Matkat – Beruwala

Sri Lankan saari, Sri Lanka
Beruwalassa vietät rentouttavan loman rauhallisessa, vehreässä ympäristössä.
Beruwalassa voit keskittyä rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen, ja tehdä vaikkapa kävelyretkiä läheisiin kyliin. Beruwala sijaitsee vain noin 50 kilometriä pääkaupunki Colombon eteläpuolella. Täällä sinua odottavat erinomaiset hotellit, upea ranta ja mukavat kävelyreitit.

Aurinkoa ja uimista

Beruwalan ranta alkaa Bentota Ganga -joen suulta ja jatkuu muutaman kilometrin verran pohjoiseen. Ranta on matala, ja sitä suojaa kauempana merellä sijaitseva koralliriutta. Rannalla on paljon tilaa, eikä siellä tule koskaan ahdasta. Täällä voit huoletta viettää vaikka koko päivän, mutta auringon ollessa korkeimmillaan kannattaa pitää tauko varjossa, esimerkiksi jossain rantaa reunustavista ravintoloista. Jos haluat lomallasi vierailla myös muilla rannoilla, voit lähteä veneellä laguunin toiselle puolelle Paradise Islandille.

Tutustu lähialueisiin

Beruwalan ympäristö on vehreää ja rauhallista. Jos kaipaat hieman vilkkaampaa menoa, voit lähteä tuk-tukilla tai kävellen Aluthgaman kylään, jossa on monenlaisia markkinoita ja kauppoja sekä paljon muuta nähtävää. Vieraile myös sisempänä maassa sijaitsevassa Brief Gardenissa, viihdyttävässä puutarhan ja taidenäyttelyn sekoituksessa, jossa on mukana myös aimo annos huumoria. Jos haluat lähteä pidemmille retkille, Aluthgamassa on sekä juna- että bussiasema. Esimerkiksi Hikkaduwaan on alle tunnin matka.

Tjäreborgin Beruwala

Beruwalassa voit majoittua suositussa The Palms Hotel -hotellissa, johon kuuluu kaunis, rannan lähellä sijaitseva puutarha. Hotellissa voi nauttia monipuolisista ayurveda-hoidoista: tarjolla on kaikkea yksinkertaisista kasvohieronnoista viikon kestäviin kuureihin, jotka tekevät sinusta kuin uuden ihmisen. Kun varaat matkasi Beruwalaan Tjäreborgilta, päätät itse matkasi ajankohdan ja keston. Voit myös yhdistää Beruwalan johonkin toiseen kohteeseemme, esimerkiksi vilkkaampaan Negomboon tai Galleen.
Hyvä tietää
  • Rantahotelleja
  • Upeita hiekkarantoja
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Aurinkoinen kohde

Muiden mielipiteet kohteesta Beruwala

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Beruwala