Matkat – Alanya

Alanya on monen suosikki ja Tjäreborgilla on täällä monta suosittua perhehotellia, joista voit valita omalle perheellesi sopivimman vaihtoehdon. Ja aikuiseen makuun, ilman lapsia matkustaville, suosituksemme on jompi kumpi kahdesta ihanasta Sunprime-hotellistamme, joissa on tarjolla maukasta ruokaa, hyviä viinejä, rauhallista ja rentoa tunnelmaa.
Alanyassa pääset kokemaan aitoa turkkilaista elämää. Kaduilla voit nähdä kouluun kulkevia lapsia, vilkkaasti keskustelevia ihmisiä ja markkinoilla myydään ruuan lisäksi kaikkea mahdollista. Täällä on myös paljon kaikenlaisia ravintoloita, monipuoliset huvittelumahdollisuudet ja hyvin hoidetut rannat, joilla sekä paikalliset että turistit viihtyvät. Kaupungissa voi kierrellä kävellen katselemassa elämää ja istahtaa hetkeksi paikalliseen kahvilaan, jossa ei välttämättä ole minkäänlaista ruokalistaa, sillä kaikki tietävät muutenkin mitä on tarjolla. Markkinoilla voit ihastella värikkäitä vihanneksia ja hedelmiä, ja tarjolla on myös tuoretta kalaa. Kierrellessäsi vastaan tulee varmasti turkkilainen sauna, hamam, jonka perinteet ulottuvat satojen vuosien päähän. Kannattaa ehdottomasti pistäytyä hamamissa! Aikaa kannattaa varata myös ostosten tekemiseen, sillä valikoimat ovat täällä todella runsaat ja hinnat edullisia. Alanya on paras valinta myös silloin, kun kaipaat vilkasta yöelämää rantaloman lisäksi. Alanyssa on mahdollista tehdä myös erilaisia retkiä.

Lapsiystävälliset hotellit Alanyassa

Tjäreborgilla matkustaessasi voit lentää Alanyan lähellä sijaitsevalle kentälle. Alanyassa on useita lapsiystävällisiä hotelleja. Voit valita hotellin, joka sijaitsee aivan rannan tuntumassa tai hieman kauempana rannasta, ja useilla hotelleilla on All Inclusive -vaihtoehto, joka sopii erityisen hyvin lasten kanssa matkustaville. Lapsiystävällisessä Green Garden -hotellissa on suuri allasalue, lyhyt matka rannalle ja luonnollisesti myös Lollo & Bernie.

Kaksi Sunprime -hotellia Alanyassa

Alanyan rantapromenadilla sijaitseva Sunprime Alanya Beach on yksi suosituimmista hotelleistamme Alanyassa, ja tässä hotellissa saat nauttia kaikista Sunprime Hotels -konseptiin kuuluvista palveluista. Alanyan itäpuolella, Obassa, sijaitsevassa Sunprime C-lounge -hotellissa All Inclusive ja WiFi sisältyvät hintaan. Tarjolla on myös ilmainen kuntosali ja koulutettujen ohjaajien vetämät ryhmäliikuntatunnit. Kuten muissakin Sunprime-hotelleissamme, myös täällä voit viettää lomaa aikuisessa seurassa, tyylikkäässä ympäristössä ja rauhallisissa tunnelmissa.

Kilometrejä pitkiä rantoja

Alanyan rannoilla tilaa riittää aina kaikille, valitsitpa sitten Kleopatra-rannan tai itäisen rannan. Hienolla hiekkarannalla vesi on kristallinkirkasta, ja kaikki mukavuudet aivan käden ulottuvilla.

