Aktiivilomat senioirelle Tjäreborgilta
Sport

Senioreille

Aktiivisia treenilomia

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa treenaaminen

Treenaamiseen on monia hyviä syitä myös vanhemmalla iällä, eikä koskaan ole liian myöhäistä aloittaa. Liikkuminen vaikuttaa niin kehon kuin mielen hyvinvointiin. Jo pienikin määrä liikuntaa auttaa lisäämään liikkuvuutta ja tasapainoa sekä parantaa kestävyyttä ja notkeutta.

Loma on oivallinen hetki kokeilla ja luoda uusia tapoja ja tottumuksia. Yhdessä treenaamisella on todettu olevan positiivisia vaikutuksia hyvinvoinnille, ja Sunprime Hotels -hotellien erityisesti senioreille suunnitelluilla ryhmäliikuntatunneilla pääset nauttimaan ryhmän tuomasta energiasta. Eikä sinun välttämättä tarvitse suunnata kuntosalille treenaamista varten, sillä myös kävelyretki rannalle tuo positiivisia terveysvaikutuksia.

Miksi Tjäreborgin aktiiviloma

  • Useita ryhmäliikuntatunteja viikossa
  • Monipuolinen valikoima treenihotelleja
  • Paljon erilaisia aktiivilomia
  • SATS ELIXIAn koulutetut ohjaajat
  • Hotelleja, joissa Personal Trainer
  • Hotelleja, joissa ladattavat juoksu- ja pyöräilyreitit
Senioritreenit Sunprime Hotels -hotellissa

Aktiivista lomailua Sunprime-hotelleissa

Yhdistä lomallasi rentoutuminen, hyvä ruoka ja räätälöity treeni, joka parantaa lihasvoimaa, kuntoa ja tasapainoa. Monet Sunprime-hotellin ryhmäliikuntatunnit sovitetaan osanottajien tason mukaisesti, joten mukaan ja liikkeelle pääsee helposti myös vähemmän liikkuneetkin. Jos olet vielä lähtökuopissa treenaamisen kanssa suosittelemme erityisesti Yin Yoga, Crosstraining ja Water aerobics -tunteja.

Vaellusmatkat Tjäreborgilta

Tutustu kohteeseen kävellen

Kreetan saari Välimerellä on mainio kohde, jos haluat lähteä vaeltamaan lomallasi. Mielenkiintoisia vaellusreittejä on paljon sekä pohjois- että etelärannikolla.

Tjäreborgin uusi hakutoiminto

Uusi tapa löytää seuraava treenilomasi

Tuntuuko sopivan treeniloman löytäminen haasteelliselta? Tai haluatko yhdistää leppoisan lomailun ja aktiivisen treenin? Uusi hakutoimintomme auttaa sinua löytämään juuri toiveidesi mukaisen loman.

Lisätietoa liikkumisesta

Lisätietoa ja inspiraatiota treenaamiseen

Treenaamisen positiiviset vaikutukset

Treenaamisella on vaikutusta kehoon läpi koko elämän, eikä koskaan ole liian myöhäistä aloittaa. Ja mikä olisikaan parempi hetki kokeilla ja löytää uusia tapoja ja tottumuksia kuin loma. Liikkumisella on monia positiivisia vaikutuksia. Se vahvistaa lihaksia ja kestävyyttä sekä lisää liikkuvuutta ja hyvinvointia. Kun treenaat yhdessä muiden kanssa, positiiviset vaikutukset ovat vieläkin suuremmat.

Treenihotellit senioreille

Lisää treenihotelleja

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 / 0 hotellia