Vaellusmatkat Tjäreborgilta
Sport Hiking

Vaellus

Vaellusmatkat Euroopassa

Vaellusmatka on mainio tapa yhdistää huvi ja hyöty lomalla

Ulkomailla vaeltaminen on helppoa ja edullista. Sen lisäksi, että vaellus on mukava liikuntamuoto, pääset samalla myös näkemään sellaisia puolia lomakohteestasi, joita et muuten tulisi huomanneeksi rannalta tai uima-altaalta käsin. Vaellus on helppo harrastus lomalla – mukaan tarvitset ainoastaan hyvät ja mukavat kengät – joten miksipä et lähtisi vaeltamaan johonkin Euroopan kohteeseen.

Monissa kohteissamme on Euroopan parhaimpia vaellusreittejä. Jos sinua kiinnostaa vaeltaminen ulkomailla, niin syksy ja kevät ovat täydellisiä ajankohtia lähteä patikoimaan. Tjäreborgin valikoimassa on paljon hyviä vaihtoehtoja, joten löydät varmasti itsellesi sopivan vaelluskohteen. Miten olisi vaellusretki esimerkiksi Mascan laaksossa Teneriffalla, Kreetan mahtavissa rotkoissa tai vaikka Madeiran upeilla levadoilla? Samalla pääset kokemaan kohteen luontoa ja upeita maisemia uudella tavalla.

Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa tarjoamme useita opastettuja vaellusretkiä Euroopassa. Jos mieluummin haluat lähteä vaeltamaan omin päin, saat meiltä hyviä vinkkejä. Halutessasi voit myös osallistua opastetuille paiväretkille. Voimme myös suositella osallistumaan jollekin vuosittaisista vaellusfestivaaleista, joita järjestetään Kanariansaarilla joka vuosi. Katso lisätiedot alta.

Vaelluksen hyödyt

Vaeltamisella on monia positiivisia vaikutuksia, kuten:
Lisää: Tasapainoa, hyvinvointia ja keskittymiskykyä

Vähentää: Stressiä, masennusta
korkeaa verenpainetta, veren rasva-arvoja

Tjäreborgin uusi hakutoiminto

Uusi tapa löytää seuraava vaellusmatka

Tuntuuko sopivan treeniloman löytäminen haasteelliselta? Tai haluatko yhdistää vaelluksen johonkin toiseen lajiin lomallasi? Uusi hakutoimintomme auttaa sinua löytämään juuri toiveidesi mukaisen loman.

Madeira vaellus

Vaellus- & joogaviikko Madeiralla

Vaelluksilla kuljetaan vehreissä metsissä, ihastelllaan jylhiä maisemia sekä tutustutaan saaren rikkaaseen kasvillisuuteen. Patikoinnin vastapainoksi voidellaan niveliä ja hoidetaan lihaksia lempeällä IISI-joogalla.

Matkakohteita, joissa on hyviä vaellusreittejä

Alla muutamia Euroopan kohteita, joissa on hyvät vaellusreitit. Tutustu näihin, jos haluat lähteä vaeltamaan ulkomaille.

Vaellusmatkat Gran Canarialle

Gran Canaria

Gran Canarialla on erinomaisia vaellusreittejä, joiden pituudet ja vaikeustasot vaihtelevat. Usein päivän mittainen vaellusretki ulottuu useammalle ilmastovyöhykkeelle, ja luontoelämykset ovat ainutlaatuisen upeita.

Esimerkkejä vaellusretkistä Gran Canarialla:

Vuoristo Madeiralla

Madeira

Madeira on tunnettu levadavaelluksistaan ja upeasta luonnostaan. Täällä on muutamia maailman kauneimmista vaellusreiteistä. Matkusta Madeiralle ja ihastu.

Essimerkkejä vaellusretkistä Madeiralla:

Kuumaisema Teneriffalla taustalla Teide

Teneriffa

Teneriffa on täydellinen vaelluskohde. Saaren upeilla vaellusreiteillä pääset kokemaan metsäistä vuoristoa ja kaunista luontoa.

vuoristo Mallorcalla

Mallorca

Mallorca on vaeltajan unelmakohde. Kauniiden vaellusreittien varsilla on upeaa luontoa ja mahtavia maisemia.

Esimerkkejä vaellusretkistä Mallorcalla:

Vuoristo Kreetalla

Kreeta

Kreeta on erinomainen vaelluskohde vaihtelevan luontonsa ansiosta. Täällä on monenlaisia reittejä pienemmistä luontopoluista pitkiin ja haastaviin vaellusreitteihin, jotka kulkevat halki Kreetan vaikuttavien rotkojen.

Esimerkkejä Kreetan vaellusretkistä:

Lisätietoa vaelluksesta

Löydä lisää inspiraatiota vaellukseen.

Vaellusfestivaalit Kanariansaarilla | Tjäreborg

Vaellusfestivaalit

Jos tykkäät vaellusretkistä ja uusien kulttuurien kohtaamisesta, vaellusfestivaalit ovat ehdottomasti sinun juttusi. Vaellukselle voivat osallistua, ryhmät, pariskunnat, ystävät tai yhtä hyvin voit lähteä mukaan myös yksin. Osaava opas tuntee paikallisen ympäristön ja johdattaa läpi mahtavien maisemien.

Kaikki vaellushotellit

Täältä löydät kaikki hotellit, joiden lähistöllä (noin 1000 m päässä hotellista) on merkittyjä vaellusreittejä.

Helsinki, 2 aikuista, 1 viikko
Suodata
0 / 0 hotellia