Sunny Beachin yöelämä tarjoaa jokaiselle jotakin: voit siemailla kylmää viiniä pianobaareissa tai tanssia auringonnousuun diskoissa. Niiden välistä löytyy myös kultainen keskitie – baareja ja ravintoloita, joiden äänenvoimakkuus ja asiakaskunta vaihtelevat ja joissa monet sekä aloittavat että päättävät iltansa. Ravintolatarjonta on yhtä monipuolista: tarjolla on sekä bulgarialaista että kansainvälistä ruokaa edullisesti. Hienon rantakadun ja Flower Street -pääkadun varrella on valtava tarjonta ravintoloita, baareja ja kahviloita, joista useimmissa voit valita hyvää ruokaa suuresta valikoimasta ja saada hyvän käsityksen paikallisesta elämänmenosta.

Majoitu mukavasti Sunny Beachillä

Kun matkustat Tjäreborgin mukavalla lomalennolla, voit valita useista erilaisista All Inclusive -hotelleista, jotka sijaitsevat rannan läheisyydessä joko keskeisellä tai rauhallisella paikalla. Voit tietysti myös asua hotellihuoneessa tai huoneistossa. Minkä hotellin valitsetkin, voit luotaa siihen, että hinta on miellyttävä yllätys.

Koe Bulgaria

Kun haluat lähteä retkelle, ota suunta kohti Nessebarin kaunista kaupunkia, joka sijaitsee lähellä Sunny Beachiä. Nessebarin kaupunki koostuu kahdesta osasta - uudesta puolesta ja Vanhastakaupungista, joka kuuluu Unescon maailmanperintölistalle ja tarjoaa kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä. Täällä on myös useita hyviä ravintoloita, joissa voit nauttia herkullista ruokaa romanttisessa ympäristössä. Sunny Beachiltä pääsee Nessebariin sekä bussilla että minijunalla. Hieman kauempana on Burgasin kaupunki, jonne pääset bussilla tunnissa. Luvassa on sekä kulttuuria että ostosmahdollisuuksia, sillä Burgas on yksi koko rannikon suurimmista kaupungeista.
Hyvä tietää
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • All Inclusive
  • Edullisia hotelleja
  • Kilometrin pituinen hiekkaranta
  • Lapsiystävällinen ranta
  • Paljon ravintoloita
  • Vilkas yöelämä

Muiden mielipiteet kohteesta Sunny Beach

Tee matkahaku – Sunny Beach