Rannoille ja retkille

Lähistöllä on paljon näkemistä ja tekemistä. Lähde mukaan Manavgatin jokiristeilylle tai vietä päivä merellä paistatellen päivää puuveneen kannella ja pistäydy aina välillä uimassa. Tjäreborgin monipuolisessa retkivalikoimassa on esimerkiksi retki kuuluisalle Dimcayjoelle, joka sijaitsee Alanyan ulkopuolella. Keskikesällä, kesä-elokuussa, Alanya on yksi nuorison suosikkikohteista. Silloin paikalle saapuu paljon nuoria eri puolilta Eurooppaa, mutta siitä huolimatta täällä on tilaa myös lapsiperheille ja pariskunnille. Alanyassa on jokaiselle jotakin.
Hyvä tietää
 • Sunprime Hotels -hotelleja
 • Family Garden -hotelli
 • Perhehotelleja
 • Edullisia ravintoloita
 • All Inclusive
 • Hyvät ostosmahdollisuudet
 • Ravintoloita ja yöelämää
 • Kilometrien pituisia rantoja
Suodata ja hae matkaa

Muiden mielipiteet kohteesta Alanya

Rannat
Alanyassa ja sen lähistöllä on useita upeita hiekkarantoja.

Kleopatran ranta

Tämä on Alanyan tunnetuin ranta, jonne jokainen lomailija varmasti päätyy jossain vaiheessa lomaansa. Ranta on jaettu osiin, joissa jokaisessa on rantakioski, josta voi vuokrata aurinkotuoleja tai ostaa virvokkeita. Hiekka on melko karkeaa, ja ranta viettää melko jyrkästi. Rannalta löytyy kaikki tarvittavat mukavuudet ja palvelut: WC:t, suihkut sekä mahdollisuus ostaa syötävää ja juotavaa. Kleopatran rannalle, kuten myös itäiselle rannalle, on myönnetty sininen lippu, mikä on osoitus mm. puhtaudesta ja esteettömyydestä.

Itäinen ranta

Itäinen ranta on kapeampi kuin Kleopatran ranta. Muutaman sadan metrin päässä keskustasta ranta on hieman leveämpi. Hiekka on melko karkeaa ja rannalla on paljon pyöreitä pikkukiviä. Tälläkin rannalla on useita ravintoloita ja baareja, joista saa syötävää ja juotavaa.

Ulas-ranta

Pieni hieno ranta, joka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Alanyasta. Suosittu paikallisten keskuudessa. Alanysta tänne pääsee dolmus-bussilla (minibussilla).
Ruoka, juoma ja yöelämä
Alanyassa on paljon tyypillisiä turistiravintoloita, joista saa hampurilaisia, pizzaa sekä turkkilaista pikaruokaa, kuten kebabia ja köfte-lihapullia. Ruoka on sekä hyvää että edullista. Hinnat ovat kalliimpia keskustassa ja rannan läheisyydessä, ja kannattaa huomata, että hintaerot voivat olla suuriakin, vaikka laatu olisikin yhtä hyvä. Esimerkiksi Efes-olut maksaa kalliimmissa paikoissa 6 liiraa, kun muutaman sadan metrin päässä hinta saattaa olla vain 3,50 liiraa. Yleisesti ottaen hintataso on kuitenkin edullinen.

Ravintolat Alanyassa

Alanyassa on helppo löytää ravintola. Basaarissa on sekä pikaruokapaikkoja että kunnon ravintoloita. Rannan lähellä olevat ravintolat ovat yleensä tasokkaampia, ja myös hinnat ovat niissä korkeampia. Kleopatran rannan ja itäisen rannan varrella on laajat valikoimat erilaisia ravintoloita. Jos haluat syödä paikallista ruokaa, kannattaa suunnata Atatürk Boulevardista ylöspäin. Useimmissa Alanyan hotelleissa on saatavana All Inclusive -vaihtoehto, jolloin matkan hintaan sisältyy myös ateriat, mutta kannattaa käydä syömässä myös jossain paikallisessa ravintolassa.
Alanyassa on paljon baareja ja diskoja, etenkin satama-alueella. Täällä kaikuvat niin uusimmat kansainväliset hitit kuin turkkilainen popmusiikki. Paikalliset aloittavat illan mielellään hyvällä illallisella, jonka jälkeen siirrytään sataman baareihin ja diskoihin. Yöelämä käynnistyy usein puolenyön aikaan, ja baarit ja diskot ovat auki klo 3 asti. Keskustan ulkopuolella olevat diskot ovat auki pidempään. Turkissa on paljon paikallisia alkoholituotteita, ja tuontialkoholi on kalliimpaa. Kun tilaat esim. Gin & Tonicin, drinkki on valmistettu paikallisesta ginistä. Jos haluat jotain tiettyä giniä, mainitse se tilauksen yhteydessä.
Ostokset
Alanyassa on runsaasti erilaisia kauppoja, markkinoita ja basaari. Tarjolla on jokaiselle jotakin. Merkkiliikkeitä on Atatürk Boulevard -pääkadun varrella.

