Matkat – Marawila

Sri Lankan saari, Sri Lanka
Marawilassa nautit äärimmäisestä rentoutuksesta ja asut Tjäreborgin hotellissa upealla hiekkarannalla.
Marawilan pitkä hiekkaranta on oikea unelmapaikka sinulle, joka haluat palata lomalta kotiin kunnolla rentoutuneena. Rannalla voit loikoilla hotellin aurinkotuolissa ja katsella mereltä saaliineen palaavien kalastajien puuhia. Rannalla on myös pieni ravintola, ja jos haluat hieman liikuntaa, voit tehdä pitkän kävelyretken rantaa pitkin Chilawin kylään.

Tjäreborgin matkat Marawilaan

Marawilassa lomasi keskipiste on ihana ranta, jonka tuntumassa myös Tjäreborgin hotellit sijaitsevat, hieman Marawilan kylän ulkopuolella. Suosittu Club Palm Bay -hotellissa on paljon aktiviteetteja, ja All Inclusive kuuluu hintaan. Kun varaat matkasi Tjäreborgilta, päätät itse lomasi ajankohdan ja keston, ja voit myös yhdistää Marawilaan jonkin toisen kohteen. Voit viettää kussakin kohteessa niin monta päivää kuin haluat.

Koe Sri Lanka

Jos haluat tutustua Sri Lankaan paremmin, sinun kannattaa lähteä hotellialueen ulkopuolelle. Lähimpänä on Marawilan kylä, jossa liikkuu suhteellisen vähän turisteja. Kylässä voit kierrellä rauhassa ja tehdä löytöjä paikallisilta markkinoilta sekä tutustua pieneen ravintola- ja kauppavalikoimaan. Jos haluat hieman kauemmaksi, valittavanasi on monia jännittäviä retkikohteita. Voit lähteä esimerkiksi Willpathun luonnonpuistoon, pääkaupunki Colomboon tai muihin läheisiin kaupunkeihin.
Hyvä tietää
 • Rantahotelleja
 • Upeita hiekkarantoja
 • All Inclusive -hotelleja
 • Vapaasti valittava matkan pituus
 • Yhdistelmämatkoja
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Marawila

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Rannat
Marawilan ranta on rauhallinen, ja siellä on paljon tilaa. Aurinkotuolit täytyy tuoda rannalle itse hotellilta. Ainoat häiriötekijät rannalla ovat auringonlaskun aikaan verkkojaan puhdistavat kalastajat ja krikettiä pelaavat lapset. Sunnuntaisin ja muina pyhinä ranta muuntautuu paikallisen väestön kohtaamispaikaksi, kun he saapuvat rannalle syömään piknik-eväitä ja tapaamaan ihmisiä. Auringon laskettua musiikki soi kovempaa ja rannalla tanssitaan ja nautitaan illasta.

Rantaelämää Sri Lankassa

Sri Lankan 1 700 kilometrin pituisella rannikolla on paljon hienoja rantoja, kuten Beruwela, Bentota, Hikkaduwa ja Unawatuna. Useimmilta rannoilta on mahdollista vuokrata surffilautoja, ja Hikkaduwan ja Unawatunan rantojen edustoilla on snorklaukseen soveltuvia koralliriuttoja. Wewelan rannalla on parhaat surffausaallot. Yksityisrantoja on vain vähän, joten uimaan voi mennä lähes missä vain. Pue kuitenkin vaatteet uimapuvun päälle, kun lähdet rannalta lounaalle tai kävelylle kylään.

Vuoroveden vaihtelu on Sri Lankan rannikolla suurta, jopa metrin luokkaa. Tämä kannattaa huomioida, jos uit kauempana rannasta. Vesiurheilulajeja voi harrastaa Sri Lankassa vain rajallisesti, koska monissa paikoissa riutat ja kalliot rajoittavat liikkumatilaa. Maassa toimii kuitenkin useita sukelluskouluja, ja myös snorklausretkiä järjestetään paljon.

