PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Suurella allasalueella on runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja

Sunwing Side Beach

Hotellin luokitus: 4,5

  • Huoneistoja jopa 6 hengelle
  • Ilmainen WiFi koko hotellin alueella
  • Kätevät ateriapaketit lisämaksusta
  • Alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi
  • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa sekä Lollo & Bernie
  • Aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa
  • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunnit sisältyvät hintaan
  • Babypool aurinkokatoksen alla

Tervetuloa Sunwing Side Beachiin! Vähän hienompi, vähän mukavampi ja vähän hauskempi. Myös täällä tapaat maskottimme Lollon & Bernien. Lapsiystävälliset altaat, erityisesti lapsiperheille suunnitellut huoneistot sekä hotellin muut mukavuudet takaavat sinulle ja perheellesi viihtyisän ja rentouttavan loman.

Sunwing Side Beachin suunnittelusta vastaavat yhteistyössä ruotsalainen designyritys BAS sekä turkkilaiset arkkitehdit. Hotellissa yhdistyvät skandinaavinen ja itäisen Välimeren alueen arkkitehtuuri. Lasten omat maskotit, Lollo & Bernie, ovat valvoneet hotellin rakentamista ja varmistaneet, että pienten ja kaikkein tärkeimpien vieraidemme toiveet on varmasti otettu huomioon jo suunnitteluvaihteessa.

Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Voit uida hotellin suurissa uima-altaissa, ja aurinkotuoleja on tarjolla runsaasti. Siden itäiselle rannalle on vain 500 metriä, ja sinne pääsee hotellialueelta kätevästi kävellen muutamassa minuutissa. Rannalla Sunwingin omalla Beach Clubilla käytössäsi ovat ilmaiset aurinkotuolit ja -varjot. Hotellista on myös ilmainen edestakainen bussikuljetus rannalle.

Sunwing Side Beachin huoneistot ovat valoisia ja raikkaita ja niissä on myös parveke tai terassi. Säilytystiloihin on kiinnitetty erityisesti huomiota, ja tavarat saa kätevästi laitettua pois näkyvistä. Vuoteet ovat supermukavia ja taattua Sunwing Family Resorts -laatua. Lollo & Bernie ovat saaneet sisustaa muutamia sviittejä mieleisekseen, joten näissä sviiteissä on aina jotain erikoista, joka on varsinkin lapsiperheiden mieleen. Sunwing Side Beach -hotellista löytyy jokaiselle sopiva majoitusvaihtoehto.

Nälän yllättäessä Sunwing Side Beachissä on runsaasti vaihtoehtoja valittavanasi. Päärakennuksen buffetravintolassa voit ruokailla sekä sisätiloissa että ulkona. Hotellialueen toisella puolella olevassa kortteliravintolassa voit nauttia lounaalla ja illallisella suosikkiruokia, joihin on ammennettu vakutteita sekä välimerellisestä että skandinaavisesta keittiöstä. Iltaisin lyhtyjen sytyttämisen aikaan avaa myös hieno Fino Restaurant & Grill -ravintola ovensa. Tarjolla on herkullisia grilliruokia, ja myös viinilistan valikoima on erinomainen.

Sunwing Side Beach sijaitsee rauhallisessa ympäristössä. Hotellin lähistöllä on pieni paikallinen keskusta, jossa on muutamia kauppoja ja ravintoloita. Monipuolisemmat valikoimat löytyvät Sidestä, jonne on hotellista noin 1,7 km.

Internet
Kaikissa Sunwing Family Resortseissa on ilmainen WiFi Internet*. Ota mukaan oma älypuhelin, iPad, tabletti, pc, mac ja kirjaudu nettiin.

* Nettiyhteyden nopeus vaihtelee.

