Lasten aktiviteetit

O.B.C.-hotelleissa lapsille on aina jotain tekemistä. Pikkulapset voivat tulla tapaamaan suosittuja maskottejamme, Lolloa & Bernietä, Mini Landiin, missä he voivat myös piirrelle, puuhastella kaikkea kivaa, leikkiä tai katsella vaikka filmejä. Useamman kerran viikossa Lollo & Bernie järjestävät myös mielenkiintoisia aktiviteetteja, kuten aartennetsintää ja seikkailuretkiä. Hotelleissa Ocean Beach Club - Kreeta ja Ocean Beach Club - Kypros kaikki lasten aktiviteetit ovat viereisessä Sunwing Family Resort -hotellissa.

Tietyissä aktiviteeteissa on ikäraja ja osasta veloitetaan muutama euro, mutta tekemistä riittää aina sekä pienille että suuremmillekin lapsille!

Ocean Beach Club lasten aktiviteetit

Hauskaa tekemistä perheen pienimmille

  • Open House Mini Landissa
  • Adventure Games ja Lollo & Bernie
  • Lollo & Bernie's After Beach
  • Lollo & Bernie's Mini Disco
  • Perhejumppaa perheen pienimmille
Ocean Beach Club lasten aktiviteetit

Aktiviteettiohjelma

Esimerkkejä aktiviteeteista, joihin voit osallistua O.B.C.-hotellissa ihan tavallisena päivänä.*

09.30 - Lollo & Bernie Walk
10.30 - Treasure Hunt
14.00 - Open House, Mini Land
14.15 - Mini Marathon
16.30 - After Beach
19.00 - Meet & Greet with Lollo & Bernie

* Aktiviteetit ja niiden lukumäärät vaihtelevat päivittäin ja hotelleittain.

O.B.C.-SUOSIKIT

Ocean Beach Club  Mini Land

Mini Land

Lollo & Bernie asuvat Mini Landissa. Useamman kerran viikossa siellä on Avoimet Ovet, eli silloin kaikki lapset ovat tervetulleita vanhempiensa kanssa leikkimään, maalaamaan, puuhastelemaan kaikkea kivaa ja katselemaan filmejä.

Ocean beach Club lapsille

Henkilökunta

Lasten- ja nuorten aktiviteeteista vastaava henkilökunta on tottunut työskentelemään lasten parissa, ja heidät on valittu erittäin huolellisesti työtehtäviinsä. Ennen kaikkea he tekevät kaikkensa, jotta perheen pienimpien lomaviikoista tulee vuoden parhaimmat viikot!

KAIKILLE SOPIVIA AKTIVITEETTEJA

Ocean Beach Club toimintaa lapsille

Lollo & Bernie's Mini Disco

Mini Disco on viikon kohokohta perheen pienimmille. Useina iltoina viikossa hittikappale toisensa jälkeen kaikuu kovaäänisistä ja kaikki tanssimisesta innostuneet lapset voivat tanssia lavalla sydämensä kyllyydestä. Ja kukapa tietää. ehkäpä Lollo & Bernie liittyvät myös mukaan...

Ocean Beach Club toimintaa lapsille

Lollo & Bernie's Adventure Games

3–7-vuotiaat voivat osallistua erilaisiin aktiviteetteihin aarteenetsinnästä Lollon & Bernien synttärijuhliin.

Ilmoittautumiset My O.B.C. -sivujen kautta ja maksun voit hoitaa vastaanotossa.

Ocean Beach Club toimintaa lapsille

Lollo & Bernie's After Beach

Muutaman kerran viikossa on luvassa yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja liikkumista musiikin tahtiin. Tule mukaan After Beach -tapahtumaan, jossa on mukana myös Mini Land -tiimi!

Ocean Beach Club toimintaa lapsille

Perhejooga

Vanhempien ja 4–7-vuotiaiden yhteistä laatuaikaa. Tunnilla keskitytään liikkumiseen - ja ennen kaikkea hauskasta yhteisestä hetkestä nauttimiseen. Kenenkään ei tarvitse stressata mistään, vaan jokainen tekee harjoitukset omien kykyjensä mukaan.

Ocean Beach Club toimintaa lapsille

Perhejumppa

Perhejumpassa 3–7-vuotiaat lapset voivat liikkua yhdessä vanhempiensa kanssa. Treeneissä juostaan, pompitaan, tanssitaan ja leikitään yhdessä musiikin tahdissa! Lapsilla painopiste on motoristen taitojen treenaamisessa ja aikuisilla on vähän enemmän fyysisempiä haasteita.

LISÄTIETOJA O.B.C.-HOTELLISTA

Ocean Beach Club  tutille hyvästit

Hei hei tutti!

O.B.C.:ssa lapsesi voi halutessaan jättää tutin Mini Landiin. Hän saa myös diplomin muistoksi siitä, että tuttiaika on nyt virallisesti jäänyt taakse.

TUTUSTU TARKEMMIN O.B.C.-HOTELLEIHIN