Basaari

Basaari on levittäytynyt laajalle alueelle satamasta sisämaanhan päin mentäessä. Alueella on paljon lähinnä turisteille suunnattuja kauppoja. Tarjolla on kaikkea mahdollista: mattoja, kenkiä, vaatteita, laukkuja, silmälaseja ja paljon muuta. Kannattaa ensin kiertää tutustumassa alueeseen ja sen tarjontaan, jotta saat hyvän käsityksen yleisestä hintatasosta ja valikoimista. Vasta sitten kannattaa ryhtyä hieromaan kauppoja esimerkiksi tietystä matosta. Useimmat basaarin kaupat ovat avoinna klo 9–23, tai niin kauan kuin asiakkaita riittää.

Markkinat

Alanyassa on useita markkinoita. Yhdet suurimmista sijaitsevat dolmus-aseman vieressä, ja ne ovat auki perjantaisin. Täällä myydään lähinnä vihanneksia ja hedelmiä. Can Hospitalin lähellä järjestetään tiistaisin markkinat, joilla on tarjolla esim. vaatteita ja kenkiä. Obassa on markkinat maanantaisin.
Liikunta ja treeni
Alanya tarjoaa paljon mahdollisuuksia aktiiviselle lomailijalle. Mitäs sanot vesihiihdosta, parasailingistä (veneen perässä), rantalentopallosta, vaellus- ja pyöräretkistä?

Sukellus

Alanyan ympäristö on ihanteellinen sukeltamiseen. Sukeltamaan lähdetään usein Alanyan kallioniemekkeeltä, joka jakaa kaupungin itäiseen ja läntiseen osaan. Täällä viihtyvät myös monet kasvit ja kalalajit, mikä tekee sukelluskokemuksesta todella upean. Kokeneet sukeltajat voivat lähteä myös syvänmerensukellukselle. Olitpa sitten jo kokenut sukeltaja tai ihan ensikertalainen, sukeltaminen Alanyassa on varmasti ikimuistoinen kokemus.

Maastopyöräily

Täällä voit kokea luontoa ja upeita maisemia pyöräretkelläsi. Alanyan alueella on paljon eri pituisia ja luonteisia polkuja, ja täällä voit pyöräillä yksin, vuokrata pyöräoppaan tai osallistua järjestetylle retkelle. Polkupyöriä voi vuokrata.

Koskenlasku

Köprülün rotkossa sijaitseva Köprücay-joki on suosittu koskenlaskupaikka.
Aktiviteetit ja nähtävyydet
Lomalla on hyvä tilaisuus hemmotella itseään kampaajalla tai erilaisilla kauneushoidoilla. Kannattaa myös käydä hamamissa loman aikana.

Alanya Aquapark - vesipuisto

Jos kaipaat vaihtelua rantaelämään, yksi hyvä vierailukohde on Aquapark-vesipuisto, jossa vot hyvin viettää vaikka kokonaisen päivän. Puistossa on lukuisien vesiliukumäkien lisäksi myös ravintoloita, kahviloita ja aurinkotuoleja, joissa voit ottaa rennosti. Alanya Aquapark sijaitsee keskellä Damlatasta, ja sinne on helppo löytää.
Alanyassa on paljon nähtävää. Voit myös vierailla Sidessä, joka sijaitsee Alanyan ja Antalyan välissä. Side on tunnettu antiikin aikaisista rakennuksistaan sekä upeasta amfiteatteristaan, joka on yksi Turkin vanhimmista ja suurimmista. Antalya on maakunnan pääkaupunki, jonne Alanyasta voi matkustaa bussilla. Matka kestää noin kaksi tuntia yhteen suuntaan. Vanhassakaupungissa kiertelemiseen kuluu helposti useampi tunti, ja voit vaikka istahtaa hetkeksi joihinkin sen lukuisista kahviloista seuraamaan kaupungin elämää, kaydä kaupoissa tai historiallisilla nähtävyyksillä.

