Haluatko aloittaa treenaamisen? Aktiivilomat Tjäreborgilta
Sport

Haluatko aloittaa treenaamisen?

Aktiivilomat treenaamisesta kiinnostuneille

Miksi matkustaa aktiivilomalle?

Lomalla oleminen tarkoittaa enemmän aikaa, enemmän tasapainoa ja vähemmän stressiä - eli täydelliset olosuhteet aloittaa treenaaminen. Tjäreborgilla matkustaessasi voit valita treenihotellin monista hyvistä vaihtoehdoista. Tarjolla on kaikenlaisia loma-aktiviteetteja vesijumpasta kuntosalitreeneihin ja halutessasi voit osallistua SATS ELIXIAn ryhmäliikuntatunneille.

Liikunnan terveyshyödyt saat muutenkin kuin vain kuntosalilla treenaamalla. Lähde kävelemään rannalle tai hyödynnä monien hotelliemme yhteydessä olevia juoksureittejä. Lomalla on helppo kokeilla uusia lajeja ja löytää treeni-inspiraatiota arkeen.

Miksi Tjäreborgin aktiiviloma

  • Jopa 40 ryhmäliikuntatuntia viikossa
  • 29 treenihotellia
  • monipuolinen valikoima erilaisia aktiivilomia
  • SATS ELIXIAn koulutetut ohjaajat
  • Personal Trainer 6 hotellissa
  • Hotelleja, jotka tarjoavat ladattavia pyöräily- ja juoksureittejä

Treenimahdollisuudet hotelleissamme

Träning på våra hotell

UUTUUS! Water Tabata

Water Tabata on korkean intensiteetin harjoitus, joka tapahtuu vedessä. Siinä yhdistyvät Tabata-harjoittelun perusteet, joihin sisältyy lyhyitä intensiivisiä harjoittelujaksoja ja lyhyitä lepotaukoja.

Personal Trainerit hotelleissamme

Treenaa Personal Trainerin kanssa

Käytä tilaisuus hyväksesi ja nauti räätälöidystä treenistä lomallasi samaan aikaan, kun muu perhe keskittyy muihin loma-aktiviteetteihin. Luo kestävä pohja tuleville treeneillesi yhdessä Personal Trainerin kanssa ja panosta hyvinvointiisi myös loman jälkeen.

Treenaa hotellihuoneessa

Treenaa omassa huoneessasi

Varaa etukäteen treenipaketti, jossa on mukana kaikki mitä tarvitset helppoihin treeneihin lomallasi. Paketti sisältää joogamaton, kuminauhan, vastusharjoitteluvälineen ja kuntoilumaton. Mukana myös erilaisia treeniohjeita.

Yoga Flow ja Yin release

Vinyasa Yoga ja Yin Yoga

Joogatunteja järjestetään omissa hotelleissamme useita kertoja viikossa. Vinyasa Yoga auttaa lisäämään liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa. Yin Yoga lisää liikkuvuutta ja mielenrauhaa.

Lisätietoa treenaamisesta

Lisätietoa ja inspiraatiota treenaamiseen

Hyvää syytä liikkua

Liikunnan terveysvaikutukset

Nopeimman ja suurimman terveyshyödyn saat vähentämällä paikoillaan istumista ja lisäämällä säännöllistä taukoliikuntaan, kävelyä tai muuta kevyttä liikuntaa. Paras ja tehokkain treeni on sellainen, joka ylipäänsä tulee tehdyksi. Siksi kannattaa valita itselle mieluinen liikkumisen muoto.

Vaelluskohteet

Tutustu lomakohteeseen kävellen

Kreetan saari Välimerellä on mainio kohde, kun haluat lähteä vaeltamaan lomallasi. Hyviä ja mielenkiintoisia reittejä on sekä pohjois- että etelärannikolla.

Kaikki treenihotellit

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 / 0 hotellia