JUOKSU

Treenaa juoksua lomalla

Lapsiystävälliset Sunwing Family Resorts -hotellimme ja aikuisille suunnatut Sunprime Hotels -hotellimme ova täydellisiä hotelleja sinulle, jos olet kiinnostunut totisesta juoksutreenistä lomallasi, tai jos kaipaat lempeämpiä lenkkejä inspiroivissa maisemissa. Olemme merkinneet suosikkireittimme ja tehneet niistä ladattavat versiot RunKeeper- ja MapMyRun -sovelluksiin. Voit myös ladata näitä reittejä muihin sovelluksiin, joihin on mahdollista tuoda GPX-tiedostoja.

PERHEHOTELLIT JUOKSULOMALLE

Sunwing Alcudia Beach, Mallorca

Sunwing Alcudia Beach tarjoaa kaiken, mitä onnistuneelta perhelomalta voi toivoa. Lisäksi sekä ranta että hotellin ympäristö sopivat täydellisesti lenkkeilyyn.

Sunwing Cala Bona Beach, Mallorca

Sunwing Cala Bona Beach sijaitsee idässä, ehkäpä Mallorcan kauneimmalla rannikolla. Täällä on paljon mahdollisuuksia monipuolisiin ja hauskoihin juoksutreeneihin.

Sunwing Makrigialos Beach, Kreeta

Sunwing Makrigialos Beach sijaitsee yhdellä Kreetan ihanimmista rannoista. Mäkinen maasto auttaa säätelemään juoksutreenisi vaativuustasoa.

Sunwing Fañabé Beach, Teneriffa

Sunwing Fañabe Beach on yksi Teneriffan suosituimmista perhehotelleista. Lisäksi löydät hotellin ympäristöstä helposti juuri sinulle sopivan juoksureitin.

Sunwing Kamala Beach, Phuket

Perhehotelli Sunwing Kamala Beach sijaitsee Phuketissa, joka on yksi suomalaisten suosikkikohteista. Hotellin ympäristöstä on helppo löytää hauskoja ja vaativia juoksureittejä.

Sunwing Bangtao Beach, Phuket

Sunwing Bangtao Beach sijaitsee kahdeksan kilomatriä pitkällä rannalla, joka on yksi Phuketin parhaimmista. Sen vuoksi Bangtao Beach sopiikin loistavasti juoksuharrastajille.

JUOKSULOMA AIKUISTEN HOTELLEISSA

Sunprime Atlantic View, Gran Canaria

Suosittu, aikuisille suunniteltu Sunprime Atlantic View sijaitsee pidetyssä Playa del Inglésin lomakohteessa. Juoksulenkki on loistava tapa tutustua ympäristöön.

Sunprime Coral Suites, Teneriffa

Sunprime Coral Suites sijaitsee kestosuosikki Playa de las Américasissa. Täällä on hyvät juoksumahdollisuudet, etenkin vähän matkan päässä hotellilta sijaitsevalla rantapromenadilla.

Sunprime Waterfront, Mallorca

Sunprime Waterfrontin sijainti suoraan rantapromenadin varrella Playa de Palmassa tarjoaa täydelliset olosuhteet juoksutreeneihin.

Sunprime Palma Beach, Mallorca

Sunprime Palma Beach sijaitsee aivan rannalla Playa de Palmassa. Rantapromenadi sopii erinomaisesti juoksulenkille.

Sunprime Kamala Beach, Phuket

Sunprime Kamala Beach sijaitsee Phuketissa, yhdessä suomalaisten suosikkikohteista. Täällä on kaikki, mitä lomalta aikuisten kesken voi toivoa. Juoksulenkki ennen aamiaista on täydellinen aloitus päivälle.