1. Matkakohdelista
 2. Turkki
 3. Antalyan alue
 4. Side
Näytä kuviaSunwing Side Beach, Side, Antalyan alue, TurkkiSunwingLollo & Bernie
 • perheystävällinen

Sunwing Side Beach

Sunwing Side Beachin suunnittelusta vastaavat yhteistyössä ruotsalainen designyritys BAS sekä turkkilaiset arkkitehdit. Hotellissa yhdistyvät skandinaavinen ja itäisen Välimeren alueen arkkitehtuuri. Lasten omat maskotit, Lollo & Bernie, ovat valvoneet hotellin rakentamista ja varmistaneet, että pienten ja kaikkein tärkeimpien vieraidemme toiveet on varmasti otettu huomioon jo suunnitteluvaihteessa.
Lisää

Lisää hotellista

Voit uida hotellin suurissa uima-altaissa, ja aurinkotuoleja on tarjolla runsaasti. Siden itäiselle rannalle on vain 500 metriä, ja sinne pääsee hotellialueelta kätevästi kävellen muutamassa minuutissa. Rannalla Sunwingin omalla Beach Clubilla käytössäsi ovat ilmaiset aurinkotuolit ja -varjot. Hotellista on myös ilmainen edestakainen bussikuljetus rannalle.

Sunwing Side Beachin huoneistot ovat valoisia ja raikkaita ja niissä on myös parveke tai terassi. Säilytystiloihin on kiinnitetty erityisesti huomiota, ja tavarat saa kätevästi laitettua pois näkyvistä. Vuoteet ovat supermukavia ja taattua Sunwing Family Resorts -laatua. Lollo & Bernie ovat saaneet sisustaa muutamia sviittejä mieleisekseen, joten näissä sviiteissä on aina jotain erikoista, joka on varsinkin lapsiperheiden mieleen. Sunwing Side Beach -hotellista löytyy jokaiselle sopiva majoitusvaihtoehto.

Nälän yllättäessä Sunwing Side Beachissä on runsaasti vaihtoehtoja valittavanasi. Päärakennuksen buffetravintolassa voit ruokailla sekä sisätiloissa että ulkona. Hotellialueen toisella puolella olevassa kortteliravintolassa voit nauttia lounaalla ja illallisella suosikkiruokia, joihin on ammennettu vakutteita sekä välimerellisestä että skandinaavisesta keittiöstä. Iltaisin lyhtyjen sytyttämisen aikaan avaa myös hieno Fino Restaurant & Grill -ravintola ovensa. Tarjolla on herkullisia grilliruokia, ja myös viinilistan valikoima on erinomainen.

Ja tottahan toki myös täällä pääset nauttimaan koko perheelle sopivista, ammattimaisista showesityksistä. Artistimme sekä Lollo & Bernie ovat antaneet hyviä neuvoja, jotta esiintymislavasta tuli paras mahdollinen. Täällä tulee varmasti olemaan hauskaa koko kauden! Lollo & Bernie ovat tilanneet ihania nojatuoleja, joista on mukava seurata esityksiä. Lapsille on oma Mini Land, jossa tulee olemaan runsaasti erilaista toimintaa.

Sunwing Side Beachissä voit pitää kunnostasi huolta myös lomasi aikana. Lähde treenaamaan kuntosalille tai osallistu SATS ELIXIAn ohjatuille ryhmäliikuntatunneille. Ja kuten Turkissa kuuluukin olla, myös täällä on suuri ja upea spa-osasto, jossa on tarjolla perinteisiä hoitoja, turkkilainen sauna sekä erillinen uima-allas. Niin pienet kuin vähän suuremmatkin urheilijanalut kyllästyttyään uimiseen ja vesiliukumäessä laskemiseen voivat välillä käväistä todella "coolissa" sporttibaarissa, jossa voi leikkiä, pelata erilaisia pelejä tai katsoa kaikenlaisia ajankohtaisia urheilulähetyksiä.

Sunwing Side Beach sijaitsee rauhallisessa ympäristössä. Hotellin lähistöllä on pieni paikallinen keskusta, jossa on muutamia kauppoja ja ravintoloita. Monipuolisemmat valikoimat löytyvät Sidestä, jonne on hotellista noin 1,7 km.

Internet

Kaikissa Sunwing Family Resortseissa on ilmainen WiFi Internet*. Ota mukaan oma älypuhelin, iPad, tabletti, pc, mac ja kirjaudu nettiin.

* Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.

Hotellin infosivut

Hotellin omilta MySunwing-infosivuiltanäet ajankohtaiset treeni- ja aktiviteettiohjelmat, minä viikonpäivinä mahdolliset Inclusive-ateriat tarjoillaan ja saat myös lisätietoja hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa aktiviteettiohjelman sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin.

Voit käyttää hotellin infosivuja omalla älypuhelimellasi, tietokoneellasi tai tabletillasi. Sivustolle pääset myös tietokoneilla, joita on lainattavissa Help Desk -alueella.

Sunwing sosiaalisessa mediassa

Tiesithän, että voit seurata Sunwing Side Beachia sosiaalisessa mediassa. Tykkää Sunwing Side Beachistä Facebookissa.

