PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Mallorca
Puerto Pollensa

Mallorca, Espanja

Mallorca on runsaudessaan ainutlaatuinen matkakohde ja Tjäreborg tarjoaa monia hyviä hotelleja saaren monipuolisissa kohteissa. Mallorcan luonto on mielenkiintoisen vaihteleva. Itärannikon pitkien hiekkarantojen äärestä on vain parin tunnin ajomatka vuoristoon, jonka vehreissä laaksoissa uinuvat kylät ovat kuin suoraan satukirjasta. Kaiken tämän lisäksi voit kokea lomallasi Palman kaupungin modernin sykkeen.

Mallorcalle voit nyt myös matkustaa joustavasti reittilennoilla, jolloin voit suunnitella itsellesi omien toiveidesi mukaan juuri sen pituisen matkan kuin itse haluat, ja hotellivalikoima on monipuolinen.

Lue lisää kohteesta Mallorca Piilota teksti

Tjäreborgin kohteista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Alcudia ja Cala Bona sopivat lapsiperheille sekä merestä ja auringosta nauttiville aikuisille. Sunwing- ja Family Garden-perhehotellimme ovat allasalueita myöten suunniteltuja perheiden lomailua silmällä pitäen. Palma Novaan tullaan juhlimaan, etenkin keskikesällä. Palma Novan ja Magalufin välissä, lyhyen kävelymatkan päässä rannalta sijaitsee myös lapsiystävällinen ja upea Rosa del Mar. Pariskunnat ja patikoijat ovat ihastuneet Puerto de Sóllerin kauniiseen kalastajakylään. Tjäreborgilla on useita hotelleja myös Palman kaupungissa. Playa de Palma sopii sinulle, joka haluat asua lähellä rantaa, lyhyen bussimatkan päässä keskustassa ja aikuiseen makuun suunnitelluissa Sunprime-hotelleissa. Uusi Sunprime Monsuau sijaitsee puolestaan Cala d' Orissa, jossa asut lähellä luontoa.

Voit tutustua vehreään saareen yhtä hyvin patikoiden, pyöräillen kuin autoillenkin. Merestä ja vesileikeistä voi ottaa ilon irti rannoilla ja suurissa vesipuistoissa. Ja golfinharrastajat tietävät kyllä, mihin lomapäivät käytetään. Kulttuurinystävät nauttivat Palman kaupungin runsaasta tarjonnasta.

  • Matkakohteita:  18 kpl
  • Hotelleja:  129 kpl

Mallorcan parhaat perhehotellit

Perhehotellit Mallorca

Mallorcalla voit valita kahdesta Sunwing Family Resortsista. Valitsetpa Alcudian pitkän hiekkarannan tai Cala Bonan kauniit maisemat, me huolehdimme siitä, että koko perhe viihtyy!

Tutustu Sunwing Alcudia Beachiin

Tutustu Sunwing Cala Bona Beachiin

Katso kaikki perhehotellit Mallorcalla

Aikuisten kesken lomaileville

Hotellit aikuisille Mallorcalla

Sunprime-hotellimme aikuisille ovat jättimenestys. Mallorcalla tarjolla on peräti kolme Sunprime-hotellia. Kaksi Playa de Palman alueella, rantakadun varrella ja Sunprime Monsuau Cala d'Orin kauniilla alueella. Valitse omasi!

Tutustu Sunprime Waterfrontiin

Tutustu Sunprime Palma Beachiin

Tutustu Sunprime Monsuauhun

Katso kaikki aikuisille suunnatut hotellit Mallorcalla

Matkakohteet - Mallorca