PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Matkalahjakortti

Tilaa matkalahjakortti -10%

Anna läheisellesi lahja joka muistetaan läpi elämän, lahja joka lämmittää! Juuri nyt saat matkalahjakortin jopa 10 % alennuksella.

Kerro kaverille

Nyt voit hankkia matkalahjakortin kolmella eri tavalla:

Sähköinen matkalahjakortti

Sähköinen matkalahjakortti,
nyt -10%*

Halutessasi lahjakortin, jonka voit toimittaa saajalle vaikka heti, voit tilata sähköisen lahjakortin sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Sähköinen lahjakortti tekstiviestillä tai sähköpostitse

Perinteinen matkalahjakortti

Perinteinen matkalahjakortti

Toimitamme muovisen lahjakortin sinulle postitse. Kortin saavuttua voit ladata sille haluamasi summan kätevästi tällä sivulla.

 

Tilaa matkalahjakortti

Lahjakortti myymälästämme

Lahjakortti myymälästämme

Muovisen lahjakortin voit ostaa myös Helsingin myymälässämme, jolloin haluamasi summa ladataan siihen oston yhteydessä. Lahjakortin enimmäisarvo on 1500 euroa.

 

*Alennus koskee 23.11. - 26.12.2016 Tjäreborgin nettisivujen kautta tehtyjä sähköisiä lahjakorttitilauksia. Alennushintaisen lahjakortin tai lahjakorttien yhteenlaskettu maksimiarvo per asiakas on 500,-. Lahjakorttia voidaan käyttää maksuvälineenä 1.1.2017 tai jälkeen tehtyihin matkavarauksiin, kuitenkin enintään 500,- yhtä matkavarausta kohti.

Lataa arvoa

Saatuasi muovisen lahjakortin voit ladata siihen haluamasi summan (20-1500 euroa) täältä. Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta aktivointipäivästä.

Lataa arvoa lahjakorttiin


Tarkista saldo

Onko sinulla lahjakortti mutta et tiedä sillä olevaa arvoa? Täältä voit tarkistaa ajankohtaisen saldosi!

Tarkista lahjakortin saldo


Maksaminen lahjakortilla

Lahjakorttia voi käyttää maksuvälineenä osoitteessa tjareborg.fi tai Helsingin myymälässämme. Muovisella lahjakortilla ei ole arvoa ennen kuin se on ladattu. Lahjakortit ovat voimassa 2 vuotta aktivointipäivästä (kampanjoissa voimassaolo voi vaihdella). Sinun ei tarvitse käyttää koko ladattua summaa kerralla, joten jäljellä oleva summa jää lahjakortille.

Oy Tjäreborg Ab ei ole vastuussa varastetuista tai kadonneista lahjakorteista. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä sen voimassaoloaikaa voi pidentää.

Paperiset lahjakortit

Tjäreborgin paperiset lahjakortit

Vanhat paperiset lahjakortit käyvät edelleen maksuvälineenä ja käytettäessä ne on korteissa olevan ohjeistuksen mukaan lähetettävä maksupalveluumme.

Lahjakortti myös R-kioskeilta

Lahjakortti R-kioskeilta

R-kioski matkapaketti

Matkapaketti on R-kioskeilla myytävä Tjäreborgin lahjakortti, jonka summan voit valita itse. Se on käyttökelpoinen ja arvostettu lahja, joka varmasti miellyttää vastaanottajaa. Matkapaketit käyvät kaikkien Tjäreborg-matkojen maksuksi 2 vuotta ostopäivästä. R-kioskin myymiä Tjäreborgin lahjakortteja käytettäessä maksuvälineenä tulee lahjakortin numero ilmoittaa osoitteeseen talous@tjareborg.fi.

Löydä lähin R-kioski