Tanssimatkat
Sport Dance

Tanssimatkat

Lomailu käy kuin tanssi! Tanssi on täynnä erilaisia rytmejä ja liikunnan iloa. Siksi valikoimassamme on erilaisia tanssimatkoja useisiin kohteisiin.

Nyt voit yhdistää lämpöisen ilmaston, auringon sekä samalla kohottaa kuntoasi eri tanssilajien parissa ja kokea jotain uutta.

Ohjatut tanssimatkat

Tällä sivulla julkaisemme ohjattuja tanssimatkoja.

Baile Retron tanssimatka Gran Canarialle

Baile Retron tanssimatka Gran Canarialle

Legendaarinen Baile Retron tanssimatka tulee taas! Luvassa on huikea viikon tanssimatka Playa del Inglesiin, yhdistelmä aurinkoa, tanssikursseja, iltabileitä, tanssikavereita sekä tanssia aamusta yöhön.

Tanssimatkalle Rodokselle

Tanssilajeina tällä matkalla on fusku, salsa, rumba, bachata ja bugg. Tanssin pyörteissä löytyy samanhenkistä seuraa ja uusia ystäviä, koska tanssi luonnollisella tavalla tutustuttaa ihmiset. Luvassa on myös iltatansseja ja mukavaa rentoa yhdessäoloa.

Pareja tanssimassa Madeiralla

Tanssimatka Madeiralle

Miltä kuulostaisi uuden vuoden tanssimatka lämpöön ja valoon keskellä Suomen kylmintä talvea? Kun joulu on juhlittu, on hyvä hetki lähteä aktiivilomalle ihanalle Madeiralle ottamaan vastaan uutta vuotta 2025.

Marika ja Kimmo Lasanen, tanssikoulu TanssiGuru

Tanssimatka Mallorcalle

Keväällä 2025 tanssikoulu TanssiGurun ohjaajat Marika ja Kimmo Lasanen matkaavat Mallorcalle ihanan tanssiviikon viettoon. Matkalla opetellaan uutta ja kerrataan vanhoja oppeja ja niin uudet kuin kokeneemmatkin tanssijat ovat tervetulleita mukaan.