Vaellusmatkat

VAELLUSMATKAT

Vaellusmatkat

Vaeltamalla näet ja koet matkakohteen luonnon ja upeat maisemat uudella tavalla.

Vaellusfestarit

Vaellusfestivaalit

Jos tykkäät vaellusretkistä ja uusien kulttuurien kohtaamisesta, vaellusfestivaalit ovat ehdottomasti sinun juttusi. Vaellukselle voivat osallistua, ryhmät, pariskunnat, ystävät tai yhtä hyvin voit lähteä mukaan myös yksin. Koska retkelle lähtijöitä on useita, löydät varmasti juttukaverin, jonka kanssa puhua englanniksi, suomeksi tai jollain muulla kielellä.

VAELLUSMATKAKOHTEITA
Vaellusmatkat Gran Canarialla

Gran Canaria

Gran Canarialla on monia upeita, eri pituisia ja vaikeusasteisia vaellusreittejä. Mahdollisuus vaeltaa useammalla ilmastovyöhykkeellä.

Vaellusmatkat Kreetalle

Kreeta

Kreetalla on hyvät vaellusmahdollisuudet. Saari on tunnettu monista poluistaan, kuten erityisesti E4 European Footpath.

Vaellusmatkat Kroatiaan

Kroatia

Kroatia on kuin luotu vaellukseen. Täällä on kauniita maisemia, korkeita vuoria, oliivilehtoja ja viinitarhoja sekä upeat merinäköalat.

Vaellusmatkat Madeiralle

Madeira

Madeira on tunnettu levadavaelluksistaan ja kauniista luonnostaan. Tule tänne ja mykisty.

Vaellusmatkat Mallorcalle

Mallorca

Mallorca on unelmakohde vaellusmatkalle. Kauniit vaellusreitit tarjoavat fantastista luontoa ja henkeäsalpaavia näköaloja.

Vaellusmatkat Teneriffalle

Teneriffa

Teneriffa sopii täydellisesti vaellukseen. Saaren luonnosta pääset nauttimaan metsäisten vuorten mutkittelevilla poluilla.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.