Matkat – Alanya

Alanyassa on monta suosittua perhehotellia, ja jos matkustat ilman lapsia, suosittelemme ihanaa Sunprime C-Loungea.
Alanyassa pääset kokemaan aitoa turkkilaista elämää, jos haluat nähdä muutakin kuin pelkästään hotelleja ja rantoja. Täällä on otettu huomioon lomalaisten toiveet, joten täällä on paljon ravintoloita, monipuoliset huvittelumahdollisuudet ja hyvin hoidetut rannat, joilla sekä paikalliset että turistit viihtyvät. Kaupungissa voit kierrellä kävellen katselemassa ihmisvilinää ja istahtaa hetkeksi alas paikalliseen kahvilaan, jossa ei välttämättä ole ruokalistoja englanniksi, saksaksi tai suomeksi. Aikaa kannattaa varata myös ostosten tekemiseen, sillä valikoimat ovat täällä todella runsaat ja hinnat edullisia. Alanya on yksi rannikon parhaimmista lomakohteista myös silloin, kun kaipaat vilkasta yöelämää rantaloman lisäksi. Alanyssa on mahdollista osallistua erilaisille retkille.

Lyhyempi lentokenttäkuljetus Alanyaan

Kun varaat matkan Tjäreborgilta Alanyaan, sinulla on mahdollisuus valita kahdesta eri lentokentästä mieluisin: Antalya tai Gazipasa. Ajoaika Gazipasan lentokentältä on lyhyempi, joten saavut hotelliin nopeammin ja myös lomasi pääsee alkamaan nopeammin. Voit siis miettiä, että lomasi on silloin aavistuksen pidempi.

Lapsiystävälliset hotellit Alanyassa

Tjäreborgilla matkustaessasi voit lentää Alanyan lähellä sijaitsevalle kentälle. Alanyassa on useita lapsiystävällisiä hotelleja. Voit valita hotellin, joka sijaitsee aivan rannan tuntumassa tai hieman kauempana rannasta, ja useilla hotelleilla on All Inclusive -vaihtoehto, joka sopii erityisen hyvin lasten kanssa matkustaville. Lapsiystävällisessä Green Garden Resort & Spa -hotellissa on suuri allasalue, lyhyt matka rannalle ja luonnollisesti myös Lollo & Bernie.

Sunprime -hotelli Alanyassa

Alanyan itäpuolella, Obassa, sijaitsevassa Sunprime C-lounge -hotellissa All Inclusive ja WiFi sisältyvät hintaan. Tarjolla on myös ilmainen kuntosali ja koulutettujen ohjaajien vetämät ryhmäliikuntatunnit. Kuten muissakin Sunprime-hotelleissamme, myös täällä voit viettää lomaa aikuisessa seurassa, tyylikkäässä ympäristössä ja rauhallisissa tunnelmissa.

Uutuus: Yksityinen kuljetus

Useimpiin Alanyan hotelleihin on mahdollista varata yksityinen kuljetus. Pääset autolla suoraan omaan hotelliisi, ilman kiertotietä ja ylimääräisiä pysähdyksiä matkan varrella. Haettuasi matkatavarat laukkuhihnalta, suunnista ulos Tjäreborgin oppaan luo, ja hän ohjaa sinut autolle, joka on varattu sinulle ja matkaseurueellesi. Ja heti kun matkatavarat ovat autossa, matka hotellille alkaa ja pääset toden teolla nauttimaan lomastasi. Yksityisen kuljetuksen varaat kätevimmin heti matkavarauksen yhteydessä.

Kilometrejä pitkiä rantoja

Alanyan rannoilla tilaa riittää aina kaikille, valitsitpa sitten Kleopatra-rannan tai itäisen rannan. Hienolla hiekkarannalla vesi on kristallinkirkasta, ja kaikki mukavuudet aivan käden ulottuvilla.

Rannoille ja retkille

Lähistöllä on paljon näkemistä ja tekemistä. Lähde mukaan Manavgatin jokiristeilylle tai vietä päivä merellä paistatellen päivää puuveneen kannella ja pistäydy aina välillä uimassa. Tjäreborgin monipuolisessa retkivalikoimassa on esimerkiksi retki kuuluisalle Dimcayjoelle, joka sijaitsee Alanyan ulkopuolella. Keskikesällä, kesä-elokuussa, Alanya on yksi nuorison suosikkikohteista. Silloin paikalle saapuu paljon nuoria eri puolilta Eurooppaa, mutta siitä huolimatta täällä on tilaa myös lapsiperheille ja pariskunnille. Alanyassa on jokaiselle jotakin.
Hyvä tietää
 • Sunprime Hotels -hotelleja
 • Family Garden -hotelli
 • Perhehotelleja
 • Edullisia ravintoloita
 • All Inclusive
 • Hyvät ostosmahdollisuudet
 • Ravintoloita ja yöelämää
 • Kilometrien pituisia rantoja

Muiden mielipiteet kohteesta Alanya

Tee matkahaku – Alanya

HINTAESIMERKKEJÄ – ALANYA

Park Alanya
Park Alanya
Alanya, Antalyan alue, Turkki
 • Lento + majoitus Kahden hengen huone
 • 1 viikko
 • Lähtö 10.8.2024, lähtöpaikka Helsinki
Sis. aamiaisbuffet
Sis. aamiaisbuffet
Lento + hotelli., 1 viikko
10.8.2024 lähtöpaikka Helsinki
Club Sidar
Club Sidar
Alanya, Antalyan alue, Turkki
 • Lento + majoitus Kaksio
 • 1 viikko
 • Lähtö 10.8.2024, lähtöpaikka Helsinki
Lento + hotelli., 1 viikko
10.8.2024 lähtöpaikka Helsinki
Green Garden Resort & Spa
Family Garden
 • Perheille
Green Garden Resort & Spa
Alanya, Antalyan alue, Turkki
 • Lento + majoitus Kaksio - kampanjahinta
 • 1 viikko
 • Lähtö 11.5.2024, lähtöpaikka Helsinki
Lento + hotelli., 1 viikko
11.5.2024 lähtöpaikka Helsinki