Pyöräilijät laskevat Mallorcan mäkiä

Syksyn pyöräilyviikot Mallorcalla

Ajankohta: 1 viikko 24.9.-1.10.2024
2 viikkoa 24.9.-8.10.2024
Kohde: Can Pastilla, Mallorca
Hinta: alk. 1 113,- /vko

 • Vaihtelevat pyöräilyreitit
 • Välimeren upea ilmasto
 • Kokeneet pyöräilyryhmien vetäjät

Lähde nauttimaan syksyisistä maisemista ja kohottamaan kuntoasi pyöräillen Mallorcalle. Aktiivisella pyöräviikolla pääset kokemaan vauhdin hurmaa ja nauttimaan vaihtelevista maisemista saman henkisessä seurassa. Kokenut pyöräilyryhmien vetäjä johdattaa sinut parhaille reiteille, ja ohjelma pitää sisällään kevyttä venyttelyä sekä palauttavaa lepoa kauniin Can Pastillan maisemissa. Voit osallistua joko viikon tai kahden viikon mittaiselle aktiivilomalle. Syksyn pyöräleirin vetäjänä toimii pyöräilykonkari Kari Mattila.

Pyöräilijä ja meri taustalla
Pyöräilijät tekemässä nousua

Lisätietoa

Pyöräilyyn tarvitaan hyvää peruskuntoa sekä aiempaa harrastuskokemusta maantiepyöräilystä. Lisäksi pyöräilyreitit sisältävät paljon korkeuseroja eli paljon eriasteisia nousuja sekä laskuja. Tämä aktiiviloma sopii sinulle, joka haluat harrastaa maatiepyöräilyä huikeissa maisemissa samanhenkisessä seurassa. Yhteisiä pyörälenkkejä on viikon aikana yleensä kolmesta viiteen riippuen valituista reiteistä sekä vallitsevista sääolosuhteista. Voit ottaa mukaan oman pyörän tai vuokrata koko matkan ajaksi pyörän kohteessa yhteyshenkilön kautta.

Aktiiviloman tarkempi viikko-ohjelma toimitetaan matkan ostaneille noin kaksi viikkoa ennen matkan alkua. Ohjelmasisältö kokonaisuudessaan ei ole saatavilla sivuillamme tekijänoikeudellista syistä.

Matkan hinta

1 viikko 24.9.–1.10.2024
1 113,-/henkilö kahden hengen huoneessa (2-hgen huone ympäristön suuntaan)
1 348,-/henkilö, yhden hengen huoneessa (2-hgen huone ympäristön suunta)

2 viikkoa 24.9.–8.10.2024
1 542,-/henkilö kahden hengen huoneessa (2-hgen huone uima-altaalle päin)
1 992,-/henkilö, yhden hengen huoneessa (2-hgen huone uima-altaalle päin)

Jos olet lähdössä yksin matkalle, tulee sinun varata huone omaan käyttöösi. Matkalle ei voi varata paikkaa jaetussa huoneessa.
Lisämaksusta mahdollista saada myös muita huonetyyppejä saatavuuden mukaan, lisätietoja: groups@tjareborg.fi

Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lennot Helsingistä Palmaan
 • Ateriat lennoilla (Sunclass menu)
 • Matkatavarat lennolla (15 + 5 kg)
 • Majoitus 7 vrk puolihoidolla
 • Monipuolinen viikko-ohjelma

Lisämaksusta:

Ohjaaja

Mallorcan pyöräilyviikon ohjelmasta vastaavat yhteistyökumppanimme Kari Mattila. Yhteisiä pyörälenkkejä on viikon aikana yleensä kolmesta viiteen riippuen viikolle valituista reiteistä sekä sääolosuhteista. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lisätiedot pyörävuokraukseen liittyen saa Kari Mattilalta. Sähköposti: kari.mattila@kolumbus.fi

Lennot ja majoitus

Alua leo -hotellin uima-allasalue

Alua Leo

Alua Leo on viihtyisä ja tyylikäs hotelli hyvällä paikalla lähellä rantaa, ravintoloita ja baareja.
Täällä voit rentoutua pyöräilyn jälkeen aurinkotuolissa loikoillen, ja jos pidät suolaisesta merivedestä, ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä.
Alua Leossa on aulabaari ja buffetravintola, jossa voit nauttitia hyvin valmistettuja ruokia buffetista. Alua Leon valoisien ja hienojen huoneiden sisustuksessa on käytetty sinisiä sävyjä ja yksityiskohtia.

Sunclass Airbus 321

Lentoaikataulut

Menomatka: 24.9.2024 Tiistai
Helsinki (HEL) klo 08:05 Palma (PMI) klo 11:05
Paluumatka: 1.10. Tiistai
Palma (PMI) klo 12:25 Helsinki (HEL) klo 17:25
Paluumatka: 8.10. Tiistai
Palma (PMI) klo 11:25 Helsinki (HEL) klo 16:25

Lentoyhtiö: Sunclass Airlines

Hyvä tietää

 • Paikat matkalle täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa paikkasi ajoissa, jotta mahdut mukaan! Tämän matkan toteutuminen tarvitaan vähintään 10 osallistujaa. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
 • Matkan varausmaksu 200,-/henkilö maksetaan 7 vrk:n kuluessa tilauksesta. Matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun varausmaksu on maksettu viimeistään eräpäivänä.
 • Matkan loppumaksu maksetaan 45 päivää ennen matkaa. Lisätietoa maksamisesta
 • Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sis. Tjäreborgin lisä- ja erityisehdot. Ennen varauksen vahvistamista pyydämme tutustumaan huolellisesti matkaehtoihin.
 • Mikäli otat mukaan oman polkupyörän niin pyörä tulee pakata kuljetuslaukkuun ja maksimipaino saa olla 25 kg. Sunclass Airlines rajoittaa tiettyjen litiumakuilla varustettujen laitteiden kuljettamista lennoilla. Turvallisuussyistä lennoilla ei ole enää mahdollista kuljettaa esim. litiumakullisia pyöriä. Mikäli pyörässä on esim. akulla toimivat sähkövaihteet, tulee akku olla irrotettuna pyörästä ja akku tulee kuljettaa käsimatkatavaroissa. Kuljetettava akku tulee hyväksyttää lentoyhtiöllä hyvissä ajoin ennen matkaa.

Lisätietoja

Tjäreborgin ryhmämyynti
Sähköposti: groups@tjareborg.fi
Puhelin: 09 123 7681 (ma-to klo 10-12)

Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sis. Tjäreborgin lisä- ja erityisehdot. Ennen varauksen vahvistamista pyydämme tutustumaan huolellisesti matkaehtoihin