Ocean Beach Club ruoka ja juoma
Ocean Beach Club

Ruoka & Juoma

Ruoka on yksi suurimmista syistä, miksi Ocean Beach Clubeista on tullut niin suosittuja. Laadukkaiden raaka-aineiden ja lahjakkaiden kokkien avulla olemme luoneet menun, joka on ollut menestys niin aikuisten kuin lastenkin keskuudessa. Ocean Beach Clubien runsaista buffetpöydän antimista paikallisista makuelämyksistä inspiroituneisiin lounaisiin ja illallisiin.

UUTUUS! Kesäksi 2024 Ocean Beach Club – Kreetan ravintola saa aivan uuden ilmeen. Sekä sisällä ravintolassa että ulkona terassilla, pinnat uusitaan, samoin kalusteet ja valaistus. Pääset nauttimaan illallista perheen kanssa luksusympäristössä - ja samalla voit ihailla upeita merimaisemia.

Ocean Beach Club ruoka ja juoma

Kaikki mitä tarvitset

  • Alle 12-vuotiaat aterioivat ilmaiseksi ruokaillessaan yhdessä maksavan aikuisen kanssa
  • All Inclusive ja muut fiksut ateriapaketit
  • Erityisruokavalioiden asiantuntija - erikoistunut eri ruokaintoleransseihin
  • Suosittu jäätelökortti pienille ja vähän isommille lapsille
  • Laaja valikoima kasvisruokia
Ocean Beach Club ruoka ja juoma

Lapset syövät ilmaiseksi

Alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi buffetista ja/tai Lollo & Bernie -tarjoilupisteestä Ocean Beach Clubin ravintolassa aterioidessaan maksavan aikuisen seurassa. Aamiainen, lounas ja illallinen (ei koske take away -annoksia). Normaalilla ruokalistalla on lisää annoksia, jotka ovat sopivan kokoisia lapsille, ja hinta on puolet aikuisten hinnasta.

FIKSUT ATERIAPAKETIT

Ocean Beach Club ateriapaketit

Ravintola

Voit aloittaa pienillä tapas/meze-annoksilla buffetista ja sen jälkeen siirtyä lämpimiin aterioihin, jotka kokki ja hänen tiiminsä ovat huolella valmistaneet. Kokonaisuuden kruunaa maukas jälkiruokabuffet. Kaikki Inclusive-ateriapakettiin sisältyvät ateriat tarjoillaan täällä. Jos mielesi tekee jäädä huoneistoon ja nauttia ateria omalla parvekkeella, niin take away -listalta löytyy aina jotain hyvää mukaan haettavaa.

Ocean Beach Club ruoka ja juoma

Buffetaamiainen

Parempaa aamun aloitusta saa etsiä. Joka päivä klo 7.30–10.30 on O.B.C.:n fantastinen aamiaisbuffet katettuna. Hedelmiä, tuoretta leipää, jugurttia, muroja, granolaa, mehua, leikkeleitä, makkaroita, munia, pekonia... Tankkaa itsesi täyteen, sillä onhan aamiainen päivän tärkein ateria! Muistathan, että alle 12-vuotiaat nauttivat aamiaisen ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Ocean Beach Club ruoka ja juoma

Ocean Beach Inclusive

Hyvää, mukavaa ja edullista. Varaa Ocean Beach Inclusive jo ennen matkaa ja nauti aamiainen joka aamu sekä lounas ja illallinen viitenä päivänä seitsemästä. Kahtena päivänä voit syödä missä haluat tai osallistu vaikka retkelle. Myös ruokajuomat sisältyvät lounaalla ja illallisella.

Ocean Beach Club ruoka ja juoma

Ocean Beach All Inclusive

Varaamalla Ocean Beach All Inclusiven voit syödä ja juoda niin paljon kuin haluat lomasi aikana, eikä sinun tarvitse huolehtia laskuista. Ja, aivan totta – alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi buffetista ja/tai Lollo & Bernie -tarjoilupisteestä Ocean Beach Clubin ravintolassa aterioidessaan maksavan aikuisen seurassa.

RUOKA & JUOMA O.B.C.-HOTELLEISSA

Ocean Beach Club

Baari

Tervetuloa baariin/loungeen, jossa voit nauttia raikkaista, tuoreista hedelmistä valmistetuista cocktaileista, lapsille sopivista juomista, jäätelöstä, snackseista sekä kahvista.

Voit ottaa baarissa drinkin sekä ennen että jälkeen illallisen.

Mini Market & Deli

Mini Market

Mini Marketista voit ostaa kaikkea mahdollista – postikortteja, Lollon & Bernien pehmoleluja, vaippoja ja vauvanruokaa (saattavat olla paikallisia merkkejä), karkkia, aurinkovoiteita, vastaleivottua leipää, take away -ruokia sekä juomia.

Kaikkea löytyy: postikortteja, Lollon & Bernien pehmoleluja, vaippoja ja vauvanruokaa

OBC-hotellissa on paikalla erityisruokavalioiden asiantuntija

Yliherkkyyttä ruoka-aineille

Onko sinulla keliakia, laktoosi-intoleranssi tai yliherkkyyttä joillekin muille ruoka-aineille? O.B.C.-hotellissa on paikalla erityisruokavalioiden asiantuntija, joka on erikoistunut erilaisiin ruokaintoleransseihin. Hän auttaa sinua perillä paikan päällä hotellissa ja toimii linkkinä sinun ja hotellin keittiön välillä. Täytä tämä lomake, viimeistään kaksi viikkoa ennen matkaa.

Jäätelökortti

Jäätelökortteja myydään kaikille alle 12-vuotiaille lapsille. Kortti sisältää 10 jäätelöä, ja kun jäätelö käydään lunastamassa, siitä laitetaan korttiin leimalla merkintä.