Matkat Kanariansaarille

Kanariansaaret

Kanariansaaret ovat talvilomailijoiden ylivoimaiset suosikit. Jokaisella saarella on oma viehätyksensä, ja vain sinä voit valita niistä mieluisimman. Gran Canaria, Teneriffa vai La Gomera?

Lue lisää matkakohteesta Kanariansaaret Piilota teksti Mainio hotellivalkoima

Minkä Kanariansaarten lomakohteistamme valitsetkin, löydät helposti laajasta hotellivalikoimastamme mieluisan majoituksen, jossa on tähtiä juuri haluamasi määrä. Perheille sopivan tai aikuisempaan makuun olevan hotellin - rannalta, keskustasta, tai rauhallisemmilta alueilta. Hintaan, joka on aina tasoonsa nähden edullinen. Tervetuloa asumaan paremmin.

Suorat lomalennot ympäri Suomen

Lomalentomme lähtevät Kanariansaarille seuraavilta kentiltä: Helsinki, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku ja Vaasa.

Loma aikuiseen makuun Sunprime Resorts -hotelleissa

Kun matkustat ilman lapsia, valitse aikuiseen lomamakuun suunniteltu Sunprime Resorts -hotelli. Sunprime-hotellistamme kolme sijaitsee Kanariansaarilla. Atlantic View Suites & Spa ja Riviera Beach & Spa ovat Gran Canarialla ja Sunprime Coral Suites & Spa Teneriffalla. Tervetuloa nauttimaan aikuisten laatuajasta.

Kanarialle nyt ympäri vuoden!

Laajennetun reittilentojen valikoiman ansiosta voit nyt suunnitella vapaammin Kanarian lomasi pituuden, ajankohdan ja lennot. Miten olisi pitkä viikonloppu kaupunkilomalla Las Palmasissa? Onnistuu.

Valitse joustavasti:

  • Matkan ajankohta – matkusta milloin vain
  • Matkan pituus – esim. 4, 5, 10 tai 11 päivää
  • Lennot – laajennettu reittilentojen valikoima
  • Hotelli – lähes 130 vaihtoehtoa