Käteistä ei käytetä

Hotellissa ei käsitellä käteistä rahaa. Sisäänkirjautumisen yhteydessä saat maksukortin, jota voit käyttää tehdessäsi ostoksia hotellin ravintoloissa, J.O.S.-kioskissa ja Mini Marketissa sekä Beach Clubilla. Kaikki ostokset maksetaan loman päättyessä hotellin Help Deskiin käteisellä tai luottokortilla.

Savuton Sunwing Family Resorts

Sunwing Side Beach on kokonaan savuton hotelli. Tupakointikielto koskee myös sähkötupakkaa. Tupakointi on sallittu vain erikseen merkityillä tupakointialueilla. Lisätietoja hotellin savuttomuudesta.

Lääkäripalvelut

Lääkäri on tavattavissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisätietoja lääkärin vastaanottoajoista saat Help Deskistä. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli tarvitset lääkärin apua vastaanottoaikojen ulkopuolella, ota yhteys Help Deskiin, niin he tilaavat sinulle lääkärin. Lääkärin vastaanotolla käynnit & lääkärin kotikäynnit ovat maksullisia.

Sopivuus liikuntaesteisille

Hotellissa on varattavissa myös liikuntaesteisille sopivia huoneistoja, lue lisää asumisesta.

Yhdessä uima-altaassa on ramppi, ilman kaidetta (kalteva pohja).

Kausi

Hotelli on avoinna huhtikuun alusta marraskuun alkuun.

Ympäristö

Lue lisää ympäristötyöstämme Sunwing Family Resortsin ympäristösivuilta.

Muuta:

Resort Service/Help Desk: Avoinna 24 t/vrk. Uloskirjautuminen klo 12.00.

Rakennettu: 2012. Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, joiden välissä on pieni tie ja rakennuksesta toiseen pääsee alikulkutunnelin kautta.

300 huoneistoa. Kerroksia: 5. Hissi: Kyllä.

Ilmastointi: 15.5.–15.10.

Pysäköinti: Rajoitettu määrä parkkipaikkoja hotellialueella.

Hotellinjohtaja

Ahmet Sahin

Hotellitiedot
 • Uima-allas
  8 kpl
 • Lastenallas
  On
 • Hissi
  Kyllä
 • Baari
  4 kpl
 • Allasbaari
  On
 • Ravintola
  4 kpl
 • Minimarket
  Kyllä
 • Siivous (krt/vk)
  5
 • Paikallinen keskusta
  500 m
 • Keskusta
  1,7 km
 • Lähin ranta / uintimahdollisuus
  500 m
 • Internet
  Kyllä
 • Vesiliukumäki
  Kyllä
Sunwing
 • Huoneistoja jopa 6 hengelle
 • Ilmainen WiFi kaikkialla hotellissa
 • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
 • Alle 12-vuotiaat syövät ilmaiseksi
 • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa sekä Lollo & Bernie
 • Aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Babypool aurinkokatoksen alla
LisäarvoaValitut hotellit, joissa tiettyjä lisäetuja
Asuminen

Sunwing Side Beach sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, vain 500 metrin päässä Siden pitkältä, itäiseltä rannalta. Siellä on myös Sunwingin oma Beach Club, jossa hotellivieraiden käytössä on ilmaiset aurinkotuolit ja -varjot.

Family

Family

Family-huoneistot ovat kaikkein suosituin asumisvaihtoehtomme ja niissä on yksi stai kaksi huonetta.

Happy Baby

Happy Baby

Huoneistoissa on tilaa jopa neljälle hengelle ja ne on varustettu fiksuilla, lapsiturvallisilla yksityiskohdilla. Huoneistot on suunniteltu erityisesti pikkulasten kanssa matkustaville.

Royal Family Suite

Royal Family Suite

Royal Family Suite sopii sinulle, jos arvostat mukavaa asumista, hyvää sijaintia ja käytännöllisiä yksityiskohtia.

Big Family

Big Family

Big Family on huoneistokonseptimme suurille perheille. Huoneistot on varustettu käytännöllisillä yksityiskohdilla.

Lollo & Bernie Suite

Lollo & Bernie Suite

Leikkisästi suunnitellut sviitit, joissa on mm. pelejä, leikkikaluja, juomia, hedelmiä ja snackseja. Lollo & Bernie tulevat vierailulle loman aikana.

Royal Rooftop Suite

Royal Rooftop Suite

Ihanat ja tilavat huoneistot, joissa on suuri kattoterassi, jolla koko perhe voi nauttia yhdessäolosta. Huoneistot ovat hyvinvarusteltuja ja niissä on käytännöllisiä yksityiskohtia, joiden ansiosta saat lisämukavuutta lomailuusi.

Sunwing Side Beach

Koska Siden Sunwing Family Resorts on niin suosittu, voimme nyt ylpeinä avata toisen Sunwingin Turkkiin - Sunwing Family Resorts & Spa Side East Beach! Ja kuten Sunwingissä olettaa sopii, viihtyy koko perhe taatusti myös tämän hotellin allasalueella.
Ruoka ja juoma

Sunwing Side Beachissä on neljä ravintolaa, joiden ruokakonseptia on uudistettu. Parhaat osiot on säilytetty ja mukaan on lisätty vähän uutta, joten uskomme, että tulet olemaan tyytyväinen. Täällä myös perheen vakituinen kokki pääsee nauttimaan valmiin ruokapöydän antimista.

