Matkat – Marawila

Sri Lankan saari, Sri Lanka
Marawilassa nautit äärimmäisestä rentoutuksesta ja asut Tjäreborgin hotellissa upealla hiekkarannalla.
Marawilan pitkä hiekkaranta on oikea unelmapaikka sinulle, joka haluat palata lomalta kotiin kunnolla rentoutuneena. Rannalla voit loikoilla hotellin aurinkotuolissa ja katsella mereltä saaliineen palaavien kalastajien puuhia. Rannalla on myös pieni ravintola, ja jos haluat hieman liikuntaa, voit tehdä pitkän kävelyretken rantaa pitkin Chilawin kylään.

Tjäreborgin matkat Marawilaan

Marawilassa lomasi keskipiste on ihana ranta, jonka tuntumassa myös Tjäreborgin hotellit sijaitsevat, hieman Marawilan kylän ulkopuolella. Suosittu Club Palm Bay -hotellissa on paljon aktiviteetteja, ja All Inclusive kuuluu hintaan. Kun varaat matkasi Tjäreborgilta, päätät itse lomasi ajankohdan ja keston, ja voit myös yhdistää Marawilaan jonkin toisen kohteen. Voit viettää kussakin kohteessa niin monta päivää kuin haluat.

Koe Sri Lanka

Jos haluat tutustua Sri Lankaan paremmin, sinun kannattaa lähteä hotellialueen ulkopuolelle. Lähimpänä on Marawilan kylä, jossa liikkuu suhteellisen vähän turisteja. Kylässä voit kierrellä rauhassa ja tehdä löytöjä paikallisilta markkinoilta sekä tutustua pieneen ravintola- ja kauppavalikoimaan. Jos haluat hieman kauemmaksi, valittavanasi on monia jännittäviä retkikohteita. Voit lähteä esimerkiksi Willpathun luonnonpuistoon, pääkaupunki Colomboon tai muihin läheisiin kaupunkeihin.
Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • Upeita hiekkarantoja
  • All Inclusive -hotelleja
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Yhdistelmämatkoja

Muiden mielipiteet kohteesta Marawila

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Marawila