Aktiivilomat

Aktiivilomat

Tjäreborg järjestää useiden yhteistyökumppanien kanssa erilaisia valmiiksi suunniteltuja teemamatkoja osaavien huippuvetäjien johdolla ympäri vuoden. Tässä osiossa julkaisemme erilaisia aktiivilomia, joihin pääset osallistumaan vain Tjäreborgin asiakkaana. Ota yhteyttä Tjäreborgin ryhmäosastoon varataksesi aktiivilomat.

Uutiskirje!

Tilaamalla Tjäreborgin uutiskirjeet saat helposti tietoa aktiivilomista.

Tilaa uutiskirje


Pyöräily- ja kuntoviikot Maspalomasissa 22.11.–6.12.

Pyöräily- ja kuntoviikot Maspalomasissa 22.11.–6.12.

Maantiepyöräilyä, juoksua ja paljon muuta mukavaa isommissa ja pienemmissä ryhmissä! Lähde Gran Canarialle, Maspalomasin pyöräily- ja kuntoviikoille kohottamaan kuntoasi ja nauttimaan upeista elämyksistä samanhenkisessä porukassa. Voit oman valintasi mukaan osallistua joko viikon tai kahden viikon mittaiselle lomalle.
Polkaise loman suunnittelu käyntiin!

Intian joogamatka

Goan jooga- ja meditaatiomatka 10.–17.1.2015

Lähde tutustumaan ihmeelliseen Intiaan ja ammenna samalla uusia voimavaroja jooga- ja meditaatioharjoituksilla! Goan jooga- ja meditaatiomatka on kokonaisvaltaista itsehoitoa ja -tutkiskelua. Ohjaajina toimivat jooga- ja meditaatio-ohjaaja Maarit Vainio sekä intialainen joogi Cyril.
Tältä lomalta palaat varmasti virkistyneenä

Lifw wellness retreat

Treeni- ja hyvinvointimatka 25.1.–2.2.2015 ja 1.–9.2.2015

Kaipaatko lisäpotkua treeneihin ja ravitsemukseen? Lähde innostavien Personal Trainereiden, Markus Pöyhösen ja Tomi Kokon luotsaamalle treeni- ja hyvinvointimatkalle Thaimaahan. Voimme luvata, että tällä matkalla hiki virtaa. Pakettiin sisältyy mm. myös kehonkoostumusmittaus ja henkilökohtainen ruokavalio kaikille osallistujille.
Lean In 5 Weeks Challenge goes Thailand

Madeiran kukkaismatka 16.3. – 23.3.2015

Madeiran kukkaloistoa 16.–23.3.2015

Madeiraa kutsutaan “kelluvaksi kukkaruukuksi”, ja aiheesta. Tuntuu kuin koko saari olisi yhtä kukkivaa puutarhaa, jolle tuliperäisen maiseman jylhyys luo vaikuttavan kontrastin. Kauniita maisemia, retkiä puutarhoihin ja puistoihin, ostoksia ja hyvää ruokaa.
Lähde ihastumaan Madeiraan

       Madeiran vaellusmatka 30.3. – 6.4.2015

Madeiran vaellusmatka 30.3.–6.4.2015

Lähde pääsiäisviikoksi matkalle, joka vie sinut keskelle Madeiran mykistäviä maisemia; Laurisilva-metsiä, kukkivia rinteitä sekä aaltoilevasta merestä jylhinä nousevia vuorenseinämiä. Patikoimme rannikolla, valloitamme korkeimmat huiput ja kuljemme levadoja pitkin. Nauti retkistä ja rikastuttavista hetkistä samanhenkisten matkakumppaneittesi seurassa.
Vaihda keittiön rairuohot kukkivaan saareen