Uudessa buffetravintolassa on tarjolla jokaiselle jotakin - sekä sisällä että ulkotiloissa. Aamu lähtee mukavasti käyntiin, kun pääset nauttimaan aamiaisella buffetpöytien herkuista. Uusivanha suosikki on hotellin oma "korttelikrouvi" hotellialueen toisessa päässä. Täällä tarjolla on mukavia lounas- ja illallisruokia, perinteisiä ruokasuosikkeja ja mukana on myös vähän uusia paikallisia makuja. Illan pimentyessä ja lyhtyjen loistaessa kilpaa tähtien kanssa avataan myös hotellin toinen, vähän fiinimpi ravintola, Fino Restaurant & Grill, joka sopii hyvin sinulle, joka haluat ruokailuhetkeen vähän ekstraa. Paistettua lihaa, kalaa ja viinikaappi täynnä erinomaisia ja mielenkiintoisia viinejä.

Lollo & Bernie ovat tietenkin myös olleet paikan päällä maistelemassa ravintoloiden herkkuja ja hyväksyneet lasten ruokalistat, joten voimme luvata, että kaikki ovat tyytyväisiä. Mikäli jonain iltana haluat syödä jotain hyvää omalla parvekkeella, voit käydä ostamassa jotain pientä ja hyvää Mini Market & Deli -kaupasta tai tilata take away -annokset omasta "korttelikrouvista".
Lisätietoja tarjonnastamme sekä aukioloajoista voit lukea alapuolelta ja hotellin omilta MySunwing-infosivuilta.

Mehmets Kitchen

Avoinna:
Lounas: 12.00-15.30
Illallinen: 18.00-22.00
Take Away: 12.00-15.30 & 18.00-22.00
Uusi paikallinen ruokapaikkamme on avoinna lounas- ja illallisaikaan. Tarjolla on laaja valikoima ruokia ja juomia, joista löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Ja lisäksi ympäristö on miellyttävä. Ruokalistalla on turkkilaisia erikoisuuksia, salaatteja, voileipiä, pizzoja, hampurilaisia sekä paljon muuta. Mikäli jonain iltana haluat mieluummin syödä jotain omalla parvekkeellasi tai terassillasi, niin ei hätää - Mehmets Kitchenistä saa mukaan myös take away -annoksia.

Fino Restaurant & Grill

Avoinna:
Illallinen: 18.30-22.00
Tyylikäs ja moderni ravintola, joka ei kuitenkaan ole liian virallinen. Kansainvälisellä ruokalistalla on sekä perinteisiä klassikkoja että aivan uusia ruokalajeja sekä herkullisia turkkilaisia erikoisuuksia. Myös lapset toivotetaan tervetulleiksi viihtymään ravintolan mukavaan tunnelmaan. Ravintola on avoinna illallisaikaan, ja voit itse valita ruokailetko sisätiloissa vai viihtyisällä ulkoterassilla.

Buffetravintola

Avoinna:
Aamiainen: 07.30-10.30
Lounas: 12.30-14.00
Päivällinen: 18.30-21.00
Mikäli olet varannut Inclusive-paketin, syöt ateriasi Buffetravintolassa. Täällä tarjoillaan aamiais-, lounas- ja illallisbuffet. Tiettyinä iltoina pääset myös nauttimaan maukkaista teemabuffetin herkuista.

Sunset Lounge

Avoinna:
Klo 18.00-24.00
Mitäs sanot virkistävästä drinkistä, auringonlaskusta ja ihanasta musiikista? Sunset Loungessamme saat nauttia kaikista kolmesta sekä lisäksi vielä upesta näköalasta Side Old Towniin päin. Täydellinen paikka rentoutua ja rauhoittua joko ennen tai jälkeen illallisen.

J.O.S.

Avoinna: maanantai-sunnuntai klo 10.00-18.00
Kun kaipaat terveellistä välipalaa, kannattaa suunnata J.O.S.-baariin (Juice. Other things. Smoothies.), jossa on tarjolla raikkaita ja jännittäviä vaihtoehtoja, kuten tuorepuristettuja mehuja, smoothieita, kahvia, crepsejä ja paljon muuta. Voit nauttia juomasi ja välipalasi joko paikan päällä tai ottaa mukaan joko allasalueelle, rannalle tai huoneistoon.

Beach Club

Avoinna: klo 10.00-18.00
Lounas: klo 12.00-16.00
Hotellin oma yksityinen rantakaistale sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Pitkällä ja lapsiystävällisellä rannalla on myös hotellin oma Beach Club, joka on suosittu kokoontumispaikka. Beach Clubissa on tarjolla kevyttä lounasruokaa, juomia sekä snacksejä. Rannalla on ilmasiet aurinkotuolit ja aurinkovarjot. Beach Clubissamme kaikki maksetaan hotellin omalla maksukortilla.

Baari

Avoinna: 09.00-01.00
Ennen ja jälkeen illallisen voit käydä drinkillä baarissa, joka sijaitsee Fino Restaurant & Grillin vieressä. Tarjolla on myös lapsille omia juomavaihtoehtoja. Baarista näkee hyvin myös esiintymislavalle, jossa ammattitaitoiset esiintyjät järjestävät useamman kerran viikossa lapsille sekä koko perheelle vauhdikkaita show-esityksiä.

