Risteilyt - muutakin kuin pakettimatkoja
Risteilyt - muutakin kuin pakettimatkoja

Monta kohdetta kerralla Modernit ja viihtyisät laivat Korkealuokkainen iltaohjelma Erityyppisiä ravintoloita Paljon aktiviteetteja Risteilyillä täysihoito

Karibian, Välimeren, Intian valtameren ja Dubain risteilyt

Risteilyt ovat mukava ja monipuolinen tapa nähdä maailmaa. Tjäreborgin valikoimasta voit valita Karibian, Välimeren ja Intian valtameren risteilyt sekä risteilyt Dubaista. Yhteistyössä kolmen suuren varustamon, Royal Caribbean Internationalin, Celebrity Cruisesin sekä Costa Cruisesin, kanssa voimme tarjota useita erilaisia reittejä hyvään hintaan.

Risteilypakettiimme kuuluvat lento, hotelli ja risteily täysihoidolla. Celebrity Cruises -risteilyihin saat Classic-juomapaketin kaupan päälle, kun ostat ulko- tai parvekehytin tai sviitin. (Maks. 2/hytti. Jos useampi henkilö hytissä, muille alkoholiton juomapaketti).

Juuri nyt saat jopa 400,- alennuksen per varaus Royal Caribbean -risteilyistä!

Piilota teksti Lue lisää risteilyistä

Ei ole väliä matkustatko perheen kanssa vai pariskuntana, haluatko suuren laivan ja paljon aktiviteetteja vai pienemmän risteilijän – Tjäreborgilta voit valita juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Celebrity Cruises tarjoaa keskisuuria laivoja, joiden design, ruoka ja aktiviteetit keskittyvät matkustajien mukavuuteen. Costa Cruisesin laivoilla nautit kaikesta italialaisesta: ihanista ruuista, elämänilosta ja rennosta eleganssista. Jos taas haluat kaikkea hieman enemmän, valintasi on Royal Caribbean International, jolla on muutamia maailman suurimmista laivoista.

Valitsitpa minkä risteilyn tahansa, ei sinulta tule puuttumaan mitään, oli kyse sitten huvielämästä, ravintoloista, aktiviteeteista tai viihteestä. Risteilyyn kuuluu luonnollisesti upea loma auringossa niin laivan aurinkokannella kuin laivan reitin eri satamissa. Tietenkin myös uudet kokemukset ja mieleenpainuvat elämykset ovat osa risteilyä. Jokaisessa satamassa odottaa mielenkiintoisia retkiä ja halutessasi voit myös omatoimisesti tutustua kohteisiin.

KAIKKI RISTEILYKOHTEET

Välimeri

KESÄ / TALVI

Katso kaikki risteilypaketit »

Karibia

KESÄ / TALVI

Katso kaikki risteilypaketit »

Intian Valtameri

TALVI

Katso kaikki risteilypaketit »

Dubai

TALVI

Katso kaikki risteilypaketit »

ROYAL CARRIBEAN INTERNATIONAL -RISTEILYT

Royal Caribbean International voi ylpeillä maailman suurimmilla ja näyttävimmillä aluksilla. Perheystävällisellä laivalla on monenlaista toimintaa ja erilaisia ravintoloita sekä mahtavaa viihdettä. Tjäreborgin kautta voit risteillä Royal Caribbean -aluksella Karibialla, Välimerellä ja Dubaissa.

400,- etu / varaus Orlandosta tammikuussa 2017 lähtevistä risteilyistä (Oasis of the Seas).
200,- etu / varaus Venetsiasta kesällä 2016 lähtevistä risteilyistä (Vision of the Seas).
100,- etu / varaus kaikista Royal Caribbean -risteilyistä 13.5.2016 - 31.3.2017

Kampanja on voimassa 31.5.2016 asti. Alennus koskee vain risteilypaketteja ja vain uusia varauksia.

CELEBRITY CRUISES -RISTEILYT

Celebrity Cruises -laivasto on yksi maailman nuorimmista, jonka huomaa myös laivan upeasta designista. Laivoilla on erilaisia ravintoloita ja laajasti toimintaa. Laiva sopii niin aikuisille kuin lapsille ja myös hieman vanhemmille lapsille. Tjäreborgin kautta voit risteillä Celebrity Cruises -laivoilla sekä Välimerellä että Karibialla. Celebrity Cruises -risteilyihin saat Classic-juomapaketin kaupan päälle, kun ostat ulko- tai parvekehytin tai sviitin. (Maks. 2/hytti. Jos useampi henkilö hytissä, muille alkoholiton juomapaketti)

Varustamot:

Royal Caribbean
Celebrity Cruises
Costa Cruises

Kysy risteilyistä Tjätissä

Tjätti

Aukioloajat:
Ma-pe: 9.00-20.00
La: 10.00-16.00
Su: 12.00-20.00

Sivustolla myytävien risteilypakettien lisäksi voit ottamalla yhteyttä ostaa myös pelkän risteilyn tai juuri sellaisen risteilypaketin kuin haluat, esim. 1 vk Floridassa + risteily ja lennot.

Risteilyt perheen kanssa

Risteilyt perheille

Perheet voivat nauttia risteilyllä laivan täysihoidosta ja huikeista elämyksistä – merellä ja maissa.

Lue lisää tarjonnasta

Koe 360°-virtuaaliristeily

Koe virtuaaliristeily Karibialla

Lähde seikkailemaan Karibian risteilylle Allure of the Seas -laivalle. Inspiroidu 360-videoista ja kuvista.

Lähde virtuaaliselle risteilylomalle

Karibian risteilyopas

Karibian risteilyopas

Lue ensikertalaisen kokemuksia Karibian risteilystä ja mitä olisi hyvä tietää, ennen kuin hyppää kyytiin?

Lue kertomus ja vinkit