PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Suurella allasalueella on runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja

Sunwing Side Beach

Hotellin luokitus: 4,5

 • Huoneistoja jopa 6 hengelle
 • Ilmainen WiFi koko hotellin alueella
 • Alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi
 • All Inclusive lisämaksusta
 • Lollo & Bernie
 • Lastenkerhossa myös suomenkielistä henkilökuntaa
 • Spa, kuntosali ja SATS ELIXIAn liikuntatunteja
 • Aktiviteetteja ja viihdettä
 • Babyallas aurinkokatoksen alla
 • Suuret, lapsiystävälliset uima-altaat
 • Savuton

Tervetuloa Sunwing Side Beachiin! Vähän hienompi, vähän mukavampi ja vähän hauskempi. Myös täällä tapaat maskottimme Lollon & Bernien. Lapsiystävälliset altaat, erityisesti lapsiperheille suunnitellut huoneistot sekä hotellin muut mukavuudet takaavat sinulle ja perheellesi viihtyisän ja rentouttavan loman.

Sunwing Side Beachin ovat suunnitelleet yhteistyössä ruotsalainen designyritys BAS sekä turkkilaiset arkkitehdit. Hotelli on sekoitus skandinaavista ja itäisen Välimeren alueen arkkitehtuuria. Lasten omat maskotit, Lollo & Bernie, ovat valvoneet hotellin rakentamista ja varmistaneet, että pienten ja kaikkein tärkeimpien vieraidemme toiveet on varmasti otettu huomioon jo suunnitteluvaihteessa.

Kesästä 2017 lähtien tämä hotelli on ns. Lisäarvoa-hotelli. Lisäarvoa-logo on tietyissä tarkkaan valituissa hotelleissamme, joissa vieraamme saavat tiettyjä lisäetuja. Näissä hotelleissa teemme tiivistä yhteistyötä hotellin johdon kanssa varmistaaksemme, että hotelli vastaa korkeita vaatimuksiamme. Läheinen yhteistyö antaa meille mahdollisuuden vaikuttaa hotellin asioihin pienintä yksityiskohtaa myöten. Lue lisää Lisäarvoa-hotelleista.

Voit uida hotellin suurissa uima-altaissa, ja aurinkotuoleja riittää luonnollisesti kaikille. Siden itäiselle rannallekin on vain 500 metriä. Rannalle pääsee hotellialueelta kätevästi kävellen muutamassa minuutissa. Myös hotellin omalla rantabussilla pääsee mukavasti rannalle ja takaisin.
Rannalla on myös Sunwingin oma Beach Club, jossa voit syödä lounasta tai nauttia raikastavan juoman auringon porottaessa kuumimmillaan. Beach Clubin edustalla on ilmaiset aurinkotuolit ja -varjot.

Sunwing Side Beachin huoneistot ovat valoisia ja raikkaita ja niissä on tietenkin myös parveke tai terassi. Säilytystiloihin on myös kiinnitetty erityisesti huomiota, ja tavarat saa kätevästi laitettua pois silmistä. Vuoteet ovat supermukavia ja taattua Sunwing Family Resorts -laatua. Lollo & Bernie ovat saaneet sisustaa muutamia sviittejä mieleisekseen, joten näissä sviiteissä on taatusti jotain erikoista, joka on varsinkin lapsiperheiden mieleen. Sunwing Side Beach -hotellista löytyy jokaiselle sopiva majoitusvaihtoehto.

Uutuus! Nyt voit myös varata lomailua helpottavan Lollon & Bernien pienen Bambino -paketin, joka sisältää vaippoja, pesulappuja, ruokalapun sekä vaipparoskispusseja. Mukana on myös lastasi ilahduttava Lollon helistin.

Nälän yllättäessä Sunwing Side Beachissä on runsaasti vaihtoehtoja valittavanasi. Päärakennuksen buffetravintolassa voit ruokailla sekä sisätiloissa että ulkona. Hotellialueen toisella puolella olevassa kortteliravintolassa voit nauttia lounaalla ja illallisella suosikkiruokia, joihin on ammennettu vakutteita sekä välimerellisestä että skandinaavisesta keittiöstä. Iltaisin lyhtyjen sytyttämisen aikaan avaa myös hieno Fino Restaurant & Grill -ravintola ovensa. Tarjolla on herkullisia grilliruokia ja myös viinilistan valikoima on erinomainen.

Sunwing Side Beach sijaitsee rauhallisessa ympäristössä. Hotellin lähistöllä on pieni paikallinen keskusta, jossa on muutamia kauppoja ja ravintoloita. Monipuolisemmat valikoimat löytyvät Sidestä, jonne on matkaa hotellista noin 1,7 km.

Lue lisää hotellista Sunwing Side Beach Piilota teksti Aktiviteetteja koko perheelle

Ja tottahan toki myös täällä pääset nauttimaan koko perheelle sopivista, ammattimaisista showesityksistä. Artistimme sekä Lollo & Bernie ovat antaneet hyviä neuvoja, jotta esiintymislavasta tuli paras mahdollinen. Täällä tulee varmasti olemaan hauskaa koko kauden! Lollo & Bernie ovat tilanneet ihania nojatuoleja, joista on mukava seurata esityksiä. Lapsille on oma Mini Land, jossa tulee olemaan runsaasti erilaista toimintaa.

Sunwing Side Beachissä voit pitää kunnostasi huolta myös lomasi aikana. Lähde treenaamaan kuntosalille tai osallistu SATS ELIXIAn ohjatuille ryhmäliikuntatunneille. Ja kuten Turkissa kuuluukin olla, myös täällä on suuri ja upea spa-osasto, jossa on tarjolla perinteisiä hoitoja, turkkilainen sauna sekä erillinen uima-allas. Niin pienet kuin vähän suuremmatkin urheilijanalut kyllästyttyään uimiseen ja vesiliukumäessä laskemiseen voivat välillä käväistä todella "coolissa" sporttibaarissa, jossa voi leikkiä, pelata erilaisia pelejä tai katsoa kaikenlaisia ajankohtaisia urheilulähetyksiä.

Sunwing Inclusive

Hyvää, helppoa ja edullista. Varaamalla Sunwing Inclusiven jo etukäteen matkavarauksesi yhteydessä voit nauttia aamiaiset kaikkina aamuina sekä viitenä päivänä viikossa lounaan ja illallisen monipuolisesta buffetpöydästä.

Sunwing All Inclusive

Mikäli haluat todella hemmotella itseäsi, niin silloin kannattaa kokeilla Sunwing All Inclusivea. Varaa ateriapaketti jo etukäteen, ja voit nauttia koko lomasi ajan herkullisten buffetpöytien antimista aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Hintaan sisältyy myös jäätelöä, kahvia sekä paljon muutakin. Lue lisää fiksuista ateriapaketeista.

Huom! Molempia Inclusive-ateriapaketteja on myynnissä vain rajoitettu määrä. Varaa omasi mahdollisimman hyvissä ajoin!

Savuton Sunwing Family Resorts

Sunwing Side Beach on kokonaan savuton hotelli. Tupakointi on sallittu vain erikseen merkityillä tupakointialueilla. Lisätietoja hotellin savuttomuudesta.

Osoite

Adnan Menderes Bulvari
07330 Side / Antalya
P. +90 242 753 69 00

Tarjonta Sunwing Side Beach

Lähdöt ja hinnat