Matkat – Galle

Sri Lankan saari, Sri Lanka
Gallessa koet ikään kuin kolme kohdetta samalla kertaa: Hollanti, Englanti ja Sri Lanka. Tunnuspiirteitä ovat vanha linnoitus ja vilkas elämänmeno.
Galle koostuu oikeastaan kahdesta kaupungista. Toinen osa on vanhan linnoituksen alue, jolla vallitsee rauhallinen tunnelma, ja toisen osan muodostavat uudemmat kaupunginosat, joiden kadut ovat täynnä Sri Lankalle ominaista vilkasta kaupankäyntiä ja elämänmenoa. Tee kävelyretki Sea Streetillä, poikkea kalamarkkinoille ja ihastele kalastajien yön aikana saamia saaliita. Jatka sitten Main Streetille ja koe aidon paikallisen markkinaelämän äänet, värit ja tuoksut. Seuraavaksi voit kulkea Gallen krikettistadionin ohitse kohti vanhaa linnoitusta, jossa voit nauttia lounasta jossakin monista viihtyisistä ravintoloista sekä tutustua vanhoihin muureihin ja rakennuksiin sekä kaupungin vanhimpien osien kauppoihin.

Rantaelämää

Muutaman kilometrin päässä Gallesta etelään sijaitsee Unawatuna Beach, joka on yksi Sri Lankan parhaista rannoista. Täällä voit rentoutua palmujen varjossa, seurata elämänmenoa, uida ja syödä lounasta. Helpoiten rannalle pääsee Gallesta tuk-tukilla, mutta halutessasi voit matkustaa tänne myös paikallisbussilla, joka on elämys jo itsessään.

Jos haluat kokeilla surffausta, voit suunnata Kabalana Beachille, joka sijaitsee Ahangamassa, noin 30 min Gallesta, tai Midigama Beachille, noin 40 min Gallesta. Rannalta voi varata tarvittaessa ohjaajan ja vuokrata laudan.

Majoitu ylellisesti

Viiden tähden Jetwing Lighthouse kuuluu Sri Lankan parhaimpien ja hienostuneimpien hotellien joukkoon. Hotellin on suunnitellut yksi maan tunnetuimmista arkkitehdeistä, ja se sijaitsee meren rannalla, vain muutaman kilometrin päässä Gallesta. Täällä voit taatusti viettää rentouttavan loman ja nauttia parhaasta mahdollisesta palvelusta. Hotellissa on muun muassa spa-hoitola, erinomainen ravintola ja tyylikkäästi sisustetut huoneet, jotka kruunaavat lomamatkasi Gallessa.

Yhdistelmämatka

Jos haluat saada lomastasi irti mahdollisimman paljon, voit yhdistää Galleen oleskelun yhdessä tai useammassa Sri Lankan muista kohteista. Kenties haluat nauttia Marawilan rauhasta tai nähdä Hikkaduwan koralliriutan? Voit itse päättää mieleisesi kohteet ja sen, kuinka kauan kussakin kohteessa viivyt. Koska matkustat reittilennoilla, määrität myös itse matkasi ajankohdan ja kokonaiskeston.
Hyvä tietää
  • Hyvätasoisia hotelleja
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Upeita hiekkarantoja
  • Paikallisia ravintoloita
  • Aurinkoinen kohde
  • Vapaasti valittava matkan pituus

Muiden mielipiteet kohteesta Galle

Tee matkahaku – Galle