Aktiivilomat

Aktiivilomat

Tjäreborg järjestää useiden yhteistyökumppanien kanssa erilaisia valmiiksi suunniteltuja teemamatkoja osaavien huippuvetäjien johdolla ympäri vuoden. Tässä osiossa julkaisemme erilaisia aktiivilomia, joihin pääset osallistumaan vain Tjäreborgin asiakkaana. Ota yhteyttä Tjäreborgin ryhmäosastoon varataksesi aktiivilomat.

Uutiskirje!

Tilaamalla Tjäreborgin uutiskirjeet saat helposti tietoa aktiivilomista.

Tilaa uutiskirje


Liikunnallinen All Inclusive -loma Kosilla 19.–26.9.2014

Liikunnallinen All Inclusive -loma Kosilla 19.–26.9.

Tule mukaan luonnonkauniille Kosin saarelle nauttimaan aamu- ja vesijumpasta, uimisesta, lenkkeilystä ja liikunnallisista hetkistä samanhenkisten matkakumppaneiden kanssa! Liikuntaohjelma sopii kaikenkuntoisille, myös vähemmän liikkuneille. Viikon aikana sinulla on hyvin aikaa nauttia myös auringosta, hyvästä ruoasta ja rennosta joutenolosta. Tule yksin, kaksin tai hyvässä porukassa!
Nauti liikunnan ilosta Kosilla!

Pyöräilyn juhlaa: 40. pyöräilyleiri Mallorcalla 3. – 17.10.2014

Pyöräilyn juhlaa: 40. pyöräilyleiri Mallorcalla 3.–17.10.

Vaihda syksyn sateet ja myräkät Mallorcan lempeisiin pyöräilymaisemiin! Palman ympäristö ja koko Mallorcan saari tarjoavat hienot puitteet monipuolisen pyöräilyleirin toteuttamiseen. Pyöräillään erikokoisissa ryhmissä, venytellään ja jumpataan rentoa lomailua unohtamatta. Nyt ei kannata jäädä polkemaan paikoilleen – tule mukaan kunnon pyöräilyleirille!
Tuskin jäät polkemaan paikoillesi

   Madeiran vaellusmatka 13. – 20.10.2014

Madeiran vaellusmatka 13.–20.10.

Lähde vaellusretkelle Madeiran mahtaviin maisemiin! Viikon aikana kävelemme rannikolla, valloitamme Madeiran korkeimmat huiput ja kuljemme vanhoja kastelukanavia eli levadoja pitkin. Lisäksi tutustumme paikalliseen kulttuuriin ja opimme paljon uutta luonnosta ja madeiralaisesta elämäntavasta.
Vaella Madeiralla ja hengästy näkemästäsi

   Hyvän olon Fustra-loma Gran Canarialla 1.–8.11.

Hyvän olon Fustra-loma Gran Canarialla 1.–8.11.

Haluatko eroon niska- ja selkäsäryistä? Tahdoko kiinteytyä? Haluatko löytää kadonneen keskivartalosi? Onko ryhdissäsi parantamisen varaa?
Vietä tervehdyttävä Fustra-loma Playa del Inglésissä! Nauti rantaelämästä, käy shoppailemassa ja ennen kaikkea: ota täysi hyöty sinulle yksilöllisesti suunnitelluista Fustra-harjoituksista. Fustra-metodi sopii kaikille lajista ja tavoitteista riippumatta.Tule mukaan joko yksin, kaksin tai kivassa porukassa!
Lähde hyvän olon Fustra-lomalle

Teneriffan  vaellusmatka 9. – 16.11.

Teneriffan vaellusmatka 9.–16.11.

Vaellusretkien aikana tutustumme Teneriffan saaren tuliperäiseen luontoon, omaperäiseen kasvi- ja eläinlajistoon sekä paikalliseen kulttuuriin. Opimme myös paljon saaren historiasta ja tietenkin kaiken kruunaa taivaalla iloisesti hymyilevä aurinko. Lähde vaelluslomalle, joka tuottaa näkemisen ja liikkumisen iloa ja saa sinut kokemaan Teneriffan aivan uudella tavalla!
Tallaa luontopolkuja Teneriffalla!

Pyöräily- ja kuntoviikot Maspalomasissa 22.11.–6.12.

Pyöräily- ja kuntoviikot Maspalomasissa 22.11.–6.12.

Maantiepyöräilyä, juoksua ja paljon muuta mukavaa isommissa ja pienemmissä ryhmissä! Lähde Gran Canarialle, Maspalomasin pyöräily- ja kuntoviikoille kohottamaan kuntoasi ja nauttimaan upeista elämyksistä samanhenkisessä porukassa. Voit oman valintasi mukaan osallistua joko viikon tai kahden viikon mittaiselle lomalle.
Polkaise loman suunnittelu käyntiin!

Madeiran kukkaismatka 16.3. – 23.3.2015

Madeiran kukkaloistoa 16.3.–23.3.2015

Madeiraa kutsutaan “kelluvaksi kukkaruukuksi”, ja aiheesta. Tuntuu kuin koko saari olisi yhtä kukkivaa puutarhaa, jolle tuliperäisen maiseman jylhyys luo vaikuttavan kontrastin. Kauniita maisemia, retkiä puutarhoihin ja puistoihin, ostoksia ja hyvää ruokaa.
Lähde ihastumaan Madeiraan

       Madeiran vaellusmatka 30.3. – 6.4.2015

Madeiran vaellusmatka 30.3.–6.4.2015

Lähde pääsiäisviikoksi matkalle, joka vie sinut keskelle Madeiran mykistäviä maisemia; Laurisilva-metsiä, kukkivia rinteitä sekä aaltoilevasta merestä jylhinä nousevia vuorenseinämiä. Patikoimme rannikolla, valloitamme korkeimmat huiput ja kuljemme levadoja pitkin. Nauti retkistä ja rikastuttavista hetkistä samanhenkisten matkakumppaneittesi seurassa.
Vaihda keittiön rairuohot kukkivaan saareen