Matkalahjakortti

Tilaa matkalahjakortti

Anna lahja, joka muistetaan koko elämän! Tjäreborgin matkalahjakortilla voit helposti ilostuttaa läheisen syntymäpäivää ja se sopii mainiosti myös pukinkonttiin, valmistujaislahjaksi tai vaikkapa kihlajais- tai häälahjaksi.

Kerro kaverille

Nyt voit hankkia matkalahjakortin kolmella eri tavalla:

Sähköinen matkalahjakortti

Sähköinen matkalahjakortti

Halutessasi lahjakortin, joka on heti käytettävissä, voit tilata sähköisen lahjakortin sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Sähköinen lahjakortti tekstiviestillä tai sähköpostitse

Perinteinen matkalahjakortti

Perinteinen matkalahjakortti

Toimitamme muovisen lahjakortin sinulle postitse. Kortin saavuttua voit ladata sille haluamasi summan kätevästi tällä sivulla.

Tilaa matkalahjakortti

Lahjakortti myymälästämme

Lahjakortti myymälästämme

Muovisen lahjakortin voit ostaa myös Helsingin myymälässämme, jolloin haluamasi summa ladataan siihen oston yhteydessä. Lahjakortin enimmäisarvo on 1500 euroa.

Lataa arvoa

Saatuasi muovisen lahjakortin voit ladata siihen haluamasi summan (20-1500 euroa) täältä. Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta aktivointipäivästä.

Lataa arvoa lahjakorttiin


Tarkista saldo

Onko sinulla lahjakortti mutta et tiedä sillä olevaa arvoa? Täältä voit tarkistaa ajankohtaisen saldosi!

Tarkista lahjakortin saldo


Maksaminen lahjakortilla

Lahjakorttia voi käyttää maksuvälineenä osoitteessa tjareborg.fi tai Helsingin myymälässämme. Muovisella lahjakortilla ei ole arvoa ennen kuin se on ladattu. Kaikki lahjakortit ovat voimassa 2 vuotta aktivointipäivästä. Sinun ei tarvitse käyttää koko ladattua summaa kerralla, joten jäljellä oleva summa jää lahjakortille.

Oy Tjäreborg Ab ei ole vastuussa varastetuista tai kadonneista lahjakorteista. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä sen voimassaoloaikaa voi pidentää.