Iberostar Hacienda Dominicus, Bayahibe

Dominikaaninen tasav.

Dominikaaninen tasav.

Tervetuloa aurinkoiseen Dominikaaniseen tasavaltaan nauttimaan valkoisista hiekkarannoista ja hyvätasoisten hotellien palveluista. Tjäreborgin kautta voit matkustaa Dominikaaniseen tasavaltaan reittilennoilla mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lue lisää matkakohteesta Dominikaaninen tasav. Piilota teksti

Tjäreborgin kohdevalikoimassa oleva lomakohde sijaitsee saaren itä-kaakkoisakselilla - Punta Canassa. Hotellit ovat tasokkaita, rannat karibialaisen mittapuun mukaan upeita, kilometrien pituisia ja hohtavan valkoisia.

Dominikaaninen tasavalta ihastuttaa vastakohdillaan. Kilometrien mittaiset valkoiset hiekkarannat, huojuvat palmupuut ja hyvin hoidetut hotellialueet – ja vastakohtana toisaalla taas ovat pienet syrjäkylät, sankat metsät, korkeat vuoret sekä kuohuvat vesiputoukset, jotka vain odottavat löytäjäänsä. Tilaa on sekä auringonpalvojille että seikkailijoille. Myös Kolumbus rantautui aikanaan tänne, joten lähde sinäkin löytöretkelle Karibian lämpöön!

Unelmaloma paratiisisaarella
Karibian lämpö tervehtii sinua heti kun astut ulos koneesta. Luvassa on rentouttavia lomapäiviä lämpimän auringon alla. Saarella on pitkien hiekkarantojen lisäksi myös paljon muuta tekemistä. Jo matkalla kentältä hotellille saat ensivaikutelman saaren rehevästä luonnosta, vuoristomaisemista ja värikkäistä taloista. Ja avoimista ikkunoista kaikuu merengue-musiikki, jonka iloisen rytmin paikalliset ovat saaneet jo äidinmaidossaan.

Milloin on paras aika matkustaa Dominikaaniseen tasavaltaan?
Dominikaanisessa tasavallassa on lämmintä vuoden ympäri. Päivisin keskilämpötilat ovat yleensä noin 30 astetta ja veden lämpötila pysyttelee yli 25 asteessa vuoden ympäri. Yöaikaan lämpötila laskee harvoin alle 20 asteeseen. Sadekausi on lyhin saaren kaakkoisosassa, jossa Tjäreborgin lomakohde Punta Cana sijaitsee. Sään puolesta paras aika matkustaa saarelle on talvella (marraskuu, joulukuu, tammikuu, helmikuu, maaliskuu tai huhtikuu). Silloin ilman kosteus on matalimmillaan ja sateiden uhka on pienimmillään. Hurrikaanikausi ulottuu tavallisesti kesäkuusta lokakuun loppuun, joskus pidempäänkin, mutta suurin riski hurrikaanien muodostumiseen on elokuussa ja syyskuussa.

  • Valuutta: Peso DOP
  • Kausi (tilauslennot): Ei tällä hetkellä. Reittilennoilla ympäri vuoden.
  • Passi ja viisumi: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Rokotukset: Lue lisää kohdasta Hyvä tietää/Ennen matkaa
  • Matkakohteita:  3 kpl
  • Hotelleja:  22 kpl