Ocean Beach Club
Ocean Beach Club - Kypros
Ocean Beach Club

Uima-altaat ja ranta

Ocean Beach Clubin allasalueella nautit ihanista uimahetkistä ja rentoudut ympäristössä, jossa kaikki on tarkkaan ajateltu pienintä yksityiskohtaa myöten. Täällä on altaita, jotka sopivat pitkille sekä lyhyemmille jaloille. Altaiden ympäristössä on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä rentouttavia istuinryhmiä, joissa voit rentoutua todella ja nauttia upeista merinäköaloista.

UUTUUS! Kesäksi 2024 varmistamme sen, että kaikki lapset tulevat kaipaamaan vielä vähän enemmän pulikoimista altaassa. Kaikki lastenaltaat O.B.C. by Sunwingissä lämmitetään aurinkoenergialla, 25°C.

Ocean Beach Club uima-altaat

Me olemme ajatelleet kaikkea

  • Aina lähellä rantaa
  • Uimapyyhkeet koko perheelle
  • Uimapyyhkeiden vaihto maksutta
  • Babypool aurinkokatoksen alla
  • Rentoa tunnelmaa allasalueella
  • Lämmitetyt babypoolit ja lastenaltaat, 25°C

ALLASELÄMÄÄ O.B.C.-HOTELLISSA

Ocean Beach Club uima-altaat

Altaita jokaiseen makuun

Ocean Beach Clubeissa on uima-altaita jokaiselle. Perheen pienimmille on omat babyaltaat (syvyys n. 30 cm), joiden päällä on aurinkokatos, sekä loivasti syvenevät perhealtaat. Ja tietenkin maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot.

Ocean Beach Club uimaan mereen

Lähellä merenrantaa

Ocean Beach Club -hotellimme sijaitsevat lähellä rantaa, ja useimmiten sinun ei tarvitse edes ylittää tietä tai puikkelehtia toisten hotellien välistä rannalle mennessäsi. Ja kun haluat viettää päivän rannalla, voit tietenkin ottaa uimapyyhkeen mukaasi.

Ocean Beach Club pyyhkeet uimereille

Uimapyyhkeet kaikille!

Älä turhaan täytä matkalaukkuasi pyyhkeillä. O.B.C.-hotellissa kaikki saavat omat froteiset allas- ja rantapyyhkeet käyttöönsä loman ajaksi. Huolehdimme myös ympäristön hyvinvoinnista, joten pyyhkeitä ei vaihdeta automaattisesti, mutta halutessasi voit käydä vaihtamassa käytetyn pyyhkeesi uuteen veloituksetta.

Ocean Beach Club uima-altaalla aktiviteetteja

Aktiviteetteja uima-altaalla

Haluaisitko nousta hetkeksi aurinkotuoliltasi ja osallistua vaikkapa vesijumppaan? Perheen pienimmille on tarjolla Play & Splash ja vähän vanhemmille lapsille Crazy Water Games.