The Sportsbar

Avoinna: klo 09.00 - 24.00
The Sportsbarissa voit seurata erilaisia urheilutapahtumia satelliittikanavilta. Jalkapallon lisäksi näytetään tennistä, golfia, formulaa ja paljon muuta. Mukavassa ympäristössä viihtyvät niin aikuiset kuin lapsetkin ja baarissa tarjoillaan myös pientä syötävää.

Mini Market

Avoinna: 07.30-23.00
Sunwingin omasta Mini Marketista voit ostaa kaikkea mahdollista - postikortteja, vaippoja, vauvan ruokia ja lastentuotteita (saattavat olla paikallisia merkkejä), karkkia, aurinkovoiteita, vastapaistettua leipää, take away -ruokia ja juomia. Hyvä vaihtoehto, mikäli haluat joku ilta jäädä kotiin ja syödä vain jotain pientä omalla parvekkeella, tai muuten vain haluat lähteä käymään kaupassa. Mini Market sijaitsee heti ravintoloiden alapuolella.

Aukioloajat saattavat vaihdella kauden aikana, ja voimassa olevat aukioloajat ilmoitetaan saavuttuasi perille hotelliin.

Buffetaamiainen

Parempaa aamun aloitusta saa etsiä. Joka päivä klo 7.30 - 10.30 on Sunwing Side Beachin fantastinen aamiaisbuffet katettuna buffetravintolassa. Hedelmiä, jugurttia, viiliä, muroja, tuoretta leipää, mehua, leikkeleitä, makkaroita, munia, kahvia, teetä... (sisältö saattaa toisinaan vaihdella hieman). Tankkaa itsesi täyteen, sillä onhan aamiainen päivän tärkein ateria! Muistathan, että alle 12-vuotiaat nauttivat aamiaisen ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Tilattava jo etukäteen kotimaassa ennen matkaa.

Sunwing Inclusive

Alle 12-vuotiaat aterioivat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa
Syöt hotellissa viitenä tiettynä päivänä seitsemästä, ja niinä kahtena päivänä, jolloin lounas ja illallinen eivät sisälly hintaan, sinulla on mahdollisuus ruokailla missä ikinä haluat.

Sunwing Inclusiveen sisältyy:

 • aamiaisbuffet päivittäin
 • lounas ja illallinen viitenä tiettynä päivänä seitsemästä (kahden viikon lomalla 10 päivänä 14:stä) ja ruokajuomana vesi, virvoitusjuoma, paikallinen olut tai viini
 • useina iltoina viikossa on tarjolla teemabuffet, kuten esimerkiksi amerikkalainen, aasialainen, italialainen, Tex Mex ja BBQ

Päivät, jolloin Sunwing Inclusive tarjoillaan, ilmoitetaan hotelliin saapuessasi. Lisätietoa hotellin tarjonnasta voit lukea hotellin omilta MySunwing-infosivulta.

Varattava etukäteen jo kotimaassa (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisätietoja Sunwing Inclusivesta.

Sunwing All Inclusive

Alle 12-vuotiaat aterioivat ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa
Sunwing All Inclusiven hintaan sisältyy:

 • Aamiaisbuffet klo 07.30-10.30, lounasbuffet klo 12.30-14.00 ja illallisbuffét klo 18.30-21.00, ruokajuomana vesi, virvoitusjuoma, paikallinen olut tai viini
 • Useina iltoina viikossa on tarjolla teemabuffet, kuten esimerkiksi amerikkalainen, aasialainen, italialainen, turkkilainen, Tex Mex ja BBQ
 • Lämpimiä ja kylmiä välipaloja klo 10.30-12.00 ja klo 16.00-18.00
 • Ilmaiset juomat (mineraalivesi, virvoitusjuomat, paikalliset alkoholijuomat) sekä kahvi/tee klo 10.30-24.00
 • Irtojäätelöä kastikkeen kera sekä pikkuleipiä klo 10.30-22.00

Lähtöpäivänä All Inclusive on voimassa hotellista poislähtöön asti. Mikäli kahden viikon lomalla olet varannut All Inclusiven vain ensimmäiselle viikolle, on All Inclusive voimassa 8. lomapäivänä klo 14.00 saakka – viikko saapumisen jälkeen.
Huom! Beach Club ei sisälly All Inclusiveen.

Varattava etukäteen jo kotimaassa (rajoitettu määrä paikkoja). Lue lisätietoja Sunwing All Inclusivesta.

Uiminen

Sunwing Side Beachissä on kaikkiaan 7 uima-allasta. Täällä on kaksi perheallasta ja yksi funpool, joista on kaksi vesiliukumäkeä. Lisäksi on kaksi babyallasta ulkona. Katoksen alla ovat sisäuima-allas sekä babyallas, jotka molemmat ovat avoinna 1.10.-15.5. Jotta valinnanvaraa olisi riittävästi, lyhyen kävelymatkan päässä on myös pitkä ja leveä hiekkaranta, jossa on Sunwingin oma Beach Club.