Todennäköisesti kohtaat lomasi aikana Sri Lankan rannoilla paikallisia rantamyyjiä, jotka yrittävät myydä retkiä, tarjota vuokralle autoja ja veneitä sekä paljon muuta. Monet heistä puhuvat saksaa ja englantia, jotkut jopa pohjoismaisia kieliä. Huomioi, että rantamyyjillä ei ole mitään tekemistä hotellien tai virallisten matkanjärjestäjien kanssa, vaikka he usein väittävät niin.
Ruoka, juoma ja yöelämä
Sri Lanka muistuttaa ruokakulttuuriltaan eteläistä Intiaa, ja maan kansallisruoka onkin riisi ja curry. Useimmista ravintoloista saa myös monenlaisia kala- ja äyriäisruokia. Marawilan keskustassa on muutamia paikallisia ruokapaikkoja. Ravintolassa maksetaan 10 prosentin juomaraha, mikäli laskuun ei ole lisätty valmiiksi palvelumaksua. Jos palvelumaksu on jo lisätty, summa pyöristetään ylöspäin.

Ruoka ja juoma Sri Lankassa

Sri Lanka on tunnettu mausteistaan, eikä niitä todellakaan säästellä ruuanlaitossa. Ruoka ei kuitenkaan ole välttämättä aina tulista, vaan aromaattista ja maukasta. Riski sairastua ruuasta on täällä melko pieni, kasvisruokien kohdalla lähes olematon.

Sri Lankan ravintolat

Useimmissa Sri Lankan ravintoloissa on tarjolla monipuolisesti sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokalajeja. Hotelleista ja majataloista saa usein kansainvälisiä ruokia, kuten paistettua riisiä ja pastaa, ja srilankalaista ruokaa tarjoillaan enemmän hotellien ulkopuolella. Erityisimmät makuelämykset saa yleensä pienemmistä paikallisista ravintoloista. Ravintolan saattaa täällä tunnistaa vain parista ulkopuolelle asetetusta värikkäästä loisteputkesta. Tämänkaltaisista paikoista saa yleensä hyvää ruokaa edullisesti, ja samalla voi nauttia aidosta paikallisesta tunnelmasta.

Sri Lankassa ravintolakäynteihin kuluu usein paljon aikaa, sillä ruokaa aletaan valmistaa alusta asti tilaamishetkellä. Ravintolaan mennessä ei siis välttämättä tarvitse olla vielä kovin nälkäinen, vaan siellä voi rauhassa seurata elämänmenoa ja nauttia hyvää juotavaa ruokaa odottaessa.

Ravintolalaskuun lisätään yleensä 10 prosentin palvelumaksu, ja hienommissa paikoissa laskuun lisätään vielä 15 prosentin vero. Sri Lankassa ravintolassa syöminen on kuitenkin hyvin edullista.

Juomat

Mausteisen ruuan ja lämpimän ilmaston vuoksi parhaiten ruuan kanssa maistuu olut tai vesi. Sri Lankassa on useita hyviä paikallisia olutmerkkejä. Vettä ostetaan pulloissa sekä kaupasta että ravintolasta. Vesipulloa kannattaakin pitää lomamatkalla aina mukana.

Mehu
Kaikkialla Sri Lankassa myydään hedelmämehua, joka on mainio janon sammuttaja. Myynnissä on niin sanotusti aitoa ja epäaitoa mehua. Aidossa mehussa on vain hedelmää ja vettä, kenties ripaus sokeria, jotka ovat käyneet tehosekoittimessa. Epäaito mehu on valmistettu tiivisteestä, eikä se ole läheskään yhtä hyvää. Mehumaista juomaa on myös lassi, johon tulee hedelmien lisäksi jogurttia ja mahdollisesti sokeria.

King Coconut
King Coconut on keltainen kookospähkinä, josta poistetaan yläosa ja imetään pillillä makea kookosmehu. Voit pyytää, että kookospähkinä avataan juomisen jälkeen kokonaan, jolloin pääset käsiksi herkulliseen hedelmälihaan. King Coconutia myydään kaikkialla Sri Lankassa.