Markkinat

Alanyan markkinat ovat jo itsessään nähtävyys ja elämys kaikille aisteille. Raikkaita meloneita, tuoretta kalaa, kypsiä tomaatteja sekä mausteita, hunajaa ja kaikenlaisia pähkinöitä. Paikalliset ostavat täältä illallisaineksensa: tuoretta karitsanlihaa, maukasta fetajuustoa tai ihanan vihreää pinaattia. Markkinoilla kierteleminen on hieno elämys, vaikka ei ostaisikaan mitään, mutta miten olisi esimerkiksi purkillinen paikallista hunajaa tai tuoreet persikat? Sugözu Cad -kadun varrella oleville markkinoille kannattaa ehdottomasti lähteä heti aamusta.

Linnoitus

Alanyan linnoitus on korkealla kukkulalla, ja sen historia ulottuu todella pitkälle. Tiedetään, että roomalaiset valloittivat linnoituksen aikoinaan, ja sen jälkeen alueen eri hallitsijat ja valloittajat ovat osaltaan vaikuttaneet rakentamisen vaiheisiin ja siihen, miltä linnoitus näyttää nykyään. Muurilta avautuvat upeat näkymät kaupungin yli ja merelle. Vaikka linnoitus on suosittu nähtävyys, siellä on oikeastaan vain muurit jäljellä. Linnoituskukkulalle pääset taksilla tai bussilla turisti-infon vastapäiseltä pysäkiltä. Kale-kukkulalle pääsee nykyään myös köysiradan kyydissä, mutta ylhäällä on paljon portaita ja korkeuseroja, joten se ei sovellu liikuntaesteisille. Köysirata lähtee Kleopatra-rannan itäpäästä, läheltä Damlatas-tippukiviluolaa.

Grand Bazar

Suuri basaari, jossa myydään kaikkea maan ja taivaan väliltä. Basaari sijaitsee Alanyan keskustassa, ja perjantaisin täällä on suuret hedelmämarkkinat. Tinkiminen kuuluu täälläkin tapoihin!. Avoinna joka päivä.

Damlatas-tippukiviluola

Tämä nähtävyys on todellinen paratiisi kaikille, jotka haluavat ihastella luonnon luomia tippukivimuodostelmia. Luola sijaitsee linnakkeen alapuolella, ja sen sisäänkäynti on turisti-infon läheisyydessä. Täällä kauniissa luolassa on rauhallinen tunnelma, ja sen ilma on erittäin hiilidioksidipitoista, mikä on hyväksi terveydelle.

Alanyan museo

Alanyan museo on mielenkiintoinen kohde kaikille arkeologiasta kiinnostuneille. Täällä voit tutustua Alanyan alueelta tehtyihin arkeologisiin löytöihin ja etnografisiin esineisiin. Avoinna klo 08.30-12.00 sekä 13.30-17.30 joka päivä, paitsi maanantaisin suljettu.