Babypool 1

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 29 m2
Syvyys: 30 cm
Aurinkokatos: Kyllä
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä, noin 25 astetta*
Öppettider: 08.00 - 20.00

Babypool 2

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 29 m2
Syvyys: 30 cm
Aurinkokatos: Kyllä
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä, noin 25 astetta*
Avoinna: klo 08.00-20.00

Perheallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 695 m2
Syvyys: 10-140 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä, n. 25 astetta**
Avoinna: klo 08.00-20.00

Perheallas

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 713 m2
Syvyys: 10-140 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä, n. astetta**
Avoinna: klo 08.00-20.00

Funpool

Allastyyppi: Ulkoallas
Koko: 162 m2
Syvyys: 120 cm
Vesiliukumäki: Kyllä
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä, noin 25 astetta*
Avoinna: klo 08.00-20.00****

Sisäallas Babypool

Allastyyppi: Sisäuima-allas***
Koko: 10 m2
Syvyys: 30 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä, noin 23 astetta
Avoinna: klo 09.00-19.00

Sisäuima-allas

Allastyyppi: Sisäuima-allas***
Koko: 80 m2
Syvyys: 140 cm
Vesityyppi: Makeaa vettä
Lämmitetty: Kyllä, noin 23 astetta
Avoinna: klo 09.00-19.00

Ranta

Itäiselle rannalle on hotellista matkaa noin 500 metriä. Rannalle mentäessä on ylitettävä liikennöity tie. Pitkä ranta sopii hyvin lapsille. Ilmaiset aurinkotuolit ja -varjot. Ilmainen edestakainen hotellin rantabussi liikennöi Beach Clubille useamman kerran päivässä.

*Veden lämpötila uima-altaassa saattaa vaihdella vuorokauden aikana ulkolämpötilan mukaan.
**Uima-altaat on lämmitetty 7.4.-31.5. ja 1.10.-5.11.2018.
***Sisäuima-allas on avoinna 1.10.-15.5.
****Vesiliukumäet ovat avoinna klo 10.30-12.30 sekä 15.00-17.00 (muutokset mahdollisia).

Alle 10-vuotiaat saavat laskea vesiliukumäessä vain vanhempiensa tai jonkun muun aikuisen valvonnassa, ja lapset ovat silloin täysin heidän vastuullaan.

Kuntoilu ja aktiviteetit

Sunwing Side Beachissä on hyvät kuntoilumahdollisuudet, mikäli olet kiinnostunut treenaamaan lomallasi - ja aivan ilmaiseksi. Tarjolla on monipuoliset
harjoitusmahdollisuudet
. Lisäksi voit osallistua myös uima-altaalla erilaisiin vesiurheiluaktiviteetteihin sekä suosituille vesiaerobic-tunneille.

Mitäpä sanot, jos hyppäisit heti aamusta uimaan, kävisit joogatunnilla tai vaikka omin päin treenaamassa kuntosalilla - ja sen jälkeen nautit perinteisen, turkkilaisen saunan löylyistä hotellin suositulla Spa-osastolla.

Kuntoilu

Mitäpä sanot, jos aloitettaisiin päivä Power Walkilla? Vai haluaisitko mieluummin osallistua lounasaikaan ohjatulle vesiaerobic-tunnille? Tai kiinnostaisiko sinua kenties vähän hikisemmät ohjatut kuntoilutunnit treenisalilla? Täällä lapsilla on myös mahdollisuus yhdessä vanhempiensa kanssa treenata Fitness Togerher -liikuntatunneilla. Kaikki ohjatut tunnit ovat ilmaisia ja ikäraja on 13 vuotta.

Vesiaerobic

Yksi hauskimmista kuntoilumuodoista Sunwing Family Resortsissa on ehdottomasti vesiaerobic, sekä osallistujien että katselijoiden mielestä. Pulahda altaaseen ja osallistu hieman tavallisuudesta poikkeaville jumppatunneille. Vesiaerobic-tuntien ohjaajat ovat ammattitaitoisia ja mukaansa tempaavia.

Kuntosali

Voimaharjoittelua siisteissä harjoitustiloissa - ja aivan ilmaiseksi. Kuntosalilla voit treenata omin päin irtopainoilla tai kuntosalilaitteilla. Ikäraja on 15 vuotta.

Juoksu

Hotellin lähistöllä on monia hyviä juoksureittejä. Olemme kartoittaneet suosikkejamme ja voit ladata reitit nyt RunKeeper- ja MapMyRun-sovelluksiin. Reittejä voi myös ladata muihin sovelluksiin, joihin voi tuoda GPX-tiedostoja.

Lue lisää ja lataa reitit treenisovellukseesi

Tennis & monitoimikenttä

Sunwing Side Beachissä on sekä tenniskenttä että monitoimikenttä. Välineitä voi vuokrata Help Deskistä ja tennispalloja voit ostaa Mini Marketista. Haluatko parantaa tennistaitojasi? Tai vain kokeilla uutta urheilulajia? Hotellin vierailla on mahdollisuus varata yksityinen tennistunti. Varaukset tehdään Help Deskissa, opetustuntien ajat vaihtelevat.

Golf

Sunwing Side Beachistä on noin 45 kilometriä Belekin golfkentille, Nobilis Golf ja Gloria Golf. Hotellisi Help Deskin henkilökunta auttaa mielellään sinua varaamaan peliaikoja kentille.

Urheiluaktiviteetit

Useina päivinä viikossa Sunwing Family Resortsin aktiviteettiohjaajat järjestävät erilaisia urheiluaktiviteetteja. Ajankohtaisen ohjelman voit tarkistaa Holiday Plannerista.