Riisi ja curry

Sri Lankan kansallisruoka on riisi ja curry. Ruokalajiin kuuluvat erillisissä astioissa tarjoiltava riisi ja useat pienet curryannokset, joiden pääainesosana voi olla kasviksia, lihaa, kalaa ja kanaa. Aterian täydentää rapea papadum-leipä ja chutney. Jos haluat syödä oikeaan paikalliseen tapaan, voit käyttää syömiseen ruokailuvälineiden sijaan oikeaa kättä. Alkuun se voi tuntua hieman hankalalta, mutta pienellä harjoittelulla siihen tottuu samalla tavalla kuin vaikkapa puikoilla syömiseen.

String hoppers

Tätä ruokalajia tapaa lähes kaikkialla Sri Lankassa. String hopperit ovat nuudelirullia, jotka nautitaan chutneyn, daalin tai jonkin muun lisukkeen kanssa. Ruokalajia syödään usein aamiaiseksi, mutta sitä voi syödä myös välipalana mihin aikaan päivästä tahansa.

Hopper

Hopper eli appa on kulhon muotoon paistettu ohukainen, joka on reunoilta rapea ja keskeltä pehmeä. Hopperin täytteenä voi olla esimerkiksi hedelmiä, kananmunaa tai currya, ja sitä voi syödä mihin aikaan päivästä tahansa.

Rotty

Rotty on myös eräänlainen ohukainen, jota syödään yleensä kokoon taiteltuna ja jonkinlaisella currylla täytettynä.

Idli

Idlit ovat höyrytettyjä riisikakkuja, joita syödään usein aamiaiseksi. Suosituin lisuke on kookoschutney. Tämä herkku vie kielen mennessään!

Kala ja äyriäiset

Iltaisin Sri Lankan rannoilta voi nähdä merellä kalastusalusten muodostaman valojen helminauhan. Kalastajien saaliit päätyvät lopulta ravintoloihin ja lautasille. Osa kaloista on meillekin tuttuja, esimerkiksi tonnikala. Täällä kannattaa tilata grillattua tonnikalaa, sillä sitä tuskin saa mistään yhtä tuoreena ja edullisesti. Hummeria on myös usein ruokalistoilla, yleensä grillattuna. Lisäksi tavallinen ruokalaji on jumbo prawns, jotka ovat valtavan kokoisia katkarapuja. Tarjolla on myös pienempiä katkarapuja, joista voi olla hyvä aloittaa.

Hedelmät

Papaijaa, banaania ja ananasta on saatavilla vuoden ympäri, ja niitä tarjoillaan usein hotelleissa. Paikallisilla markkinoilla on vielä enemmän valikoimaa, kuten mangoa, omenia ja melonia. Muista aina kuoria hedelmät ennen syömistä.
Marawilassa ei ole juurikaan yöelämätarjontaa.
Ostokset
Marawilassa on monipuolisia markkinoita ja muutamia kauppoja. Suurin osa kaupoista on suunnattu paikallisille, mutta markkinoilta voi tehdä hyviä löytöjä.

Ostokset Marawilan ulkopuolella

Jos haluat käydä oikeassa supermarketissa, sinun kannattaa lähteä Negombon keskustaan, jossa on myös paljon markkinoita sekä kenkä- ja vaatekauppoja. Sri Lankan parhaat ostosmahdollisuudet ovat kuitenkin Colombossa, jossa on useita ostoskeskuksia, laaja valikoima ja edulliset hinnat.

Ostoksilla Sri Lankassa

Sri Lankasta voi tehdä jännittäviä ja eksoottisia löytöjä edullisesti. Tekstiilit ja tee ovat esimerkkejä hyvistä tuliaisista. Paikallisten tullisäännösten mukaan teetä saa viedä maasta yhden kilon. Ayurveda-luonnonlääkkeet ovat myös hyviä ostoksia, ja öljyjä ja salvoja on saatavilla kaikenlaisiin vaivoihin. Kaikki lääkkeet ovat tietenkin luontaisesti tuotettuja, ja niitä voi ostaa tavallisista apteekeista, ayurveda-keskuksista ja maustetarhoilta. Suosittelemme jälkimmäistä, sillä tarhoilla saa samalla kiinnostavan katsauksen Sri Lankan kasvillisuuteen.

Tavarataloissa, ostoskeskuksissa ja suuremmissa kaupoissa on vakiohinnat, jotka on merkitty hintalapuin. Pikkukaupoissa, markkinoilla ja rantamyyjien luona kannattaa sen sijaan tinkiä reilusti.

