Vaellusmatkat
VAELLUSMATKAT

Vaellusmatkat upeisiin maisemiin

Vaellus on loistava tapa yhdistää huvi ja hyöty lomalla. Se on helppoa ja edullista (ainoa tarvitsemasi varuste on tukevat kengät) ja lisäksi hauskaa ja monipuolista kuntoilua. Vaelluksella näet lomakohteestasi sellaisia paikkoja, joita et näe rannalla tai altaalla. Valikoimassamme on monia vaellusmatkalle sopivia kohteita, joissa vaellusreittejä on eri tasoisia.

Vaellusfestivaalit

Jos tykkäät vaellusretkistä ja uusien kulttuurien kohtaamisesta, vaellusfestivaalit ovat ehdottomasti sinun juttusi. Vaellukselle voivat osallistua, ryhmät, pariskunnat, ystävät tai yhtä hyvin voit lähteä mukaan myös yksin. Koska retkelle lähtijöitä on useita, löydät varmasti juttukaverin, jonka kanssa puhua englanniksi, suomeksi tai jollain muulla kielellä.

VAELLUSMATKAKOHTEITA

Gran Canaria

Gran Canarialla on monia upeita, eri pituisia ja vaikeusasteisia vaellusreittejä. Mahdollisuus vaeltaa useammalla ilmastovyöhykkeellä.

Kreeta

Kreetalla on hyvät vaellusmahdollisuudet. Saari on tunnettu monista poluistaan, kuten erityisesti E4 European Footpath.

Kroatia

Kroatia on kuin luotu vaellukseen. Täällä on kauniita maisemia, korkeita vuoria, oliivilehtoja ja viinitarhoja sekä upeat merinäköalat.

Madeira

Madeira on tunnettu levadavaelluksistaan ja kauniista luonnostaan. Tule tänne ja mykisty.

Mallorca

Mallorca on unelmakohde vaellusmatkalle. Kauniit vaellusretket tarjoavat fantastista luontoa ja henkeäsalpaavia näköaloja.

Teneriffa

Teneriffa sopii täydellisesti vaellukseen. Saaren luonnosta pääset nauttimaan mutkittelevilla poluilla metsäisillä vuorilla.