Aktiviteettiohjelma

Holiday Plannerista voit lukea lisää lomasi aikana järjestettävistä aktiviteeteista ja tapahtumista. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain kesäkaudella hotellin ollessa avoinna. Aktiviteettiohjelmaan voi tulla muutoksia ilman ennakkoilmoitusta.

Lapset ja nuoret

Sunwingissa ei kenenkään tarvitse olla huolissaan, että tekeminen loppuu kesken. 0–7-vuotiaille lapsille järjestetään paljon erilaista ohjelmaa - on avoimet ovet, aarteen etsintää ja seikkailuretkiä, lasten suosikkihahmot Lollo & Bernie tulevat viihdyttämään ja tarjolla on myös Mini Starsia sekä vesileikkejä.

Useat aktiviteetit ovat ilmaisia
Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Tutustu tarjolla olevaan aktiviteettiohjelmaan. Tietyissä aktiviteeteissa on ikäraja, mutta aina on kuitenkin jotain tekemistä sekä pienille että vähän suuremmille lapsille!

Lollo & Bernie pitävät huolen siitä, että myös perheen pienimmät viihtyvät. Mini Landissa riittää mielenkiintoista tekemistä ja pääset myös tutustumaan uusiin lomakavereihin. Sunwing Side Beach -hotellissa Lollon & Bernien Mini Land sijaitsee päärakennuksen puolella, lähellä Lollo & Bernie Suites -huoneita sekä leikkipaikkaa. Tänne lapset kokoontuvat, kun on lasten aktiviteettien aika ja Mini Landiin voi myös tulla leikkimään, puuhastelemaan kaikkea kivaa ja katselemaan filmejä yhdessä isän tai äidin kanssa. Lasten aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MySunwing-infosivuilla olevan Holiday Plannerin kautta.

Sunwing Side Beachissä on aina jotain tekemistä. Alla esittelemme kaikki ohjelmistossamme olevat aktiviteetit.

Aktiviteettiohjelma

Mitä hotellissasi tapahtuu lomasi aikana? Lue lisätietoja Holiday Plannerista hotellissasi järjestettävistä aktiviteeteista ja tapahtumista. Ohjelma on näkyvissä livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain kesäkaudella hotellin ollessa avoinna. Tästä löydät Sunwing Side Beachissä tarjolla olevat kaikki aktiviteetit

Mini Land

Lollolla ja Berniellä on oma leikkimökki, jota kutsutaan nimellä Lollon & Bernien Mini Land. Viitenä päivänä viikossa ovet ovat avoinna suurimman osan päivästä. Silloin ovat kaikki lapset yhdessä vanhempiensa kanssa tervetulleita leikkimään, maalaamaan ja touhuamaan kaikkea kivaa yhdessä. Täällä voi myös katsella elokuvia ja jonain päivänä voit nauttia mukavasta satuhetkestä. Lollon & Bernien Mini Landin yhteydessä on aidattu leikkipaikka (osittain katettu).

Play & Splash ja Mini Play

Useina päivinä viikossa lapset voivat osallistua veteentotuttautumisharjoituksiin leikkien ja loiskuttelun varjolla, ja lystikäs musiikki soi taustalla. Mini Play tuo liikunnaniloa 3–7-vuotialle (ikärajat ovat sitovia). Leikkiä ja liikuntaa musiikin tahdissa liikuntasalissa. Samalla kun lapsilla on hauskaa, he treenaavat myös koordinaatiota, voimaa, rytmiikkaa sekä tasapainoa. Ajatuksena on myös, että he voivat kehittää luovuuttaan ja oppivat samalla tekemään yhteistyötä muiden lasten kanssa.

Adventure Games

Adventure Games

Lapset kerääntyvät Mini Landiin, kun on Adventure Gamesin aika. Lähdetään salaisen aarteen metsästykseen tai vietetään Lollon & Bernien syntymäpäiväjuhlia! Adventure Gamesin aikana saattaa tapahtua mitä tahansa! Ohjelmaa on luvassa 3-7-vuotiaille (ikärajat ovat sitovia) noin puolisentoista tuntia kerrallaan useampana päivänä viikossa.
Aktiviteetteihin ilmoittaudutaan hotellin omilla MySunwing-infosivuilla olevan Holiday Plannerin kautta ja maksut hoidetaan Help Deskillä.

Perhejumppa

Perhejumppaan treeneihin voivat osallistua kaikki 3-7-vuotiaat (ikärajat ovat sitovia) lapset yhdessä vanhempiensa kanssa. Ehkäpä myös isovanhemmat haluavat mukaan? Puolen tunnin mittaisissa treeneissä juostaan, pompitaan, tanssitaan ja leikitään musiikin tahtiin. Lasten osuus keskittyy motoriseen harjoitteluun ja aikuisille on luvassa hieman fyysisempiä haasteita.

Perhejooga

Perhejooga tarjoaa mahdollisuuden viettää laatuaikaa yhdessä. Tunnilla keskitytään lempeisiin liikkeisiin ja luvassa on lapsen ja aikuisen hauska, yhteinen hetki. Kenenkään ei tarvitse tuntea suorituspaineita, sillä jokainen tekee harjoitukset oman kykynsä ja jaksamisensa mukaan. Joogatunti perustuu tarinaan, joka johdattaa liikkeestä toiseen koko tunnin ajan. Tunti kestää 30 minuuttia ja se sopii 4-7-vuotiaille lapsille. Ikärajat ovat sitovia.