Jalokivet

Kulta ja jalokivet ovat suosittuja ostoksia Sri Lankassa. Paikan päällä myös louhitaan monia jalokiviä, kuten safiireja, sekä korukiviä, kuten ametisteja ja granaatteja. Voit siis hyvin ostaa täältä useampiakin kiviä edullisesti ja teettää niistä kotipuolessa koruja itselle tai lahjaksi. Kandyn kaupunki on jalokivikaupan keskus, jossa toimii useita suuria jalokivenmyyjiä. Varo väärennöksiä ja katukauppiaiden vakuuttavia puheita. Älä osta jalokiviä, joilla ei ole valtion hyväksymää aitoustodistusta.

Vaatteet

Paikallinen tekstiilituotanto on edelleen suuntautunut lähinnä paikallisille markkinoille, joten piraattituotteisiin ei juurikaan törmää. Sen sijaan aitoja tuotteita voi saada täältä todella edullisesti, koska Sri Lanka tuottaa vaatteita monille tunnetuille merkeille. Paras valikoima on pääkaupunki Colombossa sekä Nuwara Eliyassa, joka on Sri Lankan korkeimmalla sijaitseva kaupunki. Täältä voi löytää edullisesti talvivaatteita, joiden myynti on keskittynyt pienelle markkinakadulle, ns. talvikadulle. Kaikki kojut kannattaa katsoa läpi ennen ostopäätöstä, ja tuote kannattaa tutkia tarkkaan vikojen varalta. Muista tinkiä reilusti!

Sisustus

Sri Lankasta voi ostaa monenlaisia käsityönä valmistettuja sisustusesineitä, vaikkapa suuren puisen elefanttiveistoksen tai uusia sohvatyynynpäällisiä. Osa liikkeistä järjestää suuremmille esineille myös kuljetusta. Myös esimerkiksi kankaita voi ostaa hyvin edullisesti suuriakin määriä.
Liikunta ja treeni
Marawilassa on hyvät mahdollisuudet monenlaisiin aktiviteetteihin, kuten pyöräilyyn ja kävelyretkiin.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Marawilassa voit lähteä kävelylle tai osallistua retkille.

Negombo

Negombon kaupunki on sen verran suuri, että se tarjoaa hyvän maistiaisen aasialaisen kaupungin elämänmenosta. Kalamarkkinoilla saat todellakin kokea aidon, kaunistelemattoman Sri Lankan äänineen ja tuoksuineen. Voit katsella myyjien valikoimia, joihin kuuluu tonnikalaa, sardiinia ja monia meille tuntemattomia kaloja, ja nautiskella paikallisesta tunnelmasta. Sitten voit suunnata kaupungin keskustaan, jossa suurin osa kaupoista on. Negombossa on useita turisteille suunnattuja kauppoja, mutta suurin osa on paikallisille suunnattua. Muista varoa kaupungissa liikennettä, sillä se on hyvin vilkasta.

Iranawila ja Chilaw

Noin 10 kilometrin päässä Marawilasta pohjoiseen sijaitsee pieni Iranawilan kylä, ja siitä vielä 8 kilometria pohjoiseen suurempi ja vilkkaampi Chilaw. Matkan varrella pääset näkemään Sri Lankan maalaiselämää. Ihmisten pääelinkeino on täällä kalastus, ja elämänmeno on verkkaista. Matkalla tulee vastaan pari paikallista minimarkettia, mutta enemmän ostosmahdollisuuksia on Chilawissa, esimerkiksi useita jännittäviä markkinoita. Lisäksi kylässä on kauniita temppeleitä, muun muassa tunnettu hindutemppeli Munneswaram.

Colombo

Colombo, maan pääkaupunki, sijaitsee reilun 60 kilometrin päässä Marawilasta. Colomboon pääsee busseilla, joita lähtee muutaman kerran tunnissa. Matka kestää yhdestä kahteen tuntiin liikenteen määrästä riippuen. Bussit lähtevät vasta, kun ne ovat täynnä, ja paikalliseen tapaan tilaa on, jos joku matkustaja mahtuu hieman liikahtamaan. Colomboon pääsee mukavasti myös junalla, mutta junat eivät liikennöi yhtä usein.

