Matkat – Ubud

Lomamatka Ubudin käsityöläiskylään tarjoaa rentoutusta sekä mielelle että keholle. Kylä on jo pitkään ollut Balin kulttuurin keskus.
Ubud sijaitsee vuorilla, jossa ilmasto on viileämpää ja elämänmeno rauhallisempaa. Ubudissa voit nauttia luonnon vehreydestä, hemmotella itseäsi spa-hoidoilla tai vaikkapa kokeilla koskenlaskua läheisellä joella. Kylä on suosittu myös joogan harrastajien keskuudessa ja täällä järjestetään runsaasti erilaisia joogatunteja. Erinomaisissa hotelleissamme nautit hyvästä palvelusta rauhallisessa, lämpimässä ja romanttisessa ympäristössä.

Majoitu mukavasti

Tjäreborgilla on Ubudissa useita erinomaisia hotelleja. Alila Ubud on designhotelli, josta avautuu lumoava näkymä ympäröivään viidakkoon. Jos majoitut mieluummin Ubudin taiteilijakylän keskustassa, suosittelemme Pertiwi Resortia, josta voit varata myös oman villan yksityisellä uima-altaalla.

Ubud Money Forest

Ubudiin tullaan lähinnä nauttimaan luonnosta ja ympäristöstä. Yksi suosituimmista elämyksistä on vierailu Monkey Forest -apinametsässä. Apinametsässä kävelet varjoisilla poluilla sammaleisten temppeleiden ja patsaiden välissä, ja ympärilläsi apinat keikkuvat leikkisästi puissa. Voit valita, käveletkö yksin vai oppaan kanssa.

Koe ihastuttava Bali

Ubud on täydellinen kohde yhdistettäväksi jonkin Balin rantakohteen kanssa. Voit ensin rentoutua vuoristomaisemissa pari yötä ja jatkaa sitten lomailua esimerkiksi Sanurin lapsiystävällisillä rannoilla tai Kuta Beachin vilkkaan viihde-elämän keskellä. Kun varaat matkasi Ubudiin Tjäreborgilta, voit yhdistellä kohteita makusi mukaan ja suunnitella oman unelmalomasi.
Hyvä tietää
  • Hotelleja, joissa spa
  • Hotelleja, joissa ilmainen WiFi
  • Huoneita, joissa oma uima-allas
  • Yhdistelmämatkoja

Muiden mielipiteet kohteesta Ubud

Asiakkaamme eivät ole vielä kirjoittaneet arvosteluja tästä kohteesta.

Tee matkahaku – Ubud