Matkat – Hikkaduwa

Sri Lankan saari, Sri Lanka
Hikkaduwassa lomaillessasi nautit upeasta rannasta, koralliriutasta ja mutkattomasta yöelämästä. Tervetuloa yhteen Sri Lankan parhaista lomakohteista!
Hikkaduwa on samalla kertaa rento, äänekäs ja intensiivinen matkakohde. Kylän läpi kulkee rantatie, jonka varrella on hotelleja, ravintoloita, sukelluskouluja ja kaikkea muuta, mitä lomalla voi tarvita. Rantatien toisella puolella levittäytyy ranta ja sen edustalla koralliriutta, joka on tehnyt kylästä tunnetun. Sisämaahan päin kuljettaessa kohtaat kuitenkin aivan erilaisen Hikkaduwan: talot on rakennettu vehreän kasvillisuuden keskelle, lapset leikkivät tomuisilla kaduilla ja pikkuputiikeissa myydään vain välttämättömyyksiä. Täällä vallitsee rauhallinen ja hiljainen tunnelma, jota ei välttämättä koe rannan läheisyydessä.

Yksi maailman parhaista rannoista

Vain parinkymmenen kilometrin päässä Hikkaduwasta etelään sijaitsee Sri Lankan neljänneksi suurin kaupunki Galle, joka on tunnettu hollantilaisesta linnoituksestaan, satamastaan ja krikettistadionistaan, jolla pelataan otteluita säännöllisesti talvikaudella. Kun rannikkoa seuraa vielä Gallesta etelään, vastaan tulee Unawatuna Beach, joka on todennäköisesti yksi maailman kauneimmista rannoista. Palmujen reunustama kullankeltainen hiekkaranta on suosittu sekä paikallisten että turistien keskuudessa, jotka nauttivat täällä sulassa sovussa auringosta ja uimisesta. Helpoiten rannalle pääsee Gallesta tuk-tukilla tai taksilla, mutta omanlaisensa seikkailu on saapua paikalle rannikkoa pitkin junalla.

Tjäreborgin Hikkaduwa

Lähes kaikki Tjäreborgin hotellit sijaitsevat rannalla, esimerkiksi suosittu Coral Sands, pieni viihtyisä hotelli, jossa on uima-allas ja merinäköala. Jos haluat nähdä enemmän Sri Lankaa, voit yhdistää lomamatkaasi myös useampia kohteita. Voit valita Hikkaduwan ohelle esimerkiksi rauhallisen Beruwalan tai eloisamman Negombon ja suunnitella unelmiesi loman. Koska matkustat reittilennoilla, päätät itse myös matkasi ajankohdan ja keston.
Hyvä tietää
  • Aurinkoinen kohde
  • Upeita hiekkarantoja
  • Hyvä sukelluskohde
  • Vapaasti valittava matkan pituus
  • Rantahotelleja

Muiden mielipiteet kohteesta Hikkaduwa

Tee matkahaku – Hikkaduwa