Padelmatkat Tjäreborgilta
Sport Padel

Padel

Padelmatkoja aurinkoon

Pelaa padelia lomallasi

Oletko sinäkin hurahtanut padeliin ja pelaisit mielelläsi lämpimässä auringon paistaessa? Nyt voit varata matkan ja hotellin, jossa on padelkenttä ja pelata padelia vaikka jokaisena lomapäivänäsi.

Useat näistä hotelleista sijaitsevat Espanjassa, Kanariansaarilla, esim. Teneriffalla tai La Gomeralla. Myös Turkissa ja Kroatiassa on hotelleja, joissa on padelkenttä, ja voit siis pelata padelia vaikka päivittäin.

Kun varaat padelmatkan meiltä, on matkasi suojattu matkapakettilailla. Henkilökuntamme matkakohteessa on myös sinua varten ja auttaa kaikissa eteen tulevissa kysymyksissä. Nyt ei enää kannata vain haaveilla, vaan varata matka heti ja toteuttaa padelmatka lämpöön.

Padelin hyödyt

Padelilla on monia positiivisia vaikutuksia, kuten:
Parantaa: tasapainoa, koordinatiokykyä, kuntoa, kognitiivista päättelykykyä, keskittymistä, mielen hyvinvointia

Laskee: verenpainetta ja stressiä

Uusi tapa löytää seuraava padelmatkasi

Tuntuuko sopivan treeniloman löytäminen haasteelliselta? Tai haluatko yhdistää padelin johonkin toiseen lajiin lomallasi? Uusi hakutoimintomme auttaa sinua löytämään juuri toiveidesi mukaisen loman.

Lomakohteita padelin harrastajille

Näissä kohteissa on hyviä padelkeskuksia ja mainiot mahdollisuudet pelata padelia.

Gran Canaria

Playa del Inglés, Gran Canaria

Playa del Inglésin Tenis Holycan tarjoaa hyvät ulkokentät sinulle, joka haluat kokeilla tätä suosittua lajia tai parantaa padeltaitojasi. Tenis Holycan sijaitsee noin 400 metrin päässä Sunprime Atlantic View-hotellista.

Mallorca

Alcudia, Mallorca

CDM Alcúdia | Gesport Balear tarjoaa paljon erilaisia liikunta- ja treenimahdollisuuksia aktiivista lomaa kaipaavalle. Keskus sijaitsee kävelyetäisyydellä useista hotelleista ja täällä on mm. padelkenttiä, uima-altaita ja ryhmäliikuntatunteja.

Sunprime Waterfront

Eteläinen Mallorca

Eteläisellä Mallorcalla on paljon padelkenttiä, kuten esimerkiksi tasokas Pins Padel Club , jonne on lyhyt matka useilta Palmassa sijaitsevilta hotelleiltamme. Sunprime Waterfront -hotellista pääset kätevästi taksilla Pins Padel Clubille.

Hotellit joissa voit pelata padelia

Näissä mukavissa hotelleissa on padelkenttä, joten voit helposti yhdistää löhöilyn ja liikunnan.

Waterman Supetrus Resort
Family Garden

Waterman Supetrus Resort

Supetar, Kroatia

Suositussa Family Garden -hotellissa on useita padelkenttiä, joiden varaus hoituu helposti netissä. Lisäksi hotellissa on kuntosali niin sisällä kuin ulkona.

Supetar, Kroatia

Sunprime Ocean View
Sunprime

Sunprime Ocean View

Teneriffa

Aikuisille suunnattu hotelli, jossa on padelkenttä, kuntosali, ryhmäliikuntatunteja, kätevät ateriapaketit ja spa-osasto. Täällä on helppo viettää aktiivista lomaa välillä rentoutuen.

Teneriffa

Green Garden
Family Garden

Green Garden

Alanya, Turkki

Turkin Green Gardenissa aktiivista lomaa viettävät sekä aikuiset että lapset. Hotellissa on kaksi padelkenttää ja paljon muitakin liikuntamahdollisuuksia. Treenin jälkeen on mukava rentoutua hotellin viihtyisällä spa-osastolla.

Alanya, Turkki

Kaikki padelhotellit

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 / 0 hotellia