Punainen torni

Torni oli alun perin osa kaupungin linnoituksia, ja sitä käytettiin puolustustornina suojaamaan lähellä olevaa telakkaa. Nykyään tornissa on museo ja taidegalleria, mutta pääosassa ovat kyllä sataman ja itäisen rannan yli aukeavat huikeat näkymät.
Retket
Escape to Cool
Escape to Cool
Tällä kokopäiväretkellä saat nauttia kauniista luonnosta, vilvoittavasta pulahduksesta jokivedessä ja vierailusta yhdessä maailman syvimmistä tippukiviluolista, Dimcay-luolassa. Lounas sisältyy hintaan. Sisäänpääsymaksu luolaan ei sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Manavgatin veneretki ja ostoksia
Manavgatin veneretki ja ostoksia
Ihana kokopäiväretki, johon sisältyy jokiristeily, uimista, ostoksia ja vierailu Manavgatin vesiputouksilla. Lounas sisältyy hintaan.
Lisätietoa retkestä
Alanyan veneretki
Alanyan veneretki
Leppoisa kokopäiväretki merellä, Alanyan rannikon tuntumassa! Mukava retki sinulle, joka nautit auringosta, uimisesta ja merestä. Lounas ja paikalliset juomat sisältyvät hintaan.
Lisätietoa retkestä
Hamam - Turkkilainen sauna Alanyassa
Hamam - Turkkilainen sauna Alanyassa
Aito turkkilainen sauna, Hamam, on erilainen ja mukava kokemus, joka säilyy muistoissasi pitkään. Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan.
Lisätietoa retkestä
Jeepsafari - Alanya
Jeepsafari - Alanya
Tutustu Turkin kauneuteen nelivetoautojen kyydissä. Tämä jeeppisafari vie sinut syvälle Turkin metsiin, ja koska autoissa ei ole kattoja, pääset uskomattoman lähelle luontoa. Lounas sisältyy hintaan.
Lisätietoa retkestä
Parempi lopetus lomalle
Parempi lopetus lomalle
Lomailua koko matkan. Mitä tehdä loman viimeisenä päivänä, kun kotiin on iltalento? Mitäs sanot veneretkestä joella, loikoilusta rannalla ja illallisesta ennen kuin on aika lähteä lentokentälle? Lounas ja illallinen sisältyvät hintaan.
Lisätietoa retkestä
Offroadia Taurusvuoristossa / Quad Safari
Offroadia Taurusvuoristossa / Quad Safari
Tällä retkellä yhdistyvät vauhti, adrenaliinin kohina ja mahtava luonto samassa paketissa. Koe Taurusvuoriston vaikeakulkuiset soratiet ja luonto uudella tavalla. Ateriat ja juomat eivät sisälly hintaan. Muista ajokortti!
Lisätietoa retkestä
Rafting - Koskenlasku
Rafting - Koskenlasku
Tunne kuinka adrenaliini kohisee suonissasi - koskenlaskua ammattilaisten johdolla! Tunne on uskomaton adrenaliinin virratessasi suonissasi, kun laskettelemme 13 km virtaa alaspäin. Lounas sisältyy hintaan.
Lisätietoa retkestä
Kulkuyhteydet
Alanyassa voi liikkua taksilla. Bussilla pääsee Sideen, Antalyaan ja Istanbuliin. Dolmus-minibussit liikennöivät suurimpia maanteitä pitkin.
Kohdefakta

Palvelumme kohteessa

Tavoitat meidät oppaat kesäkaudella vuorokauden ympäri palvelupuhelimesta, tekstiviestillä ja sähköpostilla halutessasi varata retkiä, vuokrata auton tai saada hyviä vinkkejä. Jos emme voi ratkaista asiaa puhelimitse tai sähköpostilla, tulemme tapaamaan sinua omalle hotellillesi tai läheiselle hotellille. Matkustaessasi tilauslennolla tapaat meidät myös lentokentällä ja ohjaamme sinut oikeaan lentokenttäbussiin, mikäli olet varannut kohdekuljetukset. Resort Service -palvelu on käytössäsi Sunprime-hotelleissamme vuorokauden ympäri.

Vastuullinen matkailu

Yrityksenä haluamme, että jokaisella lomamatkalla on merkitystä, sekä matkalle lähtijälle, että myös paikallisesti lomakohteissamme. Sen vuoksi pyrimme jatkuvasti vähentämään toiminnastamme aiheutuvia ympäristövaikutuksia niin kotimaassa, lentomatkoilla kuin myös hotelleissa ja lomakohteissamme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme osoitteessa vastuullinen matkailu.

