Matkat – Negombo

Sri Lankan saari, Sri Lanka
Loma Negombossa ei ole pelkkää rannalla loikoilua, sillä se kuuluu Tjäreborgin monipuolisimpiin kohteisiin Sri Lankassa.
Vain muutaman kilometrin päässä merenrannasta ja hotellista sinua odottavat Negombon kaupungin vilkkaat ja värikkäät kauppakadut, joilla myydään kaikkea mahdollista ayurveda-lääkeyrteistä uimatohveleihin. Negombon viehätysvoima perustuukin siihen, että täällä pääsee tutustumaan aitoon Sri Lankaan. Maista riisiä ja currya paikallisessa ravintolassa, matkusta bussilla pääkaupunki Colomboon, koe tuoksut, äänet ja tunnelma – koe Sri Lanka!

Aurinkoa ja uimista

Nautittuasi kaupungin tunnelmasta kaikilla aisteilla voit hypätä tuk-tukin kyytiin ja palata hotellille nauttimaan virvokkeita, pulahtaa uima-altaaseen tai vain rentoutua rannalla. Negombon ranta on pitkä ja leveä, ja se sopii erinomaisesti pitkien kävelyretkien tekemiseen ja ihanien rantapäivien viettoon.

Majoitu mukavasti

Kun varaat matkasi Negomboon Tjäreborgilta, valittavanasi on monta hotellia, joita on myös rauhallisemmilla paikoilla hieman kaupungin ulkopuolella. Lähes kaikki hotellimme sijaitsevat suoraan rannalla. Jos haluat asua oikein mukavasti, suosittelemme esimerkiksi ensiluokkaista Jetwing Blue -hotellia, jossa voit rentoutua aurinkotuolissa ja pulahtaa helposti sekä mereen että uima-altaaseen. Hotellissa on oma spa ja useita ravintoloita, ja voit myös lisätä varaukseesi All Inclusiven.

Tjäreborgin Negombo

Tjäreborgilla matkustat reittilennoilla ja päätät itse matkasi ajankohdan ja keston. Voit myös valita yhdistelmämatkan ja viettää Negombon lisäksi muutaman päivän yhdessä tai useammassa muussa kohteessamme. Negombossa vietettyjen toiminnantäyteisten päivien jälkeen haluat kenties rentoutua, ja siihen sopivat mainiosti esimerkiksi rauhallisemmat kohteemme Beruwela ja Marawila.
Hyvä tietää
  • Upeita hiekkarantoja
  • Hyvät ostosmahdollisuudet
  • Paikallisia ravintoloita
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Rantahotelleja
  • Hyvätasoisia hotelleja

Muiden mielipiteet kohteesta Negombo

Tee matkahaku – Negombo