Matkat – Bentota

Sri Lankan saari, Sri Lanka
Bentotassa vietät jännittävän loman ihanalla rannalla, jonka lähialueella riittää tekemistä ja nähtävää.
Bentotan meren ja laguunin välissä sijaitsevaa niemeä kutsutaan Paradise Islandiksi. Juuri täällä, vehreän kasvillisuuden keskellä, sijaitsevat monet Tjäreborgin hotelleista. Myös lapset pitävät varmasti ihanasta hiekkarannasta ja jännittävästä laguunista sekä alueen monenlaisista aktiviteeteista.

Paradise Island

Bentota on pitkänomainen alue, jonka pohjoispään muodostaa Paradise Islandin niemi. Niemen toisella puolella on Bentotan laguuni ja toisella Intian valtameri. Aivan niemen alkupäässä sijaitsee Bentota Beach by Cinnamon -hotellimme, josta pääset uimaan sekä meren että laguunin puolelle. Meren puolella levittäytyy pitkä hiekkaranta, joka on kuin tehty kävelyretkiin auringonlaskun aikaan. Laguuni puolestaan soveltuu erinomaisesti vesiurheilulajien harrastamiseen, ja täällä voitkin kokeilla monenlaisia aktiviteetteja.

Aluthgama

Joen toisella puolella sijaitsee Aluthgaman kylä, jonne pääsee helposti veneellä. Kylässä voit tutustua paikalliseen elämänmenoon, markkinoiden valikoimaan ja ravintoloiden antimiin. Aluthgaman ulkopuolella odottavat myös monet elämykset, kuten viihtyisä Brief Gardenin puutarha ja kaunis Kande Viharan temppeli. Aluthgamassa on myös juna-asema, jolta lähtee junia pohjoiseen ja etelään. Junamatka Sri Lankassa on värikäs, tuoksuva ja jännittävä elämys, joka jää varmasti mieleen erityisenä lomamuistona.

Suunnittele unelmalomasi

Jos haluat majoittua Bentotan-lomallasi oikein ylellisesti, suosituksemme on Vivanta by Taj, hienostunut ja arvostettu hotelli, joka sijaitsee rannalla muutaman kilometrin päässä kylän keskustasta. Tjäreborgilla päätät itse matkasi ajankohdan ja keston, ja voit yhdistää lomamatkaasi Bentotan lisäksi jonkin toisen kohteemme.
Hyvä tietää
  • Hyvätasoisia hotelleja
  • Rantahotelleja
  • Upeita hiekkarantoja
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Bentota

Tee matkahaku – Bentota