Rokotukset

Ei vaadita pakollisia rokotuksia.
Tarkista, että jäykkäkouristus-, kurkkumätä, polio- ja MPR (tuhkarokko, sikotauti ja vihurirokko) -rokotuksesi ovat kunnossa. Myös hepatiitti A ja B -rokotusta suositellaan.
Lisätietoja rokotuksista ja matkailuterveydestä saat terveyskeskuksista, matkailuklinikoilta tai sivultamme Terveys ja turvallisuus.

Paikalliset lait ja tavat

Muistathan, että useissa maissa on hyvin erilaiset lait ja säädökset kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Välttääksesi mahdollisia yllätyksiä, tutustu maan säädöksiin ja tapoihin, vieraile lähetystön kotisivuilla ja tutustu etukäteen ulkoministeriön kyseistä maata koskeviin matkustustiedotteisiin.

Valuutta ja maksaminen

Turkin liira (TRY). Eurot käyvät monin paikoin myös maksuvälineenä. Vaihtoraha annetaan usein paikallisessa valuutassa. Useimmat kansainväliset luottokortit käyvät tietyissä kaupoissa ja ravintoloissa (ei Amex ja Diners). Pankkiautomaatteja on. Vaihda valuuttaa paikan päällä, pieniä määriä kerrallaan.

Retket maksetaan kohteessa käteisellä vain paikallisella valuutalla (TRY) tai luottokortilla (VISA ja MasterCard).
Tilaa valuuttaa FOREX Bankista ennen matkaa ja aloita lomasi mukavammin. Lue lisää yhteistyöstämme Forex Bankin kanssa.

Aikaero

Sama aika kuin Suomessa.

Sähkö

220 V.

Kieli

Turkki. Useimmat matkailualalla työskentelevistä puhuvat myös jonkin verran englantia tai saksaa.

Lisätiedot

Istanbuliin on matkaa n. 850 km, Ankaraan n. 650 km ja Marmarikseen n. 465 km. Antalyaan alueella, Sidessä ja Alanyassa saksa on yleensä käyttökelpoisempi kieli kuin englanti.
Lennot ja kuljetukset

Lentoaika

Vaihtelee lentoreitityksen mukaan. Helsingistä suora lento n. 3 t 45 min.

Näin matkustat tänne

Turkkiin voit matkustaa Tjäreborgin tilauslennolla kesäkaudella.

Reittilennoilla voit matkustaa joustavasti mihin aikaan vuodesta tahansa.

Helsingistä voi lentää sekä Antalyan kentälle että Gazipasan/Alanyan kentälle.
Tjäreborgin lentokenttäkuljetuksella pääset helposti ja varmasti perille Alanyan hotelliisi. Lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan, mutta voit ostaa ne erikseen lisämaksusta.

Helsingistä voi lentää sekä Antalyan kentälle että Gazipasan/Alanyan kentälle.

Antalyasta
Ajoaika Antalyan lentokentältä Alanyan hotelleihin on noin 2,5-3,5 tuntia (n. 100-130 km) sen mukaan kuinka paljon on muuta liikennettä ja kuinka monta hotellipysähdystä tehdään. Matkan aikana pidettävän tauon aikana sinulla on mahdollisuus ostaa pientä syötävää ja juotavaa sekä voit myös käydä wc:ssä.

Gazipasasta
Gazipazan lentokentältä ajoaika Alanyan hotelleihin on 45 min - 2 tuntia (n. 35-65 km) sen mukaan kuinka paljon on muuta liikennettä ja kuinka monta hotellipysähdystä tehdään.

Lentokenttäbussin tarkka reittivalinta määräytyy paikallisten olosuhteiden mukaan, ja reitti päätetään vasta paikan päällä. Lisätietoja saat saavuttuasi perille. Lue lisää kuljetuksista kohteessa.