Kandy

Kandyn kaupunki on maan kulttuurillinen ja uskonnollinen keskus. Kaupungissa on myös hyvät ostosmahdollisuudet ja monia nähtävyyksiä, joista tunnetuin on hammastemppeli, jossa säilytetään pyhäinjäännöksen tapaan Buddhan hammasta. Temppeli on upean koristeellinen, ja seinien kuvat kertovat Buddhan elämästä ja opetuksista. Pääsymaksu.

Pinnawellan elefanttien orpokoti

Aivan Kandyn ulkopuolella sijaitsee Pinnawellan elefanttiorpokoti, joka on valtion ylläpitämä suojelualue loukkaantuneille ja orvoille elefanteille. Alueella elää noin 65 elefanttia. Kello 9 ja 13 elefantinpoikasia ruokitaan suurilla maitopulloilla, ja myöhään aamupäivällä ja keskellä iltapäivää elefantit viedään kylpemään joelle. Suojelualue on pienempi kuin Samaragiri, mutta myös täällä elefanttien kanssa pääsee seurustelemaan, ja niitä voi syöttää ja kylvettää.

Polonnaruwa ja Anuradhapura

Palatseista ja temppeleistä kiinnostuneiden kannattaa vierailla Anuradhapurassa (noin 4,5 tuntia Colombosta) tai Polonnaruwassa (noin 4 tuntia Colombosta), joissa voi ihailla kiehtovia jäänteitä menneiltä ajoilta. Molemmat paikat ovat aikanaan olleet kuninkaallisia keskuksia, ja muinaisesta loistosta on jäljellä upeiden rakennusten raunioita ja kallioveistoksia. Polonnaruwa on Sri Lankan parhaiten säilynyt rauniokaupunki, ja siellä on paljon kasvillisuuden valtaamia rakennuksia ja kiinnostavia monumentteja. Tunnetuin nähtävyys on Unescon maailmanperintöluettelossa mukana oleva Gal Vihara, joka koostuu neljästä valtavasta, suoraan graniittikallioon veistetystä Buddha-patsaasta.

Merikalastus

Urheilu- ja merikalastuksesta on tullut Sri Lankassa yhä suositumpaa. Jos haluat ottaa mittaa Intian valtameren jännittävistä kaloista, täällä siihen on mahdollisuus.

Tennis

Osassa suuremmista hotelleista on tenniskenttiä vieraiden käyttöön. Usein hotelleista voi myös vuokrata mailoja ja palloja.

Ayurveda-hoidot

Ayurveda on ikivanha hoitomuoto, johon kuuluu monenlaisia hoitoja, jotka voidaan toteuttaa pidempinäkin kuureina. Useimmat lomalaiset valitsevat kuitenkin yksittäisiä hoitoja, jotka ovat myös hyvin rentouttavia ja poistavat tehokkaasti stressiä. Hoitoja voi varata suurimmista hotelleista tai katujen varsilta.
Kulkuyhteydet
Sri Lankan liikenne on melko kaoottista, ja tiet ovat kapeita ja mutkaisia. Emme suosittele auton ajamista itse, vaan pidemmille matkoille kannattaa vuokrata auto tai minibussi kuljettajan kera. Parhaiten vuokraus onnistuu virallisen matkatoimiston kautta. Hinta riippuu tietenkin ajomatkan pituudesta, ja siitä kannattaa sopia ennakkoon. Jos lähdet usean päivän retkelle, muista varata myös kuljettajalle majoitus.

Paikallisliikenne

Hotellien läheltä lähtee paikallisbusseja Marawilan kylän keskustaan ja Chilawin kylään. Näissä kylissä on juna-asemat. Chilawista lähtee hieman vähemmän junavuoroja. Hotellilta voit tilata halutessasi myös yksityiskuljetuksia.

