Sunwing-hotellissa sinulla on hyvät mahdollisuudet nauttia virkistävästä liikunnasta. Voit mm. käydä treenaamassa kuntosalilla tai osallistua ohjatuille liikuntatunneille. Vai haluaisitko sittenkin pelata golfia tai tennistä? Varaa matka Tjäreborgilta.
Kuva on havainnollinen ja se voi muuttua
Ocean Beach Club

Treenaaminen lomalla

Jos haluat liikkua myös lomasi aikana, O.B.C.-hotellissa on hyvät treenausmahdollisuudet. Voit käydä omin päin kuntosalilla tai vaikka osallistua SATS Elixian ohjatuille ryhmäliikuntatunneille. Sekä kuntosali että ryhmäliikuntatunnit sisältyvät hintaan. Hotellin lähellä on myös hienoja juoksureittejä, joista hotellin henkilökunta voi antaa vinkkejä.

UUTUUS Kesäksi 2024 sekä Ocean Beach Club – Kretan kuntosali että fitness-tilat kunnostetaan, jotta voimme tarjota sinulle entistäkin paremmat treenausmahdollisuudet lomallasi.

Ocean Beach Club kuntoilu

Aktiivista lomaa

  • SATS ELIXIA -liikuntatunteja ja koulutetut ohjaajat
  • Hyvin varustettu kuntosali
  • Vesijumppaa uima-altaassa
  • Juoksureittejä hotellin lähellä
  • Personal Trainer
Ocean Beach Club kuntoilu ja liikunta

Aktiviteettiohjelma

Esimerkkejä aktiviteeteista, joihin voit osallistua O.B.C.:ssä ihan tavallisena päivänä.*

09.00 - Yoga Flow
11.00 - Beach volleyboll
12.30 - Water Aerobics
16.00 - Crosstraining
17.15 - Core

* Aktiviteetit ja niiden lukumäärät vaihtelevat päivittäin ja hotelleittain.

LISÄTIETOJA KUNTOILUSTA O.B.C.-HOTELLEISSA

Sport Challenge

Sport Challenge (16+)

Miksipäs et lomallasi osallistuisi haasteeseen – ja samalla harrastaisi jokapäiväistä liikuntaa? Neljä harjoitusta viikossa – urheiluhaaste, joka suoritat omaan tahtiisi. Kun olet suorittanut kaikki neljä alla mainittua harjoitusta, rekisteröidy MyO.B.C.-sivuilla, niin osallistut kilpailuun ja voit voittaa hienoja palkintoja.

Aktiviteetit:
o Juoksu/kävely, 5 km
o Pyöräily ulkona tai kuntosalilla, 30 min
o Uinti uima-altaassa tai meressä, 500 m
o Hiihtolaite kuntosalilla tai sauvakävely ulkona, 20 min

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikunta

SATS ELIXIAn kanssa yhteistyössä tarjoamme sinulle erilaisia
ryhmäliikuntatunteja: Core, Tabata, Yoga ja Crosstraining (tarjonta saattaa vaihdella hotelleittain). Kaikki ohjatut ryhmäliikuntatunnit ovat ilmaisia ja ikäraja on 15 vuotta.

Ocean Beach Club vesijumppa

Vesijumppa

Hyppää altaaseen ja osallistu vesijumppaan! Ohjaajamme vetävät tunnit läpi hymyssä suin ja kannustaen osallistujia! Vesijumppa on yksi O.B.C.:n suosituimmista aktiviteeteista ikään katsomatta.

Ocean Beach Club kuntosali

Kuntosali

O.B.C.-hotellin kuntosalilla voit treenata omin päin. Lue jokaisen hotellin kohdalta erikseen minkälaisia laitteita juuri siinä hotellissa on tarjolla. O.B.C.-hotelleissa on tarjolla myös Fitness Together, eli nuoret voivat treenata myös vanhempiensa kanssa yhdessä.

Basic Gym Introduction

Basic Gym Introduction

Tule ohjaajamme vetämään kuntosaliesittelyyn aloittaaksesi treenaamisen. Ohjaaja käy yhdessä osallistujien kanssa läpi laitteet ja opastaa laitteiden käytössä. Saat myös vinkkejä harjoitusrutiinin luomiseksi. Nyt sinulla on hyvä tilaisuus kysyä kaikki mieltäsi askarruttavat asiat, jotka koskevat kuntosaliharjoittelun aloittamista.

Treenaa omassa huoneessasi

Treenaa omassa huoneessasi

Treenaatko lomallasi mieluummin yksin? Nyt sinun ei tarvitse täyttää matkalaukkuasi treenivarusteilla. Varaa etukäteen treenipaketti, ja saat lainaksi joogamaton, jumppakuminauhan - kevyt, keskivahva ja jäykkä, sekä Excertube mediumin ja liukumatot. Mukana on myös erilaisia harjoitusohjeita. Kaikki varusteet ovat valmiina huoneessasi hotelliin saapuessasi. Lomalla treenaaminen ei voi enää olla helpompaa!

Varaa PT lomallasi

Varaa PT lomallasi

Ocean Beach Clubissa sinulla on mahdollisuus potkaista treenaaminen kunnolla käyntiin lomasi aikana! Henkilökohtainen Personal Trainer räätälöi sinulle oman kunto-ohjelman. Riippumatta omista tavoitteistasi tai aikaisemmista kokemuksistasi Personal Trainerisi saa treenaamisen tuntumaan tehokkaalta ja motivoivalta. Personal Trainerin kanssa voi keskustella englanniksi ja pohjoismaisilla kielillä.

Jos haluat treenata yhdessä ystäväsi/kumppanisi kanssa, voit nyt varata PT Duo -paketin. Personal Trainer ohjaa ja auttaa teitä molempia, ja teette yhdessä töitä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Lisätietoa Personal Trainerista.

Ocean Beach Club tennis

Tennis

Tietyissä O.B.C.-hotelleissa voit varata vastaanotosta tenniskentän ilmaiseksi käyttöösi. Mailoja on vuokrattavana ja pallot voit ostaa Minimarketista.

Ocean Beach Club golf

Golf

Kun asut O.B.C.-hotellissa Gran Canarialla, lähistöllä on muutamia saaren parhaimpia golfkenttiä. Esimerkiksi mestaruusluokan golfkenttä Anfi Tauro Golf ja Lopesan Meloneras Golf, joka sijaitsee Maspalomasin majakalta länteen päin.

Ocean Beach Club urheilua

Urheiluaktiviteetteja

Useina päivinä viikossa O.B.C.:n omat aktiviteettiohjaajat järjestävät erilaisia urheilullisia aktiviteetteja tietyissä O.B.C.-hotelleissa. Ajankohtaiset aikataulut ja ohjelmat näet Holiday Plannerista kyseisen hotellin kohdalta.