Aktiiviloma juoksijalle Tjäreborgilta
Sport Running

Juoksu

Tjäreborg ja juoksulomat

Haluatko yhdistää juoksuharjoittelun ja loman? Siinä tapauksessa meidän juoksulomamme sopivat erinomaisesti sinulle.

Tjäreborgin juoksulomat ovat mainio valinta sinulle, joka haluat yhdistää lomailun ja juoksemisen. Täältä löydät sinulle sopivia hotelli- ja kohdevinkkejä riippumatta siitä, oletko aloittanut juoksemisen vasta äskettäin vai harjoitellut tosissaan jo vuosikausia.

Lapsiystävälliset Sunwing Family Resorts -hotellimme ja aikuisille suunnatut Sunprime Hotels -hotellimme sijaitsevat täydellisellä paikalla lenkkeilyä ja juoksemista ajatellen, sillä hotellien läheisyydessä on juoksureittejä, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneille konkareillekin. Jotta lomalla treenaaminen olisi helpompaa, olemme merkinneet suosikkireittimme ja tehneet niistä ladattavat versiot RunKeeper- ja MapMyRun -sovelluksiin. Voit myös ladata näitä reittejä muihin sovelluksiin, joihin on mahdollista tuoda GPX-tiedostoja.

Päätät luonnollisesti itse, kuinka paljon ja kuinka usein haluat lomallasi treenata. Halusitpa vain hioa juoksutekniikkaasi tai haastaa itsesi maksimaalisesti, voit varmasti nauttia ihanasta tunteesta treenaamisen jälkeen – upeassa lomaympäristössä. Ehkäpä tällä lomalla teet uuden henkilökohtaisen ennätyksesi?

Juoksemisen terveysvaikutukset

Juoksemisella on monia positiivisia vaikutuksia, kuten:
Vahvistaa: Lihaksia, luustoa ja immuunipuolustusta
Kohentaa: Unen laatua, mielen hyvinvointia ja fyysistä terveyttä

Kasvattaa: Kuntoa, keskittymiskykyä ja kestävyyttä

AKTIIVILOMAT JUOKSIJOILLE

Lähde mukaan ohjatulle matkalle juoksemaan

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat uutiset ja tiedot mm. uusista aktiivilomistamme.

Täytäthän asiakasprofiilissa, tilauksen seuraavassa vaiheessa kiinnostuksen kohteesi, jotta saat tietoa aktiivilomistamme.

Uusi tapa löytää seuraava juoksulomasi

Tuntuuko sopivan treeniloman löytäminen haasteelliselta? Tai haluatko yhdistää juoksun johonkin toiseen lajiin lomallasi? Uusi hakutoimintomme auttaa sinua löytämään juuri toiveidesi mukaisen loman.

Suositut juoksukohteet

Kohteita sinulle, joka haluat juosta lomallasi.

Mallorca on erinomainen kohde juoksulomalle

Mallorca

Erinomainen kohde sinulle, joka haluat yhdistää juoksemisen ja lomailun. Mallorca on mainio valinta niin viikonloppukohteeksi kuin pidemmällekin lomalle. Upeita juoksureittejä meren äärellä ja vuoristossa.

Lähde lomalle viikonlopuksi – tai pidemmäksi aikaa – ja nauti juoksusta lämpimässä.

Lähde juoksulomalle Gran Canarialle

Gran Canaria

Ihanteellinen ilmasto ja vaihtelevaa luontoa – täydellinen kohde juoksutreeneihin ympäri vuoden.

Täydellinen lämpötila juoksutreeneihin – ympäri vuoden.

Teneriffa - täydellinen kohde juoksutreeneihin

Teneriffa

Vaihtelevaa maastoa, joka sopii erinomaisesti juoksemiseen. Täällä voit haastaa itsesi mäkisessä maisemassa tai nauttia merellisistä maisemista rantapromenadia pitkin juosten.

Vaihtelevaa maastoa, joka sopii erinomaisesti juoksemiseen.

Hotelleja, joissa on juoksureittejä

Täältä löydät hotelleja, joissa on juoksumahdollisuus

Sunwing Fañabé Beach
Sunwing

Sunwing Fañabé Beach, Teneriffa

Sunwing Fañabe Beach on valittu useita kertoja Kanariansaarten parhaimmaksi perhehotelliksi. Hotellin lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä, joista löydät varmasti itsellesi sopivan.

Sunwing Kamala Beach
Sunwing

Sunwing Kamala Beach, Phuket

Perhehotelli Sunwing Kamala Beach sijaitsee suositussa Phuketissa. Hotellin lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä, joten löydät varmasti itsellesi sopivan haasteellisen reitin.

Sunwing Bangtao Beach
Sunwing

Sunwing Bangtao Beach, Phuket

Sunwing Bangtao Beach sijaitsee yhdellä Phuketin parhaimmista rannoista, joka on kahdeksan kilometriä pitkä ja ihanteellinen juoksemiseen.

Sunwing Alcudia Beach
Sunwing

Sunwing Alcudia Beach

Sunwing Alcudia Beach -hotellissa on kaikki, mitä tarvitset onnistuneeseen perhelomaan. Ranta ja lähiympäristöt soveltuvat erinomaisesti juoksemiseen.

Sunwing Makrigialos Beach, Kreta
Sunwing

Sunwing Makrigialos Beach, Kreta

Sunwing Makrigialos Beach sijaitsee yhdellä Kreetan ihanimmista rannoista. Maasto on täällä mäkistä, joten juoksutreeniä on helppo varioida oman tason mukaan.

Sunprime Atlantic View
Sunprime

Sunprime Atlantic View, Gran Canaria

Atlantic View on suosittu hotelli aikuisille suositussa Playa del Inglésin lomakohteessa. Juoksulenkki on täydellinen tapa tutustua lähiympäristöön.

Sunprime Coral Suits
Sunprime

Sunprime Coral Suites & Spa

Sunprime Coral Suites sijaitsee suositussa Playa de las Américasissa. Täällä on hyvät mahdollisuudet treenata juoksemista vaikkapa merimaisemista nauttien rantapromenadia pitkin.

Sunprime Waterfront, Mallorca
Sunprime

Sunprime Waterfront, Mallorca

Sunprime Waterfront sijaitsee suoraan rannalla Playa de Palmassa. Hotellin edustalla oleva rantapromenadi soveltuu mainiosti lenkkeilyyn.

Sunprime Kamala Beach
Sunprime

Sunprime Kamala Beach, Phuket

Sunprime Kamala Beach sijaitsee suositussa Phuketissa. Täällä on kaikki, mitä tarvitset lomaan aikuisten kesken. Juoksulenkki ennen aamiaista on täydellinen päivän aloitus.