Ocean Beach Club toimintaa nuorisolle
Ocean Beach Club

Nuorille

O.B.C.-hotellissa on paljon tekemistä myös vähän vanhemmille lapsille sekä nuorisolle. Tarjolla on runsaasti erilaisia aktiviteetteja ja täällä on helppo tutustua uusiin kavereihin. Toisinaan järjestetään myös iltaisin erilaista ohjelmaa, esimerkiksi filmiesityksiä pizzan syönnin ohella. Teen Loungessa voit katsella filmejä, pelata PlayStation 5:lla ja puuhastella myös kaikkea muuta kivaa. Hotelleissa Ocean Beach Club - Kreeta ja Ocean Beach Club - Kypros kaikki nuorten aktiviteetit ovat viereisen Sunwing Family Resort -hotellin puolella.

Tietyt aktiviteetit maksavat muutaman euron, mutta hotellissa on aina mukavaa toimintaa hieman vanhemmille lapsille sekä nuorisolle!

Ocean Beach Club aktiviteetteja isommille lapsille
Teen Lounge

Teen Lounge - Arvot

Teen Loungessa työskentelemme kohti selkeitä tavoitteita. Kun nuoret ovat kanssamme, haluamme, että heillä on hauskaa, mutta myös, että heillä on mahdollisuus tutustua uusiin ystäviin, kokeilla ja oppia uusia asioita. Yhdessä olemme sen vuoksi nostaneet esille muutamia asioita, jotka ovat mielestämme erityisen tärkeitä.

• Pidä hauskaa ja tapaa uusia ystäviä. Teen Loungeen kaikki ovat tervetulleita.
• Liikkuminen kuuluu luonnollisena osana arkeen
• Koe jotain jännittävää ja mielenkiintoista lomasi aikana
• Haasta itsesi ja opi uusia asioita
• Ole luova ja utelias

O.B.C.-SUOSIKIT

Ocean Beach Club Teen Idol

Teen Talent

Taitava showtiimin väki loihtii sinusta esiin artistin ja auttaa kaikessa koreografiasta meikkeihin. Käytä tilaisuus hyväksesi ja näytä taitosi hurraavan yleisön edessä. 8-vuotiaista ylöspäin.

Tätä aktiviteettia ei ole Ocean Beach Club - Gran Canaria -hotellissa.

Teen Lounge

Teen Loungessa voit pelata PlayStation 5 -pelejä, pöytätennistä, biljardia sekä muita pelejä, voit puuhastella kaikkea kivaa, lukea – tai hengailla kavereiden kanssa.

AKTIVITEETTEJA KAIKILLE

Teen Challenge

Teen Challenge (8–15-vuotiaille)

Liikunnasta kiinnostuneiden 8–15-vuotiaiden lasten ja nuorten tulee suorittaa viikon aikana neljä erilaista aktiviteettia. Aktiviteetit suoritetaan omaan tahtiin ja luonnollisesti äidin tai isän valvonnassa. Kun nuori on osallistunut alla mainittuihin aktiviteetteihin, nuorta huomioidaan esiintymislavalla järjestettävässa seremoniassa, jossa Lollo & Bernie juhlistavat kaikkia liikuntasankareita!

Aktiviteetit:
o Juoksu/kävely, 2 km
o Pyöräily ulkona tai kuntosalilla, 15 min
o Uinti uima-altaassa tai meressä, 150 m
o Hiihtolaite kuntosalilla, 8 min tai sauvakävely ulkona, 10 min

Kids Parkour

Kids Parkour

Hyppää korkealle, hyppää pituutta, ryömi ja kieriskele! Treenien tarkoituksena on leikkisällä ja turvallisella tavalla lisätä lasten fyysistä voimaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja tasapainoa sekä itseluottamusta. 8–11-vuotiaille.

Ocean Beach Club luoville lapsille

Creative Time

Useina päivinä viikossa Teen Loungessa on Creative Time. Täällä voit tehdä koruja, kännykkäkoruja ja muita mielikuvituksellisia luomuksia.

Ocean Beach Club Flash mob

Flash Mob

…salainen aktiviteetti kaikille yli 8-vuotiaille. Ota yhteyttä paikan päällä ohjaajaan tai showtiimiin, niin saat lisätietoja ajoista ja harjoituksista.

Ocean Beach Club yhdessä SPA-hoitoihin

Spa Together

Vanhemmat ja 11–15-vuotiaat voivat yhdessä nauttia spa-osastolla erilaisista vartalo- ja kasvohoidoista.

Ocean Beach Club perhe crosstraining

Perhe-Crosstraining

Perhe Crosstraining -kuntopiiriharjoittelussa kohennetaan sekä kuntoa että voimaa. Yli 8-vuotiaat lapset ja aikuiset treenaavat yhdessä - täysillä!

Tabata-treeni perheille

Tabata perheille on korkean intensiteetin treeni, jonka aikana treenaat koko kehoa Tabata-intervalleilla. Tabata on monien suosikki lyhyiden työosuuksien vuoksi. Ohjelman rakenne on helppo – teet täysillä 20 sekuntia omien lähtökohtiesi mukaan ja lepäät 10 sekuntia. Alaikäraja 8 vuotta.

Fitness Together

Fitness Together

11–15-vuotiaat voivat treenata yhdessä vanhempiensa kanssa kuntosalilla sekä tietyillä ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla.

Ocean Beach Club chill out

Chill-out

Tule Teen Loungeen chillailemaan samanikäisten kavereiden kanssa! Täällä voit lukea, rentoutua, kuunnella musiikkia tai osallistua ohjaajan järjestämiin aktiviteetteihin.