Jos olet varannut reittilennoilla toteutettavan matkapaketin, suosittelemme, että varaat yksityisen kuljetuksen etukäteen. Kuljetus varataan joko matkavarauksen yhteydessä tai soittamalla Asiakaspalveluumme. Matka-asiakirjassasi on tarkemmat tiedot siitä, missä kuljettaja odottaa sinua. Lue lisää kuljetuksista kohteessa, kun lennät reittilennoilla.
Sää
 • tammikuu
14°5°
5
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä
 • helmikuu
15°6°
6
Aurinkotuntia/pv
17°
Veden lämpötila
16
Sateettomia päiviä
 • maaliskuu
18°7°
7
Aurinkotuntia/pv
16°
Veden lämpötila
21
Sateettomia päiviä
 • huhtikuu
21°10°
8
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
23
Sateettomia päiviä
 • toukokuu
25°14°
10
Aurinkotuntia/pv
20°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • kesäkuu
30°18°
12
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
27
Sateettomia päiviä
 • heinäkuu
34°21°
13
Aurinkotuntia/pv
26°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • elokuu
34°21°
12
Aurinkotuntia/pv
27°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • syyskuu
31°18°
11
Aurinkotuntia/pv
26°
Veden lämpötila
26
Sateettomia päiviä
 • lokakuu
26°14°
8
Aurinkotuntia/pv
24°
Veden lämpötila
25
Sateettomia päiviä
 • marraskuu
20°10°
6
Aurinkotuntia/pv
21°
Veden lämpötila
22
Sateettomia päiviä
 • joulukuu
16°7°
5
Aurinkotuntia/pv
18°
Veden lämpötila
18
Sateettomia päiviä

HINTAESIMERKKEJÄ – ALANYA

Park Alanya
Park Alanya
Alanya, Antalyan alue, Turkki
 • Lento + majoitus Kahden hengen huone
 • 1 viikko
 • Lähtö 22.4.2023, lähtöpaikka Helsinki
Sis. buffetaamiainen
Sis. buffetaamiainen
Lento + hotelli., 1 viikko
22.4.2023 lähtöpaikka Helsinki
Club Sidar
Club Sidar
Alanya, Antalyan alue, Turkki
 • Lento + majoitus Kaksio
 • 1 viikko
 • Lähtö 6.5.2023, lähtöpaikka Helsinki
Lento + hotelli., 1 viikko
6.5.2023 lähtöpaikka Helsinki
Green Garden Resort & Spa
familygarden
 • Perheille
Green Garden Resort & Spa
Alanya, Antalyan alue, Turkki
 • Lento + majoitus Yksiö, parveke
 • 1 viikko
 • Lähtö 22.4.2023, lähtöpaikka Helsinki
Lento + hotelli., 1 viikko
22.4.2023 lähtöpaikka Helsinki
Avis – Alennus vuokra-autosta

25,- alennus AVIS-vuokra-autosta

Juuri nyt saat 25,- alennuksen, kun varaat vuokra-auton ennen matkaasi
Vuokra-auton saat varattua kätevästi matkan varaamisen yhteydessä tai Omilta sivuilta.

Alennus on voimassa toistaiseksi ja koskee lomalennoilla tehtäviä matkoja kaikissa matkakohteissamme, joissa teemme yhteistyötä AVIS-vuokraamon kanssa.

**Juuri nyt saat 25,- alennuksen, kun varaat vuokra-auton ennen matkaasi** Vuokra-auton saat varattua kätevästi matkan varaamisen yhteydessä tai Omilta sivuilta. _Alennus on voimassa toistaiseksi ja koskee lomalennoilla tehtäviä matkoja kaikissa matkakohteissamme, joissa teemme yhteistyötä AVIS-vuokraamon kanssa._
Tee matkahaku – Alanya
Välttämättömät evästeet tekevät verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivustolla navigoinnin ja pääsyn sivuston suojattuihin osioihin. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.
Toiminnalliset evästeet mahdollistavat verkkosivuston ulkoasua tai toimintoja muuttavan tiedon tallentamisen. Näitä tietoja ovat esimerkiksi tekemäsi matkahaut. Näitä tarvitaan sivuston optimaaliseen toimintaan.
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustolla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.