Sunwing-hotellissa sinulla on hyvät mahdollisuudet nauttia virkistävästä liikunnasta. Voit mm. käydä treenaamassa kuntosalilla tai osallistua ohjatuille liikuntatunneille. Vai haluaisitko sittenkin pelata golfia tai tennistä? Varaa matka Tjäreborgilta.
Ocean Beach Club

TREENAAMINEN O.B.C.-HOTELLISSA

Jos haluat liikkua myös lomasi aikana, O.B.C.-hotellissa on hyvät treenausmahdollisuudet. Voit käydä omin päin kuntosalilla tai vaikka osallistua SATS Elixian ohjatuille ryhmäliikuntatunneille. Sekä kuntosali että liikuntatunnit sisältyvät hintaan. Hotellien lähellä on myös hienoja juoksureittejä, joista hotellin henkilökunta voi antaa vinkkejä.

Ocean Beach Club kuntoilu

Aktiivista lomaa

  • SATS ELIXIA -liikuntatunteja ja koulutetut ohjaajat
  • Hyvin varustettu kuntosali
  • Vesijumppaa uima-altaassa
  • Juoksureittejä hotellin lähellä
Ocean Beach Club kuntoilu ja liikunta

Aktiviteettiohjelma

Esimerkkejä aktiviteeteista, joihin voit osallistua O.B.C.:ssä ihan tavallisena päivänä.*

09.00 - Yoga
11.00 - Beach volleyboll
12.30 - Water Aerobics
16.00 - Power Step
17.15 - Core

* Aktiviteetit ja niiden lukumäärät vaihtelevat päivittäin ja hotelleittain.

LISÄTIETOJA KUNTOILUSTA O.B.C.-HOTELLEISSA

Ocean Beach Club liikunta

Ryhmäliikunta

SATS ELIXIAn kanssa yhteistyössä tarjoamme sinulle erilaisia liikuntatunteja: Core, Yoga, Crosstraining ja Power Step (tarjonta saattaa vaihdella hotelleittain). Kaikki ohjatut liikuntatunnit ovat ilmaisia ja ikäraja on 15 vuotta.

Ocean Beach Club vesijumppa

Vesijumppa

Hyppää altaaseen ja osallistu vesijumppaan! Ohjaajamme vetävät tunnit läpi hymyssä suin ja kannustaen osallistujia! Vesijumppa on yksi O.B.C.:n suosituimmista aktiviteeteista ikään katsomatta.

Ocean Beach Club kuntosali

Kuntosali

O.B.C.-hotellin kuntosalilla voit treenata omin päin. Tietyissä O.B.C.-hotelleissa on tarjolla myös Fitness Together, eli nuoret voivat treenata myös vanhempiensa kanssa yhdessä. Tietyissä hotelleissa voit myös varata yksityistunnin Personal Trainerin kanssa. Lue jokaisen hotellin kohdalta erikseen minkälaisia laitteita juuri siinä hotellissa on tarjolla.

Ocean Beach Club tennis

Tennis

Tietyissä O.B.C.-hotelleissa voit varata vastaanotosta tenniskentän ilmaiseksi käyttöösi. Mailoja on vuokrattavana ja pallot voit ostaa Minimarketista.

Ocean Beach Club golf

Golf

Sisaryhtiömme, Vingin, skandinaaviset golfisännät ovat paikan päällä Gran Canarialla talvikaudella. Halutessasi voit kysellä heiltä neuvoja saapuessasi ensimmäistä kertaa golfkentälle.

Ocean Beach Club urheilua

Urheiluaktiviteetteja

Useina päivinä viikossa O.B.C.:n omat aktiviteettiohjaajat järjestävät erilaisia urheilullisia aktiviteetteja tietyissä O.B.C.-hotelleissa. Ajankohtaiset aikataulut ja ohjelmat näet Holiday Plannerista kyseisen hotellin kohdalta.