Matkat – Seminyak

Seminyak on rauhallinen matkakohde, joka sopii upeine rantoineen erinomaisesti koko perheen kohteeksi sekä hieman ylellisemmän loman viettoon.
Seminyak sijaitsee Legian Beachin pohjoispuolella, joka puolestaan sijaitsee Kuta Beachin pohjoispuolella. Seminyak on Kuta Beachiltä alkavan parinkymmenen kilometrin pituisen rannan rauhallisimpia kohteita. Sitä pidetään eteläisempiä naapurikohteitaan elegantimpana ja trendikkäämpänä, mikä pitää ainakin hotellien osalta paikkansa.

Ylelliset hotellit

Seminyakissa sijaitsee luksushotellimme Alila Seminyak, joka sopii täydellisesti romanttisen loman viettoon. Sijainti rannalla ja upeat auringonlaskut kruunaavat kokemuksen. Valitsitpä minkä hotellin tahansa, Seminyakin ranta on lähellä, joten pääset helposti sekä aamu-uinnille että ihailemaan auringonlaskua. Seminyakissa hotellit ovat usein rentotunnelmaisia, mutta hienostuneita, ja jos haluat yöpyä modernissa hotellissa, jossa on balilaista tunnelmaa, suosittelemme Tonys Villas & Resort -hotellia.

Indonesian makuja Seminyakissa

Seminyakissa on paljon ravintoloita, joissa tarjoillaan ruokaa kaikkialta maailmasta. Loman aikana kannattaa ehdottomasti maistaa myös indonesialaista ruokaa. Kokeile esimerkiksi nasi padangia, joka on eräänlainen lajitelma paikallisia ruokalajeja ja mainio yleiskatsaus maan ruokakulttuuriin. Toinen suosittu ruokalaji on gado-gado, lämmin salaatti maapähkinäkastikkeella. Seminyakissa voit yhtä hyvin istahtaa katukojuun tai vetäytyä ilmastoituun ravintolaan – aina tilanteen mukaan! Seminyakissa on useita Balin hienoimpia ja parhaimpia ravintoloita.

Tutustu vehreään Baliin

Seminyakissa asut Balin maaseudun, riisiviljelmien, viidakon ja vehreän kasvillisuuden lähellä. Matkalla Ubudin käsityöläiskylään näet paljon kaikenlaista kiehtovaa: pikkukyliä, markkinoita, mahtavaa vuoristoa ja ikivanhoja temppeleitä. Voit myös yöpyä Ubudissa pari yötä ja esimerkiksi katsoa perinteisiä tanssiesityksiä omintakeisen balilaisen musiikin säestyksellä.

Ostokset Seminyakissa

Seminyakin ostosmahdollisuudet ovat yhtä monipuoliset kuin ravintolavalikoimakin. Jalan Laksman -kadun kaupoista voi ostaa muun muassa paikallisia käsitöitä, sisustustarvikkeita ja taidetta. Jos haluat lomaltasi hieman ainutlaatuisemman matkamuiston, voit teettää räätälillä vaatteita. Alueella on myös useita suurempia ostoskeskuksia, ja jos kaipaat enemmän valikoimaa, Kuta Beachille ei ole pitkä matka.
Hyvä tietää
  • Perhehotelleja
  • Luksushotelleja
  • Hotelleja lähellä rantaa
  • Hyviä ravintoloita
  • Hyvät ostosmahdollisuudet
  • Kilometrin pituinen ranta

Muiden mielipiteet kohteesta Seminyak

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Seminyak