Hotellit (16)

Matkat – St. Martin/St. Maarten

Yksi saari, kaksi maata – luvassa on paratiisirantoja, mukavaa tunnelmaa, eurooppalaisen ja karibialaisen keittiön herkkuja.
Tjäreborgin matkalla voit itse valita kuinka kauan haluat lomailla ja haluatko asua pienessä ja kodikkaassa hotellissa vai suuremmassa, perheille sopivassa All Inclusive hotellissa. Useimmat Tjäreborgin hotellit sijaitsevat rannan tuntumassa. Voit myös valita erilaisista kohteista mieluisimman, joko ranskalaiselta puolelta tai hollantilaiselta puolelta.

Paljon nähtävää ja koettavaa
Halutessasi nähdä mahdollisimman paljon Karibian lomasi aikana, kannattaa vierailla useammassa kohteessa. Vuokra-autolla voit tehdä tutustumismatkoja monipuolisen saaren eri osiin. Tiet ovat hyvässä kunnossa ja liikenne on suhteellisen rauhallista. Ja vuokra-autolla voit kiertää saarta omassa tahdissasi ja pysähtyä missä ja milloin haluat. Saarella on yli 40 erilaista rantaa, mm. suuri ranta Orient Bayssä ja kaikkein suosituin ranta sijaitsee Maho Beachillä. Tai voit myös viettää koko päivän ostoksilla Philipsburgissa. Hyvä vaihtoehto on myös nauttia illallinen auringonlaskun aikaan Grand Casessa, jossa on runsaasti erilaisia ravintoloita. Viihtyisiä ravintoloita on myös satama- ja rantakohde Oyster Pond/Dawn Beachissä. Kannatta käyttää tilaisuus hyväkseen ja tutustua mahdollisimman moniin paikkoihin. Päiväretkillä on mahdollisuus lähteä lähisaarille: Anguillaan tai Sabaan.
Löydä hotellisi
Tee matkahaku – St. Martin/St. Maarten

Matkakohteet – St. Martin/St. Maarten

St. Martin/St. Maarten
Maho Beach
Kun varaat Tjäreborgin matkan Maho Beachille, luvassa on hienoja rantoja, hyvä valikoima kauppoja ja ravintoloita sekä mahdollisuus asua hotellissa rannan tuntumassa.
Orient Bay
Orient Bayn pitkällä rannalla on St. Martinin paras vesiurheilutarjonta. Tjäreborgin hotellissa asut lähellä rantaa ja lyhyen matkan päässä useista ravintoloista.
Oyster Pond/Dawn Beach
Oyster Pond ja Dawn Beach tarjoaa upean hotellin, hienon rannan ja rentouttavan loman kauniissa ympäristössä.
Philipsburg
Kaupunki, ranta ja hotelli, jossa All Inclusive -mahdollisuus. Matkustaessasi Philipsburgiin Tjäreborgin kanssa saat lomastasi St. Martinilla kaiken irti.
Grand Case
Grand Casessa on pitkä ranta sekä saaren paras ravintolatarjonta. Tjäreborgin matkalla asut mukavassa huoneistossa rannan tuntumassa.

Hintaesimerkkejä reittilennoilla St. Martin/St. Maarten