Ocean Beach Club - matkalla vauvan kanssa
Ocean Beach Club

Matkalla pikkulasten kanssa

Me Tjäreborgilla haluamme, että pikkulasten kanssa matkustaminen on helppoa. Tiedämme jo kokemuksesta, että monet nuorimmista vieraistamme viettävät ensimmäisen lomansa juuri O.B.C.-hotellissa, ja siksi olemme myös huolehtineet siitä, että myös vauvat viihtyvät O.B.C. -hotelleissamme.

Aurinkokatoksen alla olevan vauva-altaan syvyys on enintään 50 cm ja Mini Marketista voit ostaa sekä vaippoja että lastenruokaa. Matkalaukkua ei siis sen takia tarvitse pakata täpötäyteen, sillä O.B.C.:sta löydät lähes kaiken tarpeellisen.

JOUSTAVAA JA TURVALLISTA PIKKULASTEN KANSSA

Ocean Beach Club - matkalla vauvan kanssa

Jätä lastenrattaat kotiin

O.B.C.-hotellissa voit varata etukäteen lisämaksusta lastenrattaat tai Vauvapaketin, johon sisältyy lastenrattaat.

Jos kuitenkin otatte mukaan omat lastenrattaat, saatte rattaille suojamuovin, kun matkustatte Helsigistä Sunclass Airlinesin lennolla. Myös kaikki alle 2-vuotiaat saavat ottaa matkalle mukaan ilmaiseksi 10 kg matkatavaroita ko. lennoilla.
Lue lisätietoja matkatavarasäännöistä.

Lue lisätietoja O.B.C.-hotelleiden lastenrattaista.

Ocean Beach Club - matkalla vauvan kanssa

Vauvapaketti

Vauvapakettiin sisältyy lastensänky, syöttötuoli sekä kokoontaitettavat lastenrattaat, jossa kuomu. Kun varaat Vauvapaketin jo etukäteen, kaikki tarvikkeet ovat valmiina huoneessa saapuessasi hotelliin. Halutessasi voit tietenkin tilata myös vain lastenrattaat tai pelkän lastensängyn. Vauvapaketti ja lastensänky on tarkoitettu alle 3-vuotiaille ja lastenrattaat alle 4-vuotiaille. Etukäteen varattavissa on vain rajoitettu määrä paketteja.

Lue lisätietoja Vauvapaketista.

Ocean Beach Club - matkalla vauvan kanssa

Ui kaikessa rauhassa

O.B.C.:n uima-altaat on suunniteltu sellaisiksi, että kaikki lapset voivat nauttia täysillä mahdollisimman ihanasta ja turvallisesta uimaelämyksestä. Vauva-altaiden yläpuolella on aurinkosuoja ja altaiden syvyys on korkeintaan 50 cm. Hotelleiden uimavalvojat ovat paikalla klo 10.00–17.00. Mini Marketista voit ostaa uimavaippoja, joita suosittelemme käytettäväksi, jotta vauvallesi ei tapahdu "vahinkoa".

Ocean Beach Club - matkalla vauvan kanssa

O.B.C. Mini Market

Hotellin omasta kaupasta voit ostaa lastenruokia, tuoreita hedelmiä, hedelmäsoseita, kosteuspyyhkeitä, vaippoja, aurinkovoiteita, tutteja ja maidonvastikkeita. Lollo & Bernie ovat laittaneet myyntiin myös uv-pukuja, uimakellukkeita ja muita uimavarusteita.

Jos haluat etukäteen tutustua myytäviin vauvatarvikkeisiin, pääset ko. hotellin omille infosivuille linkistä, joka on hotellisi esittelyteksissä Lue lisää -napin alla. Älä ole huolissasi, että jotain tärkeää unohtuu kotiin. Hotellista voit ostaa kaiken tarpeellisen.

Ocean Beach Club - matkalla vauvan kanssa

Vauvojen aktiviteetit O.B.C.-hotellissa

Kaikki lapset ovat tervetulleita Lollo & Bernie Clubiin peuhaamaan ja leikkimään ohjaajien ja toisten lasten kanssa. Lapset ryntäävät yleensä myös vauhdilla lavalle tanssimaan Mini Discon alkaessa. O.B.C.:ssa vauvasi voi myös hyvästellä tuttinsa yhdessä Lollon & Bernien kanssa. Kaikki pienokaiset, jotka ovat lopettaneet tutin imeskelyn loman aikana, saavat myös hienon diplomin.