Hotellin infosivut
Hotellin omilta MySunwing-infosivuiltanäet ajankohtaiset treeni- ja aktiviteettiohjelmat, minä viikonpäivinä mahdolliset Inclusive-ateriat tarjoillaan ja saat myös lisätietoja hotellin muusta tarjonnasta ja palveluista. Hotelli saattaa toisinaan ilman ennakkoilmoitusta muuttaa aktiviteettiohjelman sisältöä ja aikoja. Ajankohtaisen ohjelman ja ravintoloiden aukioloajat saat saavuttuasi perille hotelliin.

Voit käyttää hotellin infosivuja omalla älypuhelimellasi, tietokoneellasi tai tabletillasi. Sivustolle pääset myös tietokoneilla, joita on lainattavissa Help Desk -alueella.

Sunwing sosiaalisessa mediassa
Tiesithän, että voit seurata Sunwing Side East Beachia sosiaalisessa mediassa. Tykkää Sunwing Side Beachistä Facebookissa.

Käteistä ei käytetä
Hotellissa ei käsitellä käteistä rahaa. Sisäänkirjautumisen yhteydessä saat maksukortin, jota voit käyttää tehdessäsi ostoksia hotellin ravintoloissa, jäätelökioskissa ja Mini Marketissa, spa-osastolla sekä Beach Clubilla. Kaikki ostokset maksetaan loman päättyessä hotellin Help Deskiin käteisellä tai luottokortilla.

Savuton Sunwing Family Resorts
Sunwing Side Beach on kokonaan savuton hotelli. Tupakointikielto koskee myös sähkötupakkaa. Tupakointi on sallittu vain erikseen merkityillä tupakointialueilla. Lisätietoja hotellin savuttomuudesta.

Lääkäripalvelut
Lääkäri on tavattavissa vähintään viitenä päivänä viikossa. Lisäti

Lue lisää hotellista Sunwing Side Beach Piilota teksti Aktiviteetteja koko perheelle

Ja tottahan toki myös täällä pääset nauttimaan koko perheelle sopivista, ammattimaisista showesityksistä. Artistimme sekä Lollo & Bernie ovat antaneet hyviä neuvoja, jotta esiintymislavasta tuli paras mahdollinen. Täällä tulee varmasti olemaan hauskaa koko kauden! Lollo & Bernie ovat tilanneet ihania nojatuoleja, joista on mukava seurata esityksiä. Lapsille on oma Mini Land, jossa tulee olemaan runsaasti erilaista toimintaa.

Sunwing Side Beachissä voit pitää kunnostasi huolta myös lomasi aikana. Lähde treenaamaan kuntosalille tai osallistu SATS ELIXIAn ohjatuille ryhmäliikuntatunneille. Ja kuten Turkissa kuuluukin olla, myös täällä on suuri ja upea spa-osasto, jossa on tarjolla perinteisiä hoitoja, turkkilainen sauna sekä erillinen uima-allas. Niin pienet kuin vähän suuremmatkin urheilijanalut kyllästyttyään uimiseen ja vesiliukumäessä laskemiseen voivat välillä käväistä todella "coolissa" sporttibaarissa, jossa voi leikkiä, pelata erilaisia pelejä tai katsoa kaikenlaisia ajankohtaisia urheilulähetyksiä.

Sunwing Inclusive

Hyvää, helppoa ja edullista. Varaamalla Sunwing Inclusiven jo etukäteen matkavarauksesi yhteydessä voit nauttia aamiaiset kaikkina aamuina sekä viitenä päivänä viikossa lounaan ja illallisen monipuolisesta buffetpöydästä.

Sunwing All Inclusive

Mikäli haluat todella hemmotella itseäsi, niin silloin kannattaa kokeilla Sunwing All Inclusivea. Varaa ateriapaketti jo etukäteen, ja voit nauttia koko lomasi ajan herkullisten buffetpöytien antimista aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Hintaan sisältyy myös jäätelöä, kahvia sekä paljon muutakin. Lue lisää fiksuista ateriapaketeista.

Huom! Molempia Inclusive-ateriapaketteja on myynnissä vain rajoitettu määrä. Varaa omasi mahdollisimman hyvissä ajoin!

Tarjonta Sunwing Side Beach

Lähdöt ja hinnat