Pyöräilymatkat

LOMA PYÖRÄILLEN

Pyöräilymatkat omatoimisesti

Tjäreborgin valikoimassa on useita hyviä kohteita, jotka sopivat loistavasti pyöräilyyn lomasi aikana. Olemme koonneet erilaisia reittivaihtoehtoja, joiden avulla voit treenata helpommin.

Jos haluat vuokrata pyörän lomasi aikana, suosittelemme yhteistyökumppaneitamme, pyörävuokraamoja, joiden pyörät ovat laadukkaita ja sopivat kokeneemmallekin pyöräilijälle.

Suosituksemme matkakohteeksi
Mitä pakata mukaan?

Mukaan on hyvä pakata

  • Täytettävät juomapullot
  • Energiapatukoita ja -juomajauhetta
  • Pieni työkalusarja
  • Sisärengas
  • GPS (Suositellut reitit löytyvät valmiina Garminista)
  • Aurinkovoide

Oma pyörä mukaan

Monet pyöräilijät ottavat mukaan oman polkupyöränsä ja tarvitsemansa varusteet. Jos otat mukaan oman pyörän, kannattaa renkaiden olla hiljattain huollettu ja jarrujen kunto tarkastettu.

Voit vuokrata kuljetuslaukun pyörällesi Airshells.com-sivulta tai paikallisesta polkupyöräliikkeestä. Sieltä saat myös neuvoja pyörän parhaimpaan pakkaustapaan välttääksesi kuljetusvaurioita.

Pyörä lasketaan erikoismatkatavaroihin eikä se sisälly matkatavarakiloihin. Erikoismatkatavaroille varattu tila on rajallinen ja sinun tuleekin etukäteen varata paikka pyörällesi joko matkavarauksen yhteydessä tai ottamalla yhteyttä suoraan lentoyhtiöön.

Vuokraa pyörä

Suosittelemme käyttämään yhteistyökumppaneitamme Gran Canarialla sekä Playa de Palmassa ja Alcudiassa Mallorcalla.

Halutessasi vuokrata pyörän tee se mahdollisimman pian matkan varaamisen jälkeen. Varsinkin huhti-toukokuussa sekä syys-lokakuussa, kun pyöräily kohteissa on suosituinta, on syytä toimia hyvissä ajoin.

Vuoristossa pyöräilyyn suosittelemme vähintään 27 vaihteista pyörää. Pyörä tulee vuokrata vähintään kolmeksi päiväksi. Vuokraukseen sisältyy pyörän huolto.

Ilmastokompensoidut matkat

Ilmastokompensoidut matkat

Riippumatta siitä, minkä lentoyhtiön valitset, ilmastokompensoimme aina lomamatkasi lennoista aiheutuvat päästöt, majoittumisesi Sunwing Resorts-, Sunprime Hotels- tai Ocean Beach Club -hotelleissa sekä kaikki lentokenttäkuljetuksemme matkakohteissamme.