Matkat – Alcudia

  Alcudia - täydellinen lapsiperheille! Matalat hiekkarannat ja Tjäreborgin perhehotelli Sunwing Alcudia Beach.
  Alcudia muodostuu oikeastaan kolmesta erilaisesta Alcudiasta: Puerto de Alcudian satamakaupungissa on ihastuttava satama ja kiehtovia kauppoja, mielenkiintoisia baareja sekä erinomaisia ravintoloita. Täällä voit viettää mukavia iltapäiviä ostosten ja ravintoloiden merkeissä tai tule illalla kävelyretkelle katselemaan elämänmenoa. Hieman enemmän sisämaan puolella on Alcudian alkuperäinen maaseutukaupunki, jossa on vielä nähtävissä roomalaisajalta peräisin olevia jäänteitä. Siellä järjestetään myös viehättävät paikallismarkkinat ja toriaukion ympärillä on viihtyisiä ravintoloita. Kolmantena on tietenkin Playa de Alcudia, 14 kilometrin pituinen ranta, Puerto de Alcudian itäpuolella. Rantaa myötäilevän päätien molemmin puolin on paljon hotelleja, ja siellä täällä on pieniä kauppa- ja ravintolarykelmiä. Jos haluat nähdä, miltä kaupunki näytti roomalaisten aikaan, voit vierailla Alcudian ulkopuolella sijaitsevilla Pollentian raunioilla.

  Alcudian lapsiystävälliset hotellit

  Alcudian pitkä, valkea hiekkaranta on oikea kuuluisuus Välimeren rantojen keskuudessa. Rannalla sijaitsevien, Mallorcan parhaimpiin lukeutuvia perhehotellien ansiosta Alcudianlahdesta on tullut lapsiperheiden lempikohde. Playa de Alcudiassa, aivan rannan tuntumassa, on myös perheiden lomaparatiisi, Sunwing Alcudia Beach -hotelli. Täällä asut mukavasti, ja tarjolla on jopa kahdeksalle hengelle sopivia huoneistoja. Voit nauttia hyvistä kuntoilumahdollisuuksista, kylpylästä ja halutessasi myös All Inclusivesta. Nuorimpia vieraitamme varten hotellissa on myös Lollo & Bernie Club, ja luvassa on myös paljon erilaisia aktiviteetteja.

  Lyhyen taksimatkan päässä Puerto de Alcudiasta sijaitsee Family Garden -hotellimme, joka sopii erinomaisesti lapsiperheille. Arvostetussa Seaclub Alcudia Mediterranean Resortissa on Lollo & Bernie Club sekä useita erilaisia lomailua helpottavia palveluja. Sunwing Family Resorts -hotellin ja Family Garden -hotellin lisäksi valikoimassamme on myös muita erittäin suosittuja perhehotelleja, joista Zafiro Palace Alcudia täyttää korkeimmatkin vaatimukset. Täällä voit nauttia ylellisyydestä varaamalla majoituksen, johon kuuluu kattoterassi ja poreallas tai suora pääsy altaaseen omalta terassilta. Rannan läheisyyteen haluaville sopii erinomaisesti Zafiro Bahia.

  Sunprime Pollensa Bay

  Uusi Sunprime Pollensa Bay on nyt avannut ovensa! Hotelli sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, vain muutaman askeleen päässä Pollensanlahden rannalta ja lyhyen kävelymatkan päässä Alcudian viehättävästä Vanhastakaupungista. Hotellissa on luonnollisesti kaikki samat palveut kuin muissakin Sunprime-hotelleissa: hienot huoneet ja sviitit, maittavaa ruokaa, rauhallinen allasalue ja ikäraja 16 vuotta.

  Playa de Alcudia

  Alcudian ranta on tietenkin yksi syy matkakohteen suosiolle. Se levittäytyy 14 kilometrin matkalla satamasta itään, aina Cala de s'Aigua Dolcaan saakka. Alcudian lähellä ranta on leveimmillään ja matalimmillaan, josta se kapenee pikkuhiljaa kauemmaksi mentäessä. Jos kaipaat jännittävämpiä uintikokemuksia, Formentorin niemellä on useita kallioisia poukamia ja rantoja. Sinne pääsee helpoiten Puerto de Alcudiasta lähtevillä uimaveneillä.
  Hyvä tietää
  • Sunwing Family Resorts
  • Sunprime Hotels -hotelli
  • Family Garden ja Lollo & Bernie
  • Pitkiä hiekkarantoja
  • All Inclusive
  • Lapsiystävällisiä rantoja
  • Hyviä ravintoloita

  Muiden mielipiteet kohteesta Alcudia

  Tee matkahaku – Alcudia

  Hintaesimerkkejä – Alcudia

  Ernest "Erkku" Lawson Kanarialla

  Erkun perheloma Alcudiassa

  Viihteen monitaituri Ernest "Erkku" Lawson arvostaa tiukkojen työrupeamien välissä lomaa ja yhteistä aikaa perheen kanssa – lue perheen kesälomasta Alcudiassa Sunwing Alcudia Beach -hotellissa.