Bussi

Sri Lankassa toimii kattava bussiverkosto, joka liikennöi suurimpien paikkakuntien välillä useita kertoja päivässä. Bussit eivät välttämättä ole mukavimmasta päästä, ja ajonopeus on usein vain noin 25 km/h, mutta bussilla matkustaminen on hyvin edullista. Ensimmäiset kaksi paikkaa busseissa on varattu buddhalaismunkeille – jopa raskaana olevat naiset jättävät munkkien paikat tyhjäksi. Bussilla matkustamiseen kannattaa varata paljon aikaa, koska matkanteko on hidasta ja pysähdyspaikkoja paljon.

Taksi

Takseja on Sri Lankassa melko vähän, usein vain hotellien ja lentoasemien yhteydessä. Hinnasta sovitaan kuljettajan kanssa ennen matkaa.

Tuk-tuk

Yksi vaihtoehto lyhyille matkoille on kolmipyöräinen taksi, tuk-tuk, johon mahtuu kolme henkilöä kerralla. Myös tuk-tukeissa hinta sovitaan etukäteen.

Juna

Juna on mukava tapa matkustaa ympäri saarta, ja siten välttää myös liikenneruuhkat. Saatavilla on 2. ja 3. luokan lippuja. Lippuja voi ostaa sekä aikatauluja ja hintoja tiedustella rautatieasemalta.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Marawila on omatoimikohde.

Vastuullinen matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

Rokotukset

Kurkkumätä-jäykkäkouristus, MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko), hepatiitti A.
Riskinarvion perusteella harkittava rokotesuoja: Hepatiitti B, Japanin aivotulehdus (esiintyvyys touko-kesäkuussa ja loka-tammikuussa ja sadekautena kaikkialla muualla paitsi vuoristossa), lavantauti.

Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Valuutta ja maksaminen

Sri Lankan rupia (LKR). Ota mukaan euroja tai US-dollareilla. Hotelleissa tai vaihtotoimistoissa voi vaihtaa eurot rupioiksi. Luottokorteista esim. MasterCard ja Visa käyvät maksuvälineinä tietyillä suuremmilla paikkakunnilla, jossa on myös pankkiautomaatteja. Joskus kortilla maksettaessa veloitetaan pankkien perimä käsittelymaksu, 2,5 %. Kaupoissa ja ravintoloissa kannattaa maksaa aina rupioilla. Hinnat ovat Sri Lankassa paljon alhaisempia kuin Suomessa. Hinnat saattavat vaihdella ostopaikan mukaan.
Tilaa valuuttaa FOREX Bankista ennen matkaa ja aloita lomasi mukavammin. Lue lisää yhteistyöstämme Forex Bankin kanssa.

Aikaero

Kesällä: Suomen aika + 2 tuntia 30 minuuttia. Talvella: Suomen aika + 3 tuntia 30 minuuttia

Sähkö

240V. Englantilainen pistoke. Adapteri tarvitaan, usein lainattavissa hotelleissa.

Kieli

Singaleesi, tamili ja englanti

Lisätiedot

Nk. poya-päivinä (pari kertaa kuukaudessa) alkoholipitoisia juomia ei saa myydä eikä tarjoilla Sri Lankalla. Sähkökatkokset ovat mahdollisia. Vasemmanpuolinen liikenne. Sopiva juomarahan suuruus hotellin siistijöille on n. 1 USD/pvä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Noin 15 tuntia lentoreitityksestä riippuen

Näin matkustat tänne

Sri Lankan Marawilaan voit matkustaa reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa.
Suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen, jotta pääset sujuvasti hotelliisi. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.

Ajoaika Colombon lentokentältä Marawilan hotelleihin on n. 55 min (n. 45 km) muusta liikenteestä riippuen. Kotimatkalle lähdettäessä lähtöselvitys suljetaan 90 minuuttia ennen lennon lähtöaikaa.
Sää
 • tammikuu
31°22°
8
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
31°23°
9
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
32°24°
9
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
24
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
32°25°
8
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
19
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
31°26°
7
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
21
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
30°26°
7
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
30°25°
7
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • elokuu
30°25°
7
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
30°25°
6
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
30°24°
7
Aurinkotuntia/pv
28°
Veden lämpötila
17
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
30°23°
7
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
16
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
30°23°
7
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
20
Sateettomia päiviä

Tee matkahaku – Marawila
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.