Ocean Beach Club -pasten aktiviteetit
Ocean Beach Club

Lasten aktiviteetit

O.B.C.-hotelleissa lapsille on aina jotain tekemistä. Pikkulapset voivat tulla tapaamaan suosittuja maskottejamme, Lolloa & Bernietä, Lollo & Bernie Clubiin, tai osallistua mielenkiintoisiin aktiviteetteihin, kuten aarteenetsintään ja seikkailuretkille. Hotelleissa Ocean Beach Club - Kreeta ja Ocean Beach Club - Kypros kaikki lasten aktiviteetit ovat viereisessä Sunwing Family Resort -hotellissa.

Tietyissä aktiviteeteissa on ikäraja ja osasta veloitetaan muutama euro, mutta tekemistä riittää aina sekä pienille että suuremmillekin lapsille!

**UUTUUS!**Ocean Beach Club – Kreeta -hotellissa pienimmät vieraamme tutustuvat aivan uuteen maailmaan, kun he käyvät Lollo & Bernie Clubissa kesällä. Kerhotalo on kunnostettu ja sen ulkonäkö on aivan uusi, ja tarjolla on kattava valikoima aina uusia, mielenkiintoisia leikkimahdollisuuksia.

Ocean Beach Club lasten aktiviteetit

O.B.C.-SUOSIKIT

Ocean Beach Club  Lollo & Bernie Club

Lollo & Bernie Club

Useamman kerran viikossa Lollo & Bernie Clubissa on Avoimet Ovet, eli silloin kaikki lapset ovat tervetulleita vanhempiensa kanssa leikkimään, maalaamaan, puuhastelemaan kaikkea kivaa ja katselemaan filmejä. Lollolla & Berniellä on tapana tulla mukaan leikkeihin!

Lollo ja Bernie

Lollo & Bernie

Halattavan suloiset maskotit Lollo & Bernie käyvät O.B.C.-hotellilla tervehtimässä kaikkia lapsia ja aikuisia. Tapaat Lollon & Bernien eri puolilla hotellia, esimerkiksi altaalla, ravintoloissa, Lollon & Bernien minidiskossa ja Lollo & Bernie Clubissa.

KAIKILLE SOPIVIA AKTIVITEETTEJA

Lollo & Bernie Challenge

Lollo & Bernie Challenge (3–7-vuotiaille)

Hauskaa jokapäiväistä liikuntaa ja leikkejä perheen pienimmille. Anna lapsesi osallistua vähintään viiteen aktiviteettiin viikon aikana. Lapset suorittavat aktiviteetit omaan tahtiin ja luonnollisesti äidin tai isän valvonnassa. Kun lapsi on osallistunut alla mainittuihin aktiviteetteihin, lasta huomioidaan esiintymislavalla järjestettävässa seremoniassa, jossa Lollo & Bernie juhlistavat kaikkia pieniä liikuntasankareita!

Aktiviteetit:
o Mini Disco
o Fun Run
o Perhejooga
o Lollon vesijumppa
o Play & Splash

Pelastakaa Lapset

Pelastakaa Lapset

Tjäreborg tekee yhteistyötä Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa Pohjoismaissa. Lahjoitat kesän 2023 aikana yhden euron Pelastakaa Lasten toimintaan, kun lapsesi osallistuu Lollon & Bernien syntymäpäiväjuhlat tai Lollo & Bernie's Mini Stars -aktiviteettiin omissa konseptihotelleissamme Kyproksella, Kreikassa ja Espanjassa. Lahjoitat myös yhden euron, kun varaat lapsellesi Lollon luomusitruunahieronnan tai Bernien luomuöljyhieronnan.

Lue lisää yhteistyöstämme Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa tästä.

Lollo & Bernie's Adventure Games

Lollo & Bernie's Adventure Games

3–7-vuotiaat voivat tavata uusia kavereita ja osallistua erilaisiin aktiviteetteihin aarteenetsinnästä Lollon & Bernien synttärijuhliin Lollo & Bernie Clubin henkilökunnan kanssa.

Ilmoittautumiset My O.B.C. -sivujen kautta ja maksun voit hoitaa vastaanotossa.

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lollo & Bernie's Mini Disco

Minidisko on viikon kohokohta perheen pienimmille. Useina iltoina viikossa hittikappale toisensa jälkeen kaikuu kovaäänisistä ja kaikki tanssimisesta innostuneet lapset voivat tanssia lavalla sydämensä kyllyydestä. Ja kukapa tietää. ehkäpä Lollo & Bernie liittyvät myös mukaan...

Perhejooga

Perhejooga

Vanhempien ja 4–7-vuotiaiden yhteistä laatuaikaa. Tunnilla keskitytään liikkumiseen - ja ennen kaikkea hauskasta yhteisestä hetkestä nauttimiseen. Kenenkään ei tarvitse stressata mistään, vaan jokainen tekee harjoitukset omien kykyjensä mukaan.

Henkilökunta

Henkilökunta

Lasten- ja nuorten aktiviteeteista vastaava henkilökunta on tottunut työskentelemään lasten parissa, ja heidät on valittu erittäin huolellisesti työtehtäviinsä. Ennen kaikkea he tekevät kaikkensa, jotta perheen pienimpien lomaviikoista tulee vuoden parhaimmat viikot!

Matkalle vauvan kanssa

Matkalla pienten lasten kanssa

Pikkulasten kanssa matkustamisen pitää olla helppoa. Monet perheen nuorimmista viettävät ensimmäisen lomansa jossakin O.B.C.-hotelleis-tamme, ja siksi pidämme huolta myös vauvojen viihtymisestä.