Lollon & Bernie´s After Beach

Kahtena päivänä viikossa järjestetään yhteislaulua sekä mukavaa yhdessäoloa ja rytmikästä liikkumista musiikin tahtiin. After Beach soveltuu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin. Tule pitämään hauskaa yhdessä Sunwingin showteamin kanssa.

Mini Stars

Pienillä vierailla on paljon charmia. Yhtenä iltana viikossa lapsilla on mahdollisuus nousta lavalle ja muuttua tähdiksi! Mini Stars on suunnattu 3–7 -vuotiaille (ikärajat ovat sitovia) lapsille. Lapset voivat valita itselleen yhden laulun, jonka he sitten yhdessä showteamin kanssa harjoittelevat illan esitystä varten. Illalla kokoonnutaan esiintymislavan takana, esiintyjille puetaan päälle esiintymisasut ja meikit laitetaan kasvoille. Sitten onkin Show-time!

Mini Disco

Lasten showesityksen jälkeen on vuorossa Mini Disco eli pienten lomalaisten viikon kohokohta! Useina iltoina viikossa kaikki tanssista ja leikeistä innostuneet lapset pääsevät purkamaan energiaansa säteilevän diskopallon alle tanssilavalle. Ja kukapa tietää, ehkä Lollo tai Bernie ilmestyy myös paikalle... Mini Disco kestää n. 20-25 min.

Lasten show-esitykset

Iloiset kiljahdukset sekoittuvat hiljaisuuteen, nauruun ja huudahduksiin, kun käynnissä on Sunwingin lastenshowt. Ei kannata myöskään jättää väliin ihania show-esitysiä, joissa esiintyvät pehmoiset maskottimme, Lollo & Bernie.

Lollo & Bernie´s webbshop

Tiesithän, että sinun ei tarvitse odottaa pääsyäsi Sunwing-hotelliin, jotta voit ostaa Lollo & Bernie -tuotteita? Kirahvi Lollolla ja karhu Berniellä on oma verkkokauppansa, jossa on myynnissä esimerkiksi pehmoeläimiä, vaatteita, puuhakirjoja, pelejä sekä paljon muuta mukavaa niin pienille kuin suuremmillekin lapsille.

Henkilökunta

Lasten- ja nuorten aktiviteeteista vastaava henkilökunta on tottunut työskentelemään lasten parissa, ja heidät on valittu erittäin huolellisesti työtehtäviinsä. Ennen kaikkea he tekevät kaikkensa, jotta perheen pienimpien lomaviikosta tulee vuoden paras viikko!

Uusi Teen Lounge on 8–11-vuotiaitten kokoontumispaikka. Huippusesongin aikana eli pääsiäis-, kesä- ja syysloman aikana toivotetaan myös kaikki 12–15-vuotiaat tervetulleiksi. Ikärajat ovat sitovia. Teen Loungessa voi viettää aikaa ilman aikuisia ja pikkulapsia. Täällä on tarjolla pelejä ja erilaista ajanvietettä, mikäli haluat hetkeksi pois auringosta ja uima-altaalta. Kun haluat taas lähteä ulos ja kaipaat vähän fyysisempiä haasteita, voit pelata vaikka erän pingistä tai biljardia uusien kavereidesi kanssa. Tai mitä sanot Power Walkista rannalle ja sen jälkeen pelataan fudismatsi? Sen jälkeen voit hypätä suoraan mereen virkistäytymään ja pestä pelihiet pois! Sunwing Side Beachissä on myös sporttibaari, jossa kaikenikäiset urheilusta kiinnostuneet voivat yhdessä syventyä erilaisiin urheilutapahtumiin.

Useat aktiviteetit ovat ilmaisia
Useimmat aktiviteetit ovat ilmaisia ja osasta peritään pieni maksu. Tutustu tarjolla olevaan aktiviteettiohjelmaan.

Aktiviteetit

Lähde mukaan pizza- & elokuvailtaan, osallistu urheiluaktiviteetteihin sekä erilaisiin ilta-aktiviteetteihin. Voit lainata pelejä, kuunnella musiikkia, katsella videoita sekä osallistua hauskoihin kilpailuihin. Ajankohtaiset ohjelmatiedot voit käydä tarkistamassa Resortservicessä tai hotellin omilta infosivuilta Holiday Plannerista. Ohjelma näkyy livenä, joten ohjelmatarjontaan voit tutustua vain hotellin ollessa avoinna. Tästä löydät Sunwing Side Beachissä tarjolla olevat kaikki aktiviteetit.

Teen Lounge

Teen Lounge on nuorison kokoontumispaikka, jossa voi viettää aikaa ilman aikuisia ja pikkulapsia. Tarjolla pelejä ja erilaista ajanvietettä, mikäli haluat hetkeksi pois auringosta. Kun haluat taas lähteä ulos ja kaipaat vähän fyysisempiä haasteita, voit pelata erän pingistä tai biljardia uusien kavereidesi kanssa.

