Matkat – Antigua

Antigua
Tjäreborgin Antigua on yksi Karibian helmistä, jossa kaunista luontoa, kristallinkirkasta vettä ja 365 rantaa, yksi vuoden jokaiselle päivälle.
Turkoosinsinen meri, huojuvia palmuja ja valkoisia rantoja. Lisäksi hyvää ruokaa, mielenkiintoisia retkikohteita ja rento tunnelma. Antigua tarjoaa parasta Karibialla – sopivassa koossa. Tjäreborgin matkalla voit itse joustavasti valita lähtöpäivän ja lomasi pituuden.

Tjäreborgin Antigua

Ennen kaikkea Antigua on tunnettu valkoisista, kauniista rannoistaan. Suurin osa saaren 365 rannasta sijaitsee länsirannikolla suojassa tuulelta, ja auringonoton ja uimisen lisäksi täällä voit viihtyä monien vesiurheilumahdollisuuksien parissa. Länsipuolella sijaitsee myös suurin osa Tjäreborgin huolella valituista hotelleista. Jos matkustat aikuisten kesken, suosittelemme Galley Bay Resort & Spa -hotellia, joka on viihtyisä ja romanttinen All Inclusive -hotelli, jossa on ikäraja 18 vuotta.

Näkemistä ja tekemistä

Antigua tarjoaa paljon uusia kokemuksia. Vanha laivaston telakka, Nelson's Dockyard, on yksi suositeltava retkikohde, aivan kuten Shirley Heights, jonne ihmiset kokoontuvat joka päivä katsomaan saaren upeinta auringonlaskua. Pääkaupunki St. John'sissa voit ostella yksinkertaisempia tavaroita. Antigualla on yleisesti ottaen hyvä taso ravintoloissa, ja ateriat ovatkin ihastuttava sekoitus eurooppalaista, karibialaista ja afrikkalaista ruokaa.

Muiden mielipiteet kohteesta Antigua

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Antigua