Hotellit (26)

Matkat kohteeseen Dominikaaninen tasav.

Dominikaanisessa tasavallassa pääset nauttimaan upeista rannoista, värikkäästä kulttuurista, kauniista luonnosta ja runsaasta auringosta.

Tervetuloa Dominikaaniseen tasavaltaan! Täällä on muutamia Karibian parhaista rannoista, hotelleista ja retkimahdollisuuksista. Tjäreborgilla matkustat Dominkaanisen tasavallan pohjois- tai etelärannikolle ja valittavanasi on useita erilaisia hotelleja, joista monet sijaitsevat aivan rannan tuntumassa ja joista useissa on myös All Inclusive. Täällä voit viettää rentouttavaa lomaa rannalla tai lähteä tutustumaan Dominikaanisen tasavallan nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin.

Koe Dominikaaninen tasavalta

Matkustitpa sitten pohjois- tai etelärannikolle voit lähteä tutustumaan omin päin lähiympäristöön. Esimerkiksi maaseudulle suuntautuvilla maastoautoretkillä pääset tutustumaan kauniiseen luontoon ja viljelmiin sekä näet paikallista arkea. Mainioita retkikohteita ovat myös kaupungit, joissa voit vierailla markkinoilla, sikaritehtaassa tai rommitislaamossa. Dominikaanisessa tasavallassa houkuttelevat luonnollisesti sen rannat, mutta täällä on paljon muutakin tekemistä ja nähtävää.

Pohjoinen vai etelä?

Dominikaanisen tasavallan pohjoisrannikko sijaitsee Atlantin valtameren puolella, mikä tarkoittaa suurempia aaltoja ja erinomaisia olosuhteita kaikenlaisten vesiurheilulajien harrastamiseen. Kaiken lisäksi täällä on Karibian edullisimmat hinnat. Etelän rannat aukeavat Karibian meren puolelle, joten täällä aallot ovat rauhallisempia ja kilometrejä pitkien rantojen ääreltä on mukava lähteä uimaan. Täällä asut tasokkaissa hotelleissa, jotka sijaitsevat rannalla. Valittavana on myös All Inclusive, mikä takaa huolettoman ja rennon lomailun.

Dominikaaninen tasavalta vuoden ympäri

Tjäreborgilla voit matkustaa Dominikaaniseen tasavaltaan vuoden ympäri. Joustavilla reittilennoilla matkustaessasi päätät itse, milloin haluat lähteä matkaan ja kuinka kauan viivyt.

Löydä hotellisi
Sää
Milloin on paras sää Dominikaanisessa Tasavallassa?
Dominikaanisessa tasavallassa on lämmintä vuoden ympäri. Päivisin keskilämpötilat ovat yleensä noin 30 astetta ja veden lämpötila pysyttelee yli 25 asteessa vuoden ympäri. Yöaikaan lämpötila laskee harvoin alle 20 asteeseen. Sadekausi on lyhin saaren kaakkoisosassa, jossa Tjäreborgin lomakohde Punta Cana sijaitsee. Sään puolesta paras aika matkustaa saarelle on talvella (marraskuu, joulukuu, tammikuu, helmikuu, maaliskuu tai huhtikuu). Silloin ilman kosteus on matalimmillaan ja sateiden uhka on pienimmillään. Hurrikaanikausi ulottuu tavallisesti kesäkuusta lokakuun loppuun, joskus pidempäänkin, mutta suurin riski hurrikaanien muodostumiseen on elokuussa ja syyskuussa.

Matkat kohteessa Dominikaaninen tasav.

Punta Canan alue on Dominikaanisen tasavallan aurinkoisinta aluetta, jossa on vaaleimmat hiekkarannat ja ehdottomasti parhaimmat hotellit.
Punta Cana
  • Ruoka & juoma
  • Yleisarvosana
Punta Canassa voit vietää huoletonta lomaa lähellä loputtoman pitkiä rantoja. Tarjolla on myös luksushotelleja, joissa on All Inclusive. Vaihtoehtoja on useita, matkustitpa lasten kanssa tai ilman.
Puerto Platan alueella sinua odottavat pitkät rannat, vehreä luonto ja monipuolinen valikoima tekemistä ja nähtävää. Kaiken lisäksi hintataso on täällä luultavasti Karibian edullisin.
Playa Dorada/Costa Dorada
Playa Doradassa voit viettää sekä aktiivista että rentouttavaa lomaa, ja All Inclusive sisältyy hintaan.
Cabarete
  • Nähtävyydet
  • Ruoka & juoma
Cabaretessa voit viettää rentouttavan loman vaikka surffaten ja upeita auringonlaskuja ihaillen. Kun varaat hotellin, jossa on All Inclusive -mahdollisuus, voit nauttia lomastasi vieläkin enemmän.

Tee haku kohteeseen Dominikaaninen tasav.