Kids Parkour

Nyt saavat lapset hyppiä, pomppia, ryömiä ja kieriskellä! Treenien tarkoituksena on leikkisällä ja turvallisella tavalla lisätä lasten fyysistä voimaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja tasapainoa, sekä myös itseluottamusta. Sopii tosi hyvin lapsille, jotka eivät malta olla hetkeäkään paikoillaan tai haluavat kokeilla monia erilaisia juttuja. Kesto noin 30-55 minuuttia, ja ohjelman päätteeksi on vielä esterata. Kids Parkour on suunnattu 8–11-vuotiaille lapsille. Ikärajat ovat sitovia.

Teen Cross Training (huippusesongin aktiviteetti)

Teen Cross Training on hauska ja haastava kuntopiiri, jossa yhdistyvät voima, kestävyys, notkeus ja tasapaino. Nuoret jaetaan joukkueisiin ja he kisailevat innoittavan musiikin soidessa taustalla. Ohjelma kestää 45 minuuttia. Teen Cross Training soveltuu kaikille 11–15-vuotiaille nuorille. Ikärajat ovat sitovia.

Fitness Together

Fitness Together mahdollistaa sen, että vanhemmat ja 11–15-vuotiaat (ikärajat ovat sitovia) voivat treenata yhdessä kuntosalilla ja tietyillä liikuntatunneilla. Henkilökunta antaa ensin ohjeet, jonka jälkeen voitte treenata yhdessä tiettyjen sääntöjen puitteissa.

PlayStation

Teen Loungessa voit pelata PlayStation 4:lla, ja tarjolla on aina useita erilaisia pelejä. Haasta itsesi tai kaverisi. Ja mikä kaikkein parasta, pelaaminen on täysin ilmaista.

Creative Time

Useina päivinä viikossa Teen Loungessa järjestetään Creative Time, jolloin sinulla on mahdollisuus tulla tekemään koruja, voit koristella puhelimesi tai suunnitella jotain muita mielikuvituksellisia luomuksia.

Chill Out

Tule Teen Loungeen chillailemaan samanikäisten kavereiden kanssa! Täällä voit lukea, rentoutua, kuunnella musiikkia tai osallistua järjestettyihin aktiviteetteihin ja Creative Time -tapahtumiin yhdessä ohjaajan kanssa.

Pingistä, biljardia...

Kun pelihallissa koneiden kanssa puuhastelu kyllästyttää ja haluat enemmän fyysistä haastetta, voit lähteä pelaamaan uusien kavereidesi kanssa vaikka pingistä tai muutaman erän biljardia. Joistakin aktiviteeteista peritään lisämaksu. Tai mitä jos vaikka lähdette rannalle pelaamaan jalkapalloa. Matsin jälkeen voit hypätä suoraan mereen vilvoittelemaan!

Teen Idol

Monet 8–15-vuotiaat (ikärajat ovat sitovia) käyttävät lomallaan tilaisuuden hyväkseen ja nousevat lavalle laulamaan valonheittäjien loisteeseen Sunwingin lavalle. Taitavan showteamin väki auttaa sinua tulemaan taiteilijaksi, ja saat heiltä myös apua koreografian suunnitelusta meikin tekoon. Ehkäpä juuri sinä olet yksi tulevaisuuden tähdistä? Käytä tilaisuus hyväksesi ja näytä taitosi hurraavan yleisön edessä!

Flash Mob

…salainen aktiviteetti kaikille 8–15-vuotiaille (ikärajat ovat sitovia). Ota yhteyttä paikan päällä ohjaajaan tai showtiimin jäseniin, niin saat tietää paikan, ajan ja lisätietoja aktiviteetista.

Henkilökunta

Sunwing Side Beachin nuorisoaktiviteeteista vastaavat ovat tottuneita työskentelemään lasten ja nuorten kanssa, ja heidät on valittu tehtäväänsä erityisen huolella. Ennen kaikkea heidän tarkoituksenaan on tehdä lasten ja nuorten lomaviikosta unohtumaton kokemus.

Sijainti ja liikkuminen

Sijainti

Siden keskustaan n. 1,7 km. 500 metrin päässä hotellista on pieni paikallinen keskusta. Täällä on muutamia kauppoja ja ravintoloita sekä Mini Market ja pankkiautomaatti. Liikenteen äänet saattavat häiritä. Bussikuljetus lentokentältä kestää n. 60 min.

Adnan Menderes Bulvari
07330 Side / Antalya
Turkey

P. +90 242 753 6900
Sähköposti (kirjoita englanniksi):
sidebeach@sunwing.net

Sää
 • tammikuu
14°5°
5
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
15°6°
6
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
16
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
18°7°
7
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
21
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
21°10°
8
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
25°14°
10
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
30°18°
12
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
34°21°
13
Aurinkotuntia/pv
26°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • elokuu
34°21°
12
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
31°18°
11
Aurinkotuntia/pv
26°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
26°14°
8
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
20°10°
6
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
16°7°
5
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
Asiakasarvosana ja arvostelut
4,5/5
Arvosana perustuu 1632 asiakkaamme vastaukseen kysymykseen "Kuinka tyytyväinen olit hotelliin kokonaisuudessaan?".
97% suosittelee tätä hotellia
Huoneiden taso
4,7
Hotellin sijainti
4,0
Henkilökunta
4,5
Viihtyisyys ja ilmapiiri
4,6
Lasten allasalue
4,5
Lapsiystävällisyys
4,7
Internetyhteys ja WiFi
3,6

Hinnat ja varaaminen

Tee haku nähdäksesi matkat ja hinnat
Kokonaishinta
Hintaerittely