PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Risteilyt - muutakin kuin pakettimatkoja
Risteilyt - muutakin kuin pakettimatkoja

Monta kohdetta kerralla Modernit ja viihtyisät laivat Korkealuokkainen iltaohjelma Erityyppisiä ravintoloita Paljon aktiviteetteja Risteilyillä täysihoito

Risteilyt

Risteilyt ovat mukava ja monipuolinen tapa nähdä maailmaa. Risteilypakettiimme kuuluvat lento, hotelli ja risteily täysihoidolla. Tjäreborgin valikoimasta voit valita Karibian, Välimeren, Intian valtameren ja Havaijin risteilyt sekä risteilyt Dubaista. Yhteistyössä neljän suuren varustamon, Norwegian Cruise Linen, Royal Caribbean Internationalin, Celebrity Cruisesin sekä Costa Cruisesin, kanssa voimme tarjota useita erilaisia reittejä hyvään hintaan.

Juuri nyt saat 100,- alennuksen per varaus kaikista risteilypaketeistamme,
kun varaat viimeistään 23.2.

ROYAL CARIBBEAN -RISTEILYT

Royal Caribbean International Oasis-luokassa voi ylpeillä maailman suurimmilla ja upeimmilla risteilyaluksillaan. Harmony of the Seas, Allure of the Seas ja Oasis of the Seas tarjoavat hienommat puitteet kuin monet muut laivat ja tavanomaisesta edukseen erottuvat palvelut. Perheystävällisellä aluksella on aktiviteetteja, ravintoloita ja upeat puitteet, jotka sopivat moneen makuun. Tjäreborgin valikoimasta voit valita risteilyn Karibialla, Välimerellä ja Dubaissa.

CELEBRITY CRUISES -RISTEILYT

Celebrity Cruises -laivasto on yksi maailman nuorimmista, jonka huomaa myös laivan upeasta designista. Laivoilla on erilaisia ravintoloita ja laajasti toimintaa.
Celebrity Cruises -risteilyihin saat Classic-juomapaketin kaupan päälle, kun ostat ulko- tai parvekehytin tai sviitin. (Maks. 2/hytti. Jos useampi henkilö hytissä, muille alkoholiton juomapaketti)

COSTA CRUISES -RISTEILYT

Tjäreborgin ja Costa Cruisesin matkalla voit kokea Välimeren kauneimmat paikat tai lähteä jännittäville risteilyille Karibialle, Dubaihin tai Intian valtamerelle.

Juomapaketti sisältyy hintaan

Kun matkustat 1.4.2017 alkaen, Costa Cruises -risteilyjen hyttihintoihin sisältyy juomapaketti.

Lue lisää juomapaketeista

NORWEGIAN CRUISE LINE -RISTEILYT

Joustavuus on lapsiystävällisen Norwegian Cruise Line -varustamon fokuksena - Ei kiinteitä kattausaikoja eikä pukeutumissääntöjä. Norwegian Cruise Line risteilee Välimerellä, Karibialla ja Havaijilla.

Juuri nyt! Bonuspaketti kaupan päälle
Sulje Lue lisää

Kun varaat Norwegian Cruise Line -risteilyn juuri nyt, saat sekä juomapaketin että internetyhteyden kaupan päälle. Tarjous on voimassa 7.4. saakka.

Studiot ja sisähytit: Ultimate-juomapaketti.
Ulko- ja parvekehytit sekä Minisviitit: Ultimate-juomapaketti ja 250 minuutiksi internetyhteys.
Haven Suitet tai paremmat hyttiluokat: Ultimate-juomapaketti, illallispaketti, 250 minuutiksi internetyhteys sekä 200 USD käytettäväksi laivalla.

Ultimate-juomapaketti: Viini laseittain, coctailit, erilaiset alkoholijuomat sekä olut 15 USD arvosta. Rajoittamattomasti virvoitusjuomia ja mehuja juoma-automaateista baareissa, ravintoloissa ja loungeissa. 20% alennusta viinipulloista. Tarjous koskee 2 matkustajaa per hytti. Juomapaketin ikäraja on 21 vuotta. Alle 21-vuotiaille juomapaketti on Norwegianin "Soda programme". Ei koske Pride of America Hawaii ja Norwegian Sky -aluksia. Internetyhteys ja käyttöraha ovat hyttikohtaisia, 1 per hytti.

Täydelliset ehdot Norwegian Cruise Linesin sivuilta

Välimeri

KESÄ / TALVI

Katso kaikki risteilypaketit »

Karibia

KESÄ / TALVI

Katso kaikki risteilypaketit »

Dubai

TALVI

Katso kaikki risteilypaketit »

Havaiji

KESÄ /TALVI

Katso kaikki risteilypaketit »

Intian Valtameri

TALVI

Katso kaikki risteilypaketit »

Sivulla esityt hinnat ovat per henkilö ja koskevat vain uusia varauksia. Hinnat sisältävät lennot ja hotellin. Tarjoushintaisia paikkoja on rajoitetusti ja hinnat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin.

Varustamot:

Royal Caribbean
Celebrity Cruises
Costa Cruises
Costa Cruises

Kysy risteilyistä Tjätissä

Tjätti

Aukioloajat:
Ma-pe: 9.00-20.00
La: 10.00-16.00
Su: 12.00-20.00

Sivustolla myytävien risteilypakettien lisäksi voit ottamalla yhteyttä ostaa myös pelkän risteilyn tai juuri sellaisen risteilypaketin kuin haluat, esim. 1 vk Floridassa + risteily ja lennot.

Risteilyt perheen kanssa

Risteilyt perheille

Perheet voivat nauttia risteilyllä laivan täysihoidosta ja huikeista elämyksistä – merellä ja maissa.

Lue lisää tarjonnasta

Koe 360°-virtuaaliristeily

Koe virtuaaliristeily Karibialla

Lähde seikkailemaan Karibian risteilylle Allure of the Seas -laivalle. Inspiroidu 360-videoista ja kuvista.

Lähde virtuaaliselle risteilylomalle

Karibian risteilyopas

Karibian risteilyopas

Lue ensikertalaisen kokemuksia Karibian risteilystä ja mitä olisi hyvä tietää, ennen kuin hyppää kyytiin?

